עבור לתוכן

בחירת מצלמות ל"מעגל אבטחה סגור"

Featured Replies

פורסם

איזה ציוד אני צריך בשביל לשים אחת עד ארבע מצלמות בבית שיקליטו 24 שעות ווידאו?

אני מניח שהיום יותר זול ויותר הגיוני פשוט להקליט את הווידאו על מחשב ולא על קלטות ווידאו מגנטיות, כפי שעשו בעידן שבו רוב המשתמשים באתר הזה עוד לא נולדו. (סתם צוחק, נא לא להעלב).

אז אני רוצה מחשב יעודי למטרה הזו.

כלומר המחשב צריך להקליט את הווידאו, וגם לאפשר לצפות בו, מקסימום שיהיה ניתן לצפות בווידאו על מחשב אחר.

אז צריך מחשב, צריך ציוד מיוחד להקלטה, צריך מצלמות (נתחיל עם אחת) וצריך את התוכנה המתאימה.

אני מתכוון לקנות הכל, כולל התוכנה, אז להוריד דברים לא חוקיים זה לא רלוונטי.

אני פשוט לא יודע מה צריך לעשות כדי שדבר כזה יעבוד כמו שצריך.

תודה מראש.

פורסם

קודם כל גש לקרוא את חוקי הפורום ועדכן את הפוסט והכותרת בהתאם.

שנית - עליך לבחור קודם את המצלמות. 99% שהמחיר שלהם יהיה גבוה בהרבה משל המחשב, בתלות בצרכים שלך (צילום יום/לילה/חוץ/פנים, רזולוציה, אלחוטי/חוטי, זום, רוחב עדשה וכדומה). יש מכשירי DVR יעודיים שככל הנראה מתאימים יותר למשימה ובתקציב לא רחוק.

כמינימום תזדקק לכרטיס לכידת וידאו, אמצעי פריסת רשת (נתב חוטי/אלחוטי וכרטיסי רשת מתאימים), דיסק קשיח גדול (וכנראה יותר מאחד), מעבד חזק לדחיסה מהירה ותוכנה יעודית לניהול והקלטה.

הדרך הפשוטה ביותר היא מצלמות IP אלחוטיות (יקרות מאוד) + נתב אלחוטי שיאפשרו לך גישה להקלטה וצפיה דרך הדפדפן או דרך כל אחד מ-1000 תוכנות/נגני מדיה חינמיים ברשת (כמו VLC למשל).

הייתי ממליץ לך בחום לגשת לחברה שמתמחה בעניין ולהתייעץ - זה לא ממש המקום לכך.

< מועמד לנעילה >

פורסם
  • מחבר

טוב תודה. הייתי רוצה לשאול אם יש אפשרות זולה יותר? אפילו בשביל ההתחלה סתם לחבר מצלמת אינטרנט ולהקליט?

אבל אני לא יודע איפה לשאול את זה.

פורסם

ההיפך היום מצלמות לראית לילה הם לא יקרים אתה צריך להחליט מה אתה בדיוק רוצה ,ואם אתה צריך

ציוד ,כגון מצלמות אינפרה ,כרטיס הקלטה הוא ל4 מצלמות יש יותר כמובן ,תלוי לפי התקציב שלך ,אם אתה

מאזור הצפון חיפה קריות. אתה יכול לשלוח לי מסר ואני יכוון אותך .ואם אתה מאיזור תל-אביב המרכז אני רושם לך קישור

רק שתדע הם מוכרים בעיקר לדילרים ,ללקוחות רגילים יעלה לך פי שניים כמעט.

http://www.anteco.co.il/index.php

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים