עבור לתוכן

מחפש מצלמת אבטחה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני לא בטוח ש-HW זה הפורום הכי מתאים לשאלות כאלה, אבל אני אשמח אם תעזרו או תכוונו אותי לפורום אחר(אנגלית או עיברית) שעוסק בעניינים כאלה.

אני מחפש מצלמת אבטחה חיצונית שתצלם את הכניסה לבית והחניה.

הדרישות מהמצלמה:

- חיצונית

- עדיפות לאלחוטית עם ממשק אינטרנט

- צילום בלילה.. אני מניח שצריך בישביל זה מצלמת IR.. בעקרון יש מנורת רחוב, אבל אני לא בטוח אם זה מספיק כדי להוציא תמונה שהיא לא מגורענת.

- מצלמה כדורית כזאת שיכולה לזוז + עדשה רחבה עם זום.. האמת שהאפשרות לזוז פחות חשוב אם העדשה רחבה.

- אפשרות לשמור גיבויים עדכניים של השבוע/שבועיים האחרונים

למי שיש נסיון קצת ויכול לעזור או לתת טיפים אני אשמח,

אור.

פורסם

אין לי ממש ניסיון בתחום ואני לא יודע לאן כדאי להפנות אותך ממש בתחום האינטרנט, אבל אולי כדאי לך להתייעץ עם חוקרים פרטיים או אנשים שעוסקים בתחום הזה של אבטחת מתקנים, שווה לך אפילו לבדוק בבתי קפה שמותקנות בהן מצלמות אבטחה מי החברה שסיפקה להם את הציוד וכד'.. סתם רעיונות ב'שלוף'...

בכל מקרה, אני יודע שבנוגע לאיכות הצילום והזווית הרחבה / שליטה במצלמה מרחוק וכל הפיצ'רים האלה... אם אתה לא מוכן להתפשר על זה תתכונן לחור בכיס, זה יהיה כואב...

ובקשר לשמירת הגיבויים, זה לא תלוי במצלמה כבר, זה דורש מחשב ייעודי שיקליט את כל המידע עליו כבר... גם פה יהיה צורך במחשב חזק מאוד עם נפח הארד דיסק גדול ותחזוקה שוטפת...

מקווה שעזרתי, או שנתתי לך קצה חוט למחשבה...

יוסי.

פורסם

יש אתר שנפלתי עליו גם כן שעוסק באבטחה שיכול להיות ששם יעזרו לך בנושא נפלתי עליו ממש בטעות כשאני גם חיפשתי אמצעי אבטחה.

http://www.alarms4u.co.il/index.php?/index.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים