עבור לתוכן

מעבד 2.4GHZ 800MHZ FSB, שאלות בנוגע ללוח אם מתואם.

Featured Replies

פורסם

נגיד אני לוקח אותו.

איזה לוח אם הכי טוב בסביבות המחירים של 800 ש"ח, והאם שווה באמת הכסף שלו!

שהלוח אם יהיה מתואם לאובר קלוק כבד הכי טוב שאפשר.

שיתמוך בזכרונות DDR ה 400MHZ

כפי הניראה השאלה נישאלת באובר קלוק, למה אני מתלבט בין ה AXP 2700+ למעבד ה 2.4C, כי באובר קלוק עם ה 2.4C אני יכול לעקוף את ה AXP 2700+ בהרבה........

פורסם

היי ירון, אני לקחתי P4P800 של ASUS, היום אני לוקח או את זה או את ה IS7-E של ABIT, שניהם מעולים וזולים מאוד.

פורסם

לפי דעתי עדיף את הIS7, או אם באפשרותך להוסיף 80 ש"ח (ל800 שלך) בשביל הIC7 ABIT ד"א ABIT הוציעו שידרוג ביוס שנותן ללוחות ביצועים טובים יותר מאשר הP4P800,P4C800...

פורסם
  • מחבר

וואלה סבבה......

אילו מארזים קרירים ביותר יש לאינטל? למשל לאיי אמ די אני יודע שיש מארז של ENRMEX ממש מצוין , אז מה יש רק לאינטל? (או שזה גם לאינטל?)

ואילו מאווררים (למעבדים) יהיו טובים למעבד אינטל? (מבין רק במאווררים ל AMD) ושיהיו טובים :), אבל לא במחירים בשמיים.....

פורסם

הייתי הולך על האנרמקס CS-3181 אם ספק HEC 300W והספארק 7 של וולקנו כל זה יוצא בערך 680 ש"ח.

פורסם

לכל הממליצים על ה-ABIT IS-7, החברה והלוח המועדפים שלי, אבל הקרור על הגשר הצפוני זה וואחאד דבורה עצבנית ביותר..

גם מחברי הכבלים - פוזה קצת מצחיקה ומציקנית.

פורסם
  • מחבר

לכל הממליצים על ה-ABIT IS-7, החברה והלוח המועדפים שלי, אבל הקרור על הגשר הצפוני זה וואחאד דבורה עצבנית ביותר..

גם מחברי הכבלים - פוזה קצת מצחיקה ומציקנית.

מה זאת אומרת עצבני? רועש? לא הבנתי............

מחברי הכבלים- מה איכפת לי :)

בקשר לספק כוח של HEC 300W, לא עדיף 350W לפחות? ושל ANTEC\ENRMEX? :<

פורסם

אם יש לך את התקציב לספקים יקרים כאלו אז למה לא :-X

פורסם
  • מחבר

5500.......אם לא הייתי קונה כרטיס מסך כבד אז לא הייתי נחנק כל כך בתקציב....

פורסם

MISTER-G, איזה כיף לך שלא נתקלת מעולם בדבורה עצבנית...

כולה התכונתי שיש לו זמזום ממש לא נעים.

לגבי ה"איכפת לי.. לא איכפת לי.." אולי כדאי שתקרא כאן http://www.anandtech.com/mb/showdoc.html?i=1831&p=4

אם לא הבנת עדיין, בביקורת הזו נאמר מפורשות שתכנון הלוח - על הפנים. למי שיש מארז ATX רגיל ולא מגודל - לא ניתן לחבר כבלי IDE וכרטיס AGP בלי לעשות "ויתורים כואבים.." כדברי פאפא שרון..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים