פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים 1. אני עכשיו קונה מחשב עם 280gtx אבל כרגע יש לי מסך vga, בע"ה מתכנן בעתיד הקרוב לקנות מסך dvi רציני אך לעת עתה אשמח לדעת אם אוכל להשתמש במסך הזה עם הכרטיס מסך הזה (שמעתי שיש ממיר כזה מvga לdvi)2. יש דרישות מיוחדות ל 280gtx מבחינת לוח אם? אני מתכנן לוח אם ep43-ds3l זה יהיה בסדר עם gtx280 ? לא מתוכנן oc ולא sli\cf . אשמח לא לקבל הערות על הכרטיס עצמו, זה מה שבחרתי אחרי הרבה חפירות..
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים הכרטיס מגיע עם מתאם ל-VGA.לא צריכה להיות בעיה.רק תוודא שהספק שלך מספיק חזק.
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מחבר gi mel רציתי לדעת אם כבר, הלוח הזה טוב בגדול אם לא מתוכנן oc ו cf\sli דבר שני, אסוס יותר טוב,קר מבחינה עקרונית מגיגהבייט? למשל הלוח הזה מול P5ql-e ובאופן כללי אסוס מול גיגהבייט
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים למה אתה אומר אם אתה לא יודע? יש לי אותו לוח ועשיתי OC של 55% בלי שום בעיה בלי שינוי במתח, הוא מצויין, מ2.13 ל3.30אתה תהנה ממנו ובמיוחד מהכרטיס, תבדוק שהספק תומך
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מחבר למה אתה אומר אם אתה לא יודע? יש לי אותו לוח ועשיתי OC של 55% בלי שום בעיה בלי שינוי במתח, הוא מצויין, מ2.13 ל3.30אתה תהנה ממנו ובמיוחד מהכרטיס, תבדוק שהספק תומךמה אני אומר ולא יודע,לא הבנתי.על איזה לוח אתה מדבר?אני אמרתי שאני לא מעוניין בoc ולא cf\sliמה הכוונה תבדוק שהספק תומך?
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים אל תקנה את ה - GTX 280, כרטיס גרוע למחיר שאתה משלם עליו.תצין תקציב בכותרת ומפרט בהוגעה הראשית ותקבל המלצה טובה יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.