פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים אני מדבר על משחקים בעיקר (ישנים אמנם אבל לא עד כדי כך ישנים), וגם כמה אפליקציות קצת יותר רציניות, כמו גרסת הסטודנטים של SOLIDWORKS, היחידה למיטב ידיעתי שניתן להשיג חוקית ובחינם (ושאני די צריך לצורכי לימודים). מה ההגיון אם כן להתקין מערכת 64 ביט? כדי לנצל עוד 0.5-0.8 גיגה זכרון?
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים מחבר לא עובד זה הודעת שגיאה מטעם היישום שאומרת שאין תמיכה ב64 ביט, כאשר אין בנמצא גרסאות אחרות המיועדות ל64 ביט.
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים נשמע מוזר, אתה יכול לצטט במדוייק את נוסח ההודעה ??במחשבה שניה זה יכול להיות אם מדובר בתוכנה באמת ישנה מאוד שיש לה קטעי קוד הכתובים ב 16bit ...
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים אפשר לנסות compatibility mode אבל אין לי נסיון מספיק עם ויסטה 64 בשביל להסביר יותר מזה
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים מחבר גם כמה אפליקציות קצת יותר רציניות, כמו גרסת הסטודנטים של SOLIDWORKSנתחיל מזה, למשל. מנסים להתקין, ומקבלים הודעה שאומרת "VISTA 64BIT IS NOT A SUPPORTED OS"
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים אז רק סוליד וורקס לא עובד לך?איזה גרסה?http://www.solidworks.com/sw/support/SystemRequirements.html
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים מחבר בלינק שהבאת מדובר על הגרסאות המסחריות הרגילות, שכמובן עולות לא מעט. אני מדבר על גרסת סטודנטים, או בשמה המלא SOLIDWORKS STUDENT PRODUCTS 2008, שניתן להוריד חוקית ובחינם דרך אתרי אוניברסיטאות למיניהם - כל עוד יש לך גישה לאתר, כמובן. התוכנה הספציפית הזאת פשוט הייתה הדוגמה האחרונה והקש ששבר את גב הגמל וגרם לי לשאול כאן את השאלה הזו, אבל היו עוד. גם כמה משחקים, אם כי היחיד שאני זוכר כרגע בודאות שנתן אותה שגיאה הוא מקס פיין הראשון (כן, מדיסק מקורי).
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים תעזר בזהhttp://www.eng-tips.com/viewthread.cfm?qid=200737סוליד וורקס מגבילים בכוונה את הגרסאות שלהם כי משלמים יותר על גרסה ה64 ביטMax Paynehttp://www.ntcompatible.com/compatdbprint30247.html
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים מחבר קודם כל תודה על הלינק בנוגע למקס פיין - הוא אפילו עובד. לגבי סוליד - אני אצטרך לחפור קצת באתר שהבאת לי.
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים ד"א אם אני לא טועה אם יש לך עותק של Windows XP אתה יכול להריץ אותו בתוך המערכת בעזרת Virtual PC למשל (שאם אני לא טועה מיקרוסופט מפרסמים בחינם)
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים זאת בהחלט אפשרות רק תקחו בחשבון שזה אומר פחות זכרון זמין וגם פגיעה די משמעותית בביצועים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.