עבור לתוכן

חיבור קורא כרטיסי זכרון EZCOOL ללוח אם אלבטרון PX865PEC PRO

Featured Replies

פורסם

הבנתי שצריך לחבר את זה לפינים של הUSB הקדמי אבל מה הולך לאן לא רשום. ואני לא רוצה לשרוף את הלוח אם בלי כוונה.

כן כן אני יודע שהלוח אם הוא ענתיקה וצריך לשבת במוזאון :kopfpatsch

פורסם

למה לא פשוט לקחת יציאת יואסבי מוכנה לחבר אותה לשמה ואז.....?

פורסם
  • מחבר

ואז מה??? תמונות זה כרגע בעיה המצלמה שלי בחו"ל עם אח שלי ויקח זמן עד שהם יחזרו. זה שני כבלים שמתפצלים לשניים. אחד של3 פינים ושניים של אחד. כתוב על אחד USB-2 USB+2 VCC2 ולמטה USB ועל של האחד GND2 ועל הכבל השני כתוב אותו דבר רק 1 במקום 2 ולמטה CREADER במקום USB הצילו אני רוצה כבר לחבר את זה. בבקשה תעזרו לי.

פורסם

מה הצבעים של החוטים שיש לך על הקורא כרטיסים ...?

תראה בספר של הלוח אם שלך מה pin out של ה usb אצלך בלוח האם

או לחפש בנ'ט לפי דגם הלוח

לדוגמא ..

http://images.google.co.il/images?um=1&hl=iw&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=usb+motherboard+pinout&spell=1

פורסם

ואז מה??? תמונות זה כרגע בעיה המצלמה שלי בחו"ל עם אח שלי ויקח זמן עד שהם יחזרו. זה שני כבלים שמתפצלים לשניים. אחד של3 פינים ושניים של אחד. כתוב על אחד USB-2 USB+2 VCC2 ולמטה USB ועל של האחד GND2 ועל הכבל השני כתוב אותו דבר רק 1 במקום 2 ולמטה CREADER במקום USB הצילו אני רוצה כבר לחבר את זה. בבקשה תעזרו לי.

קצת לא מובן. אמורים להיות לך 2 קבוצות של 4 חוטים:

1. VCC

2. +

3. -

4. GND

לכל אחד מהארבע מוסיפים מספר שמשייך אותו לקבוצה.

אותו דבר בדיוק אמור להיות לך בחיבורי הפינים בלוח.

פורסם

קצת לא מובן. אמורים להיות לך 2 קבוצות של 4 חוטים:

1. VCC

2. +

3. -

4. GND

לכל אחד מהארבע מוסיפים מספר שמשייך אותו לקבוצה.

אותו דבר בדיוק אמור להיות לך בחיבורי הפינים בלוח.

צודק זיגי אבל ממה שאני מבין הבחור קצת לחוץ ומפחד לעשות נזק אז במצבו פשוט עדיף שילך לחנות מחשבים שכונתית יתן 50 שקל לטכנאי וישן בשקט ...

לא שיש שם מה הרבה לעשות אל הכול זואת !

פורסם
  • מחבר

חבר'ה אני לא לחוץ. וכן אני חושש לעשות נזק, כי לא בא לי להתחיל להחליף רכיבים במחשב מלפני 4 שנים. אבל אני גם רוצה ללמוד איך מחברים את השטויות האלה, אז אני לא ילך לטכנאי.

וכן יש 2 קבוצות של 4 שכתוב עליהם בדיוק מה שרשמת שאחד משוייך לUSB והשני משוייך לCREADER רק שעל הלוח אם לא רשום את הVCC + - או GND. אז מה אני עושה?? :nixweiss:

פורסם

אתה נכנס לאתר היצרן, ומחפש את הספר של הלוח שלך. או בגוגל. שם הכל מופיע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים