עבור לתוכן

יותר מדי תוכנות לא עובדות על 64BIT, הגיוני?

Featured Replies

פורסם

אני מדבר על משחקים בעיקר (ישנים אמנם אבל לא עד כדי כך ישנים), וגם כמה אפליקציות קצת יותר רציניות, כמו גרסת הסטודנטים של SOLIDWORKS, היחידה למיטב ידיעתי שניתן להשיג חוקית ובחינם (ושאני די צריך לצורכי לימודים). מה ההגיון אם כן להתקין מערכת 64 ביט? כדי לנצל עוד 0.5-0.8 גיגה זכרון?

פורסם

ויסטה 64 ביט?

מה בדיוק לא עובד לך ומה זה אומר "לא עובד"?

פורסם
  • מחבר

לא עובד זה הודעת שגיאה מטעם היישום שאומרת שאין תמיכה ב64 ביט, כאשר אין בנמצא גרסאות אחרות המיועדות ל64 ביט.

פורסם

נשמע מוזר, אתה יכול לצטט במדוייק את נוסח ההודעה ??

במחשבה שניה זה יכול להיות אם מדובר בתוכנה באמת ישנה מאוד שיש לה קטעי קוד הכתובים ב 16bit ...

פורסם

אפשר לנסות compatibility mode אבל אין לי נסיון מספיק עם ויסטה 64 בשביל להסביר יותר מזה

פורסם

מה

לא

עובד

לך

.

" יותר מדי תוכנות לא עובדות על 64BIT"

איזה?

אתה מתעלם מהשאלה?

פורסם
  • מחבר

גם כמה אפליקציות קצת יותר רציניות, כמו גרסת הסטודנטים של SOLIDWORKS

נתחיל מזה, למשל. מנסים להתקין, ומקבלים הודעה שאומרת "VISTA 64BIT IS NOT A SUPPORTED OS"

פורסם
  • מחבר

בלינק שהבאת מדובר על הגרסאות המסחריות הרגילות, שכמובן עולות לא מעט. אני מדבר על גרסת סטודנטים, או בשמה המלא SOLIDWORKS STUDENT PRODUCTS 2008, שניתן להוריד חוקית ובחינם דרך אתרי אוניברסיטאות למיניהם - כל עוד יש לך גישה לאתר, כמובן. התוכנה הספציפית הזאת פשוט הייתה הדוגמה האחרונה והקש ששבר את גב הגמל וגרם לי לשאול כאן את השאלה הזו, אבל היו עוד. גם כמה משחקים, אם כי היחיד שאני זוכר כרגע בודאות שנתן אותה שגיאה הוא מקס פיין הראשון (כן, מדיסק מקורי).

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על הלינק בנוגע למקס פיין - הוא אפילו עובד. לגבי סוליד - אני אצטרך לחפור קצת באתר שהבאת לי.

פורסם

ד"א אם אני לא טועה אם יש לך עותק של Windows XP אתה יכול להריץ אותו בתוך המערכת בעזרת Virtual PC למשל (שאם אני לא טועה מיקרוסופט מפרסמים בחינם)

פורסם

זאת בהחלט אפשרות רק תקחו בחשבון שזה אומר פחות זכרון זמין וגם פגיעה די משמעותית בביצועים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים