פורסם 2003 ביוני 1722 שנים אממממ אוקי ! אני רוצה לנקות את הכוננים שלי !! גם את ה CD וגם את ה DVD ! בשביל שהפעילות שלהם תהיה טובה יותר !!! איזה אפשרויות יש ? ? תודה רבה : )
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים מחבר אצה צודק !! וניסיתי את זה !!! פתחתי את המכסה !!! אבל לא הייתה לי נגישות ל עין !!! אז רציתי לדעת אם יש דרכים נוספות !!! למשל דיסק ניכוי !! או משהו כזה !
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים יש דבר כזה דיסק ניקוי. זה מין דיסק עם מברשות קטנות שאפשר באיזה 10 ש"ח אני חושב
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים מחבר ואללה תגיד יש לך מושג איפה אני יכול להשיג אותו ??וגם תגיד ניסיתה אותו ! ? ? הוא טוב בכלל ? ?
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים אני ניסיתי והוא עובד דיי טוב... יש גם דיסקים שיש להם שלוש מברשות אבל אז זה עולה יותר ואפשר להשיג אותו מאופיס דיפו משם אני השגתי
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים יש את זה בכל מיני חנויות מחשבים שכונתיות או גם בכאלה כמו אופיס דיפו ובאג. אני לא חושב שזה עולה יותר מ10 ש"ח. יש לי אחד כזה אבל עוד לא הרגשתי שהוא משנה משהו
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים מחבר הבנתי !! טוב תאמת אם זה עולה 10 ש"ח אז אני מוכן לנסות ! : ) תודה חברה !
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים יש לי אחד כזה אבל עוד לא הרגשתי שהוא משנה משהואמ... אצלי בתקופת הMMX כשהמחשב היה עוד דיי חדש משום מה לא הצלחתי להתקין את האופיס (אז אופיס 97), אז קניתי דיסק ניקוי ופלאים אחרי ניקוי אחד התתקנתי את האופיס בלי בעיה..וואלה העלתם לי רעיון, הכונן הזה עכשיו מקרטע אולי אני ינסה לעשות לו ניקוי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.