פורסם 2003 ביוני 1822 שנים למרות כל הברברת אני חושב שיתכן שיש משהו בשאלה המקוריתאתה מתכוון שבאמת יכול להיות שיש הגיון בשאלה?
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים למה לא?בסך הכל הבקרים של AMD אינם זהים לאינטלאני חושב שמתוך כל מליוני המחשבים של AMD שנמכרו עם WD, אם הייתה בעיה אמיתית, היינו נודעים עליה כבר מזמן
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים לא בעיה אבל בטוח שיש הבדלים ראיתי ביקורת שעשו על 6 בקרי SATA ועל שני לוחות אם אינטל ו VIA (פנטיום ו AMD ?)בקריאה וכתיבה פשוטים אין הבדלים אבל במבחנים המורכבים יש הבדלים
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים מה הקשר VIA ואינטל ל-AMD ואינטל? הם בדקו את זה על לוח שמבוסס Intel Chipset ועל בקר PCI כדי לראות הבדלים.אין קשר כאן ל-AMD ואינטל.
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים הם בדקו על שני לוחות ולא על אחדהדוגמא שלי באה להראות שהזהות בין הבקרים אינה מוחלטת ותראה מה קורה ליצרן מכובד כמו promise
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים לפי מה שאתה אומר (או הגרף) האינטל מפסיד בכל התחומים... זה אומר שהשאלה שנשאלה בפתיחת הת'רד נענתה... לא ככה? אז זהו... סיימנו את זה בפחות מ7 עמודים...( )...
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים הדוגמא שלי באה להראות דבר אחד בלבדלמרות שכולם עובדים לפי תקן ותואמות זהה הרי שבפועל יש הבדלים בין הבקרים השונים שנסקרוכך שתיאורטית יתכנו הבדלים בהתנהגות של אותו הדיסק על שני לוחות אם שונים.
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים נכון אבל לפי הגרף הAMD לא רק שלא מפסיד אלא מנצח בגדול בחלק מהתחומים...אבל יש רק בעיה אחת!איך לעזאזל נגיע ל7 עמודים אם השאלה נענתה?
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים אפשר להדביק סתם עוד שתי הודעות...בקשר לשאלה, אני בטוח שיש הבדלים בין הלוחות אבל זה בגלל הלוח עצמו שהוא איטי יותר מלוח אחר וזה לא בגלל שלהרד דיסק יש עדיפות ללוחות של אינטל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.