עבור לתוכן

כרטיס מסך מדור ה-DX6

Featured Replies

פורסם

לפני כמה זמן קראתי כתבה על HALF LIFE2 שלמרות הגראפיקה שלו המשחק ירוץ גם על כרטיסים מדור ה-DIRECTX 6...

ועכשיו לשאלתי איזה כרטיסים הם מדור ה-DX6??

תודה מראש לעוזרים :D

פורסם

לפני כמה זמן קראתי כתבה על HALF LIFE2 שלמרות הגראפיקה שלו המשחק ירוץ גם על כרטיסים מדור ה-DIRECTX 6...

ועכשיו לשאלתי איזה כרטיסים הם מדור ה-DX6??

תודה מראש לעוזרים :D

שכח מזה.... אין מצב :AR15:

פורסם
  • מחבר

מה אין מצב?!!?

חוץ מזה עם אתה לא מאמין הנה ציתות מהכתבה

"The game is powered by Valve's in-house developed graphics engine, called Source. The specs of the graphics engine sound very impressive, and Half-Life 2 is sure to give Doom 3 a run for its money. Even more impressive is the scalability of this engine - while to take full advantage of it an Athlon 2Ghz with a GeForce 4 will be needed, the game will be able to run on a P3-700 powered by a DX6 compatible video card"

מתוך: http://www.gamershell.com/news_bHalf-Life2bFirstInforma.shtml?q=half+life

יש אולי עוד תשובות...

תודה מראש :D

פורסם

מה אין מצב?!!?

חוץ מזה עם אתה לא מאמין הנה ציתות מהכתבה

"The game is powered by Valve's in-house developed graphics engine, called Source. The specs of the graphics engine sound very impressive, and Half-Life 2 is sure to give Doom 3 a run for its money. Even more impressive is the scalability of this engine - while to take full advantage of it an Athlon 2Ghz with a GeForce 4 will be needed, the game will be able to run on a P3-700 powered by a DX6 compatible video card"

מתוך: http://www.gamershell.com/news_bHalf-Life2bFirstInforma.shtml?q=half+life

יש אולי עוד תשובות...

תודה מראש :D

א. הם אומרים שהוא ינצל את כל ה2000 מגה הרץ ואת כל הגיפורס 4 = דרישות ממש גבוהות.

ב. ABLE TO RUN = יראה תמונה, 5 פריימים, 15... לדעתי ברזולוציה של 640X480, כל היופי במשחק יעלם.

אבל בכל זאת, אם אני לא טועה DX6=:

GEFORCE, RIVATNT, ATI MACHE 64 וכאלו...

פורסם
  • מחבר

תודה.. :D

חוץ מזה עד שייצא המשחק יהיה לי מחשב חדש(אני מקווה)

נ.ב כל היופי ב-HL זה המשחקיות הגראפיקה רק מוסיפה

פורסם

א. הם אומרים שהוא ינצל את כל ה2000 מגה הרץ ואת כל הגיפורס 4 = דרישות ממש גבוהות.

ב. ABLE TO RUN = יראה תמונה, 5 פריימים, 15... לדעתי ברזולוציה של 640X480, כל היופי במשחק יעלם.

אבל בכל זאת, אם אני לא טועה DX6=:

GEFORCE, RIVATNT, ATI MACHE 64 וכאלו...

למה אתה סתם מדבר מבלי לדעת פרטים אמיתיים על טיב המוצר? ::)

שמעת פעם על התאימות לאחור או גמישות?

אלה מושגים ידועים בעולם התוכנה, ואני מניח שגם נכונים למשחקי מחשב

מישהו אמר לכם שהמנוע לא מסוגל להתאים את עצמו לחומרה שקיימת במחשב של המשתמש?

זה בדיוק כמו להגיד שדום 3 לא ירוץ על geforce 3. הוא ירוץ כמו גדול, רק לא עם התמונה הכי איכותית שהמנוע מסוגל להפיק.

פורסם

לדעתי ברזולוציה של 640X480, כל היופי במשחק יעלם.

אמרתי, שהוא יריץ את המשחק, אבל בגלל ההגדרות הנמוכות הוא יראה כמו משחק משנת 2000-2001 ויעבד את כל היופי שלו.

פורסם

יש שתי צורות ליצור תאימות לאחור:

1.לבצע את כל מה שהכרטיס לא יכול ע"י כתיבת תירגום לביצוע ע"י המעבד

2.לעבור למצב גראפי נחות

במקרה מס.1 הביצועים יהיו צולעים מאוד

במקרה מס.2 הגראפיקה תראה כמו משהו זוועתי שחבל בכלל לבזבז את הזמן איתו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים