עבור לתוכן

עזרה בשידרוג מחשב הנייד , לעיסוקים רגילים ולמשחקי מחשב עד 1000 שקל(בבקשה תעזרו!)

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב נייד: lenovo 3000 N200.

ואני רוצה בקרוב לשחק בו את המשחק החדש pro evolution soccer 2009 ...

עכשיו אני לא מעוניין שהמשחק רק יעבוד במחשב הנייד שלי, כי אני מניח שכבר עכשיו הוא יעבוד.. אלא אני רוצה שהגראפיקה והאיכות יהיו כמו שצריך להיות במשחק pro evolution soccer 2009... עכשיו אשמח לדעת איך לשדרג אותו כי שאני אשחק להנאתי ואני אהנה מהגראפיקה המדהימה והמשחק האיכותי.

נגיד להחליף כרטיס מסך, ולאיזה ובכמה כסף.. התקציב שלי לא ממש מוגדר, אך אני לא מתכוון לחרוג בשידרוג מעל ה1000 כמובן, אם זה רק להחליף כרטיס מסך, אני גם לא מתכוון להשקיע בכרטיס מסך 1000 שקל , אלא פחות.. אבל תכתבו מה אני צריך ואשמח אם תביאו סוגים ושמות ועלויות. תודה.

פורסם

אתה לא יכול להחליף כרטיס מסך לא במחשב הנייד הזה, ולא בשום מחשב נייד, למעט מספר קטן מאוד של מקרים חריגים.

הדבר היחיד שאתה יכול לעשות, שאולי ישפיע, זה להרחיב זיכרון ל-2-3G (אם כרגע יש לך פחות). אבל במשחק הספציפי הזה אני לא חושב שזה יעשה איזשהו הבדל.

פורסם
  • מחבר

אתה מכיר את המשחק ? כי מישהו אמר לי שזה לא יהיה טוב על המחשב הזה, ובכלל לא יהיה טוב על מחשב נייד... הוא צודק?

פורסם

דגם מלא של המוצר ואשתדל לבדוק על כך

פורסם

אנשים למה שלא תציעו לו כרטיס מסך חיצוני?

פורסם

למה? קודם כל כי הוא לא קיים בארץ, אחרי זה כי זה קצת הורס את הניידות ולבסוף העובדה שהכרטיס הכי חזק שאפשר לנצל דרך הPCIMCA הוא בסביבות ה2600PRO?

פורסם

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי למה אתה מתכוון...

פורסם

של המחשב שלך

פורסם
  • מחבר

אה זה lenovo 3000 N200...

מידע כללי

מודל מכונה : 0769-BEG

מק"ט: TY2BEIV

שם המוצר: Lenovo 3000 N200 TY2BEIV

מערכת הפעלה: Vista-H Primum

מסך

סוג: WXGA TFT Vibrant View

גודל: "15.4

רזולוציה: 1280x800

מעבד

Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5250

מהירות : 1.5

זיכרון

נפח זיכרון: 1GB

כונן קשיח

גודל: GB160

גרפיקה

כרטיס מסך: nVidia G72MV-256MB

כוננים

DVD/RW MultiBurner DL

נתונים טכניים

משקל: 2.99ק"ג

סוג סוללה: Cell Lithium-Ion 6

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים