פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים שלוםקניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך inno3d 9500 521MBהתקנתי מע' הפעלה ויסטה אולטימט 64 ביט. בעדכונים האוטומטיים הוא מצא לי שצריך לעדכן את הכרטיס מסך.לאחר שעדכנתי וכיביתי את המחשב, כשהויסטה עולה בשלבים הסופיים (כשעלה כבר שולחן העבודה) המסך נהפך לשחור ונכבה כאילו הוצאתי את הכבל בין המסך לכרטיס מסך.בינתיים עשיתי שחזור מע' וכרגע אני עובד בלי דרייבר לכרטיס מסךהשאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי להתקין דרייבר שיעבוד?תודה מראש
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים גם לי זה קורה עם דרייבר של ati תקשיב מתי שאתה מתקין ואתה מקבל מסך שחור חכה 5 דקות ואז תעשה ריסרט וזהן
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מחבר גם זה לא עזר וניסיתי להתקין גם במצב בטוח אבל עדיין שאני מפעיל את הויסטה במצב רגיל המסך נכבה כשהמערכת עולה...
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר samsung syncmaster 206bw אני מחבר בחיבור DVI... לא נראה לי זה מהמסך
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים תחבר אותו VGA רק בשביל ההתקנה ואחרי שההתקנה הסתיימה תשנה בהגדרות של הדריבר כך שישדר DVI
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר תודה holyמוזר קצת שכדי להתקין את הדרייבר אני צריך להתחבר בVGA ואז אחרי שהויסטה עולה פעם אחת להפעיל מחדש ולחבר את הDVI...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.