עבור לתוכן

בקשה | מפרט למחשב למשחקים כבדים. תקציב עד 2000-2500 שקל.(לא כולל ציוד היקפי)

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מעוניין במפרט של מחשב טוב ואיכותי שבו אני אעשה כל מיני עיסוקים רגילים, וגם הכי חשוב, אשחק בו במשחקי מחשב..

אני לא אשחק בהרבה משחקים, אך במשחק אחד או שניים, שאני מניח שהם די כבדים. ( pro evolution soccer אם אתם מכירים )

אבל אני רוצה שהאיכות של המשחק והמהירות לא יפגעו כמובן.

כמובן אני מדבר רק על המחשב, בלי שום ציוד היקפי, והתקציב שלי נע בין 2000 ל2500 כמובן יותר זול הרבה יותר טוב.

אין לי העדפה לחברה מסויומת, ולא איכפת לי איך שהמחשב יעוצב וכו'.. גם הרעש לא מפריע לי.

אני בטוח מתכוון לשחק בpro evolution soccer 2009 ואולי רק במשחק הזה וזהו... ואני לא מתכוון לשלם במזומן.

אשמח אם תוכלו לעזור לי ולמצוא לי כמה שיותר זול, ד"א אני לא צריך צורב ולא כונן דיסקטים... ואם יש דברים שהם מיותרים לעיסוקים שפירטתי שאני אעשה , אז אני לא צריך.

ושכחתי לציין שאני מעדיף שזה יבוא עם מערכת הפעלה חוקית.כאילו אין לי ממש כוונה ללכת ולקנות מערכת הפעלה ולהתקין וכו', אם זה יכול לבוא כבר בתוך המחשב אשמח.

פורסם

ממתי pro evolution soccer ניקרא משחק כבד? לגבי מפרט אני לא יכל לעזור לך כל כך תחכה שאחד האנשים יביא לך :)

פורסם

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm : " SLAVN" - BOX ¤570

לוח אם:

GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤488

כרטיס מסך:

ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB DDR3 : EAH4670/DI/512M - RETAIL ¤478

דיסק קשיח:

WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤247

צורב DVD:

LG DVDRW GH-22NS30 X22 - BLACK - SATA ¤120

זיכרון:

TRANSCEND 2048MB (1024MBX2) DDR2 800MHz ¤184

מארז:

RAIDMAX O2 PURE BLACK w/o PSU ¤177

ספק כוח:

FSP 400W NOISE KILLER : FSP400-60THA ¤185

שירותי מעבדה:

הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75

מחיר סופי: ¤2524

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם
  • מחבר

תודה, לא יודע, חשבתי שהוא כבד.. הוא כמעט 5 ג'יגה נראה לי, הוא לא נקרא כבד ?

ותודה על המפרט, רק אני לא צריך את הצורב , הצורב DVD הוא לא חשוב לי נראה לי, כי אני לא צורב אף פעם...

ד"א, אחרי שיש לי מפרט מחשב , מה אני אמור לעשות עם זה? ללכת למעבדה כאילו והיא תרכיב .. ? אם כן לאיזה מעבדה, איפה יש ?

פורסם

הצורב משמש גם ככונן דיסקים.

לך עם המפרט לחנות בה אתה מעוניין לקנות, הם מרכיבים, בודקים, מתקינים וכו' תמורת תשלום.

לדוג' קרא במפרט שshoko הרכיב לך:

שירותי מעבדה:

הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75

מחיר סופי: ¤2524

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים