פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים אהלן אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול.. האם קיים מפצל כזה מיציאת DVI של הכרטיס מסך ל SVIDEO ? אני מעוניין לחבר את היציאה לטלוויזיה שיש בה רק חיבור RCA ישלי כבל מ SVIDEO ל RCA קיים מפצל כזה ?
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים תלוי בכרטיס מסךבATI 8200 הגיע עם מתאם חפש בגוגל יש הרבה יציאות DVI שונות
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר יש לי כרטיס מסך onboardהלוח הוא GA-MA78GM-S2H של ג'יגהבייטהמטרה שלי היא סהכ לחבר את הטלוויזיה כשכפול של המסך הקיים כדי לראות סרטים מידי פעם (לא מחובר באופן קבוע)מה אפשר לעשות?
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים גם לי יש את הבעייה הזו (אחרי ששידרגתי את הכ. מסך)אין מתאם כזה !! לא ניתן להמיר אות מ- DVI/VGA ל- SVIDEO (זה דורש מעגל טיפה מורכב)האפשרויות שעומדות בפניך:לקנות כ. מסך עם יציאה SVIDEO/COMPOSITE להחליף את הטלויזיה
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מחבר חח ממש ביאסת אותי עכשיו אתה יודע את זה הכרטיס מסך הישן עם ה SVIDEO לא מתאים למחשב החדש ואין לי צורך בכרטיס יותר טוב ממה שיש לי פה על הלוח ולהחליף טלוויזיה גם לא בא בחשבון בנתיים. קיצר, נדפקתי
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים בהשקעה של 150 שקלים אתה יכול לרכוש אחלה כרטיס מסך שגם יתן לך יציאת S-VIDEO וגם יתן לך ביצועים יותר טובים מהמעבד הגרפי שמובנה על הלוח אם.
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים בטח יש על הלוח פינים בשביל Bracket של S-Videoכל מה שצריך זה להשיג כזה Bracket או לבנות כזה לבדיעלה איזה 20 שקל
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים בלוח הזה יש רק RGB HDMI DVIהדרך היחידה הידועה לי לקנות יחידה חיצונית שמתחבר עליה RGB ויוצא SVIDEO ווידאו קומפוזיטבמידה לא מוצא חן בעינך התוצאות אפשר תמיד להחזיר ולבטל את הקניה.
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים מחבר אני דווקא מרוצה מהקניה הכרטיס מסך מספק אותי במשחקים אני לא צריך יותר מזה אז כרגע הטלוויזיה כנראה תרד מהפרק.. חשבתי שהפתרון יהיה יותר פשוט תודה לכם על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.