עבור לתוכן

Gigabyte RADEON 9800 Pro 128MB DDR

Featured Replies

פורסם

שווה? כלומר כדאי להוסיף את ה200 שקל ולקנות את ההרקולס? או שזה אותו כרטיס?

לי פשוט נמאס כבר מהgeforce 3 ti 200 הישן הזה.. כזה איטי זה לא יאומן..

אז אתם אומרים שוה? או כדאי לחכות לגי פורס החדש ? למרות שאני חושב שהוא יעלה איזה 3000 שקל.. למרות שאני מעדיף את נוודיה מאשר את ati ..

פורסם

שווה? כלומר כדאי להוסיף את ה200 שקל ולקנות את ההרקולס? או שזה אותו כרטיס?

לי פשוט נמאס כבר מהgeforce 3 ti 200 הישן הזה.. כזה איטי זה לא יאומן..

אז אתם אומרים שוה? או כדאי לחכות לגי פורס החדש ? למרות שאני חושב שהוא יעלה איזה 3000 שקל.. למרות שאני מעדיף את נוודיה מאשר את ati ..

אוטוטו יש את הFX 5900 VALUE במחיר של 2300 ש"ח, אני חושב שהוא עוקף את הראדון בביצועים, אבל לא בטוח.

פורסם
  • מחבר

הוא לא.. ובכלל הסידרה החדשה של הכרטיסים של נוודיה יגיעו רק עוד איזה חודשיים...

ותגיד אתה יודע איך הfsaa של הראדון ? הוא טוב? מעבדים הרבה ביצועים?

פורסם

במקום Radeon 9800 אתה יכול לקנות GeForce FX5900, הגרסה הרגילה, שכנראה עוקפת בביצועים את Radeon 9800, ועולה פחות.

http://www.pch.co.il/docs/pd-2017529018.htm. זוהי מחירה מוקדמת, והכרטיס יגיע בסוף יוני.

דרך אגב, לאיש שאמר שהגרסה הזאתי היא Value, אתה טועה, אם זה היה Value, מחירו היה נמוך יותר.. וחוץ מזה היה צריך להיות כתוב בפרטים שזה Value, ולא כתוב.

פורסם

במקום Radeon 9800 אתה יכול לקנות GeForce FX5900, הגרסה הרגילה, שכנראה עוקפת בביצועים את Radeon 9800, ועולה פחות.

http://www.pch.co.il/docs/pd-2017529018.htm. זוהי מחירה מוקדמת, והכרטיס יגיע בסוף יוני.

דרך אגב, לאיש שאמר שהגרסה הזאתי היא Value, אתה טועה, אם זה היה Value, מחירו היה נמוך יותר.. וחוץ מזה היה צריך להיות כתוב בפרטים שזה Value, ולא כתוב.

זו ההמלצה כנראה גם שלי למרות שה-9800 פרו הוא גם בכלל לא רע .

פורסם

מה התקציב שלך לכרטיס?

אם יש לך תקציב של 3000 ויותר הייתי מחכה קצת וקונה את ה GeForce FX5900 Ultra או אם אתה רוצה ללכת על ATi הייתי קונה את ה- Radeon 9800Pro 256MB DDR II.

אבל זה תלוי בתקציב שלך ובשימוש שאתה רוצה לבצע בכרטיס (ביצועים...)

פורסם
  • מחבר

התקציב שלי הוא בסביבות ה 2500 שקל..

עכשיו בנוגע לגי פורס האולטרה אני שמעתי שהוא יגיע רק עוד איזה חודשיים והוא יעלה 3000 שקל.. ובביקורות לא ראיתי כזה הבדל גדול בין הראדון 9800 לגי פורס אולטרה..

ותגידו יש בארץ את הראדון 9800 עם ב256 מגה? כי אני לא ראיתי.. אבל גם אם יש לא נראה לי שיהיה שוה להוסיף כסף על עוד 128 מגה כי ההבדל הוא אולי פריים אחד .. וזה במקרה הטוב..

אתם לא חושבים ככה?

פורסם

האמת היא שה-128 מגה הנוספים נותנים שיפור של 0 אחוז בדיוק . ויש גם חיסרון : הם דופקים את ה-OC .

פורסם

לא צריך בכלל לשאול... בכזה תקציב הכרטיס הכי טוב הוא ה-Leadtek GeforceFx 5900 128MB,

זה הכרטיס הכי טוב שיש היום {ה-128MB הנוספים בגירסת ה-Ultra שווים = 0 פריימים, והביצועים בכל מקרה אותו הדבר}

והוא עולה רק 2300ש"ח והוא כולל גם Vivo שנותן אפשרות להקליט ממצלמת וידיאו אנגלוגית ומכשירי וידיאו וכל מיני מכשירים

אנלוגיים.

פורסם

לא נכון, גרסת האולטרה לא רק טובה יותר בכמות הזיכרון מגרסת הלא האולטרה, גם מהירות השעון שלה מהירה יותר, אם אני לא טועה ב50MHZ.

אבל עדיין Leadtek GeforceFx 5900 128MB הוא הכרטיס שהכי כדאי לך לקנות בתקציב הזה.

ודרך אגב יש את Radeon 9800 Pro 256 MB בPCH, וקבלו כמה הוא עולה: http://www.pch.co.il/docs/pd762801869.htm !

פורסם
  • מחבר

הרושם שלי היה שהגי פורס הלא אולטרה זה הגרסה לשוק הבינוני..

כי בכל הביקורות שרשום באינטרנט מסרקים רק את האולטרה וההפרש בניהם הוא רק 10 אחוז.. וזה במקרה הטוב..

ראיתם ביקורת על הגירסה הרגילה? מישהו יכול למצוא?

פורסם

אם תחפש מספיק טוב תראה גם ביקורות שדה-9800PRO עוקף את ה-5900 הרגיל, חפש טוב טוב ותחליט רק אז...

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם.. אבל בסוף קניתי אתמול את הראדון 9800 פרו מזיגזג.. (השירות היה מצויין) היה להם את הכרטיס במלאי אז היום קיבלתי אותו

;D ;D

פורסם

אם תחפש מספיק טוב תראה גם ביקורות שדה-9800PRO עוקף את ה-5900 הרגיל, חפש טוב טוב ותחליט רק אז...

חיפשתי ולא מצאתי ביקורת על הגרסה הרגילה. אתה יכול לתת בבקשה לינק?

פורסם

תודה לכולם.. אבל בסוף קניתי אתמול את הראדון 9800 פרו מזיגזג.. (השירות היה מצויין) היה להם את הכרטיס במלאי אז היום קיבלתי אותו

;D ;D

נו אז איך הכרטיס? אתה מרוצה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים