פורסם 2003 ביוני 1722 שנים בצורה עקבית, כל פעם שאני פותח את המחשב ופותח את הדפדפן למשל - אני לא יכול ללחוץ על שום דבר (יכול להזיז את העכבר), המחשב עדיין ממשיך בפעולות רגילות (מילים זזות באתר מסויים, איקונים זזים.....) אבל אני עם העכבר לא יכול ללחוץ על כלום. הבעיה נפתר אם אני מחכה דקה וחצי או שאני לוחץ - Alt+Ctrl+Delete (אז נפתח ה -Windows Task Manager) אני יוצא מהWTM ואז הכל פועל כמו שצריך. מישהו יודע איך לפתור את זה?!
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים אם זה קורה לך רק עם האינטרנט אקסלוררקודם כל תנסה להתקין אותו מחדש.אם לא עזר, אז זה משהו שהיה גם לי פעם....דומהתעשה למחשב בדיקה עם AD-AWAR כלשהוהמחשב שלי היה עם איזה 160 תוכנות ספייואר שכאלהוהוא פשוט עבד בצורה זוועתיתאבל תזהר בקטע הזה, זה יכול להרוס דברים.
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים אתה בטוח שזה לא זה?אצלי זה פשוט עצר את המחשב לחלוטין הרבה פעמים שהייתי פותח אקספלורר
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים מחבר אני בטוח שזה לא תוכנות מכיוון שלא מזמן פרמטתי את מחשב (חודש-חודשיים) ולא נתתי לכל מיני שטויות לשבת לי במחשב.אין איזה שהוא גורם אחר שיכול לגרום לכך? ???
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים אני חושב שאני יודע מה הבעיה לסגור תוכנותאו תוכניות כדי שלא יגרום למחשב להיות כבד דרך ה MSCONFIG אני בטוח שזה יפתור לך אתה הבעינ גם לי זה היה קורה כאשר מותקנים הרבה דברים וממלאים את הזכרון וכאשר אתה מנסה לעשות משהוא הוא נתקע זה הפתרון שעזר לי 1-Start 2-Run 3-msconfig 4-להסיר דברים שלא חשובים ולא נדרשים בזמן ההפעלה או משהוא אחר כמו הקאזה או WINAMP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.