פורסם 2003 ביוני 1722 שנים אז ככה בעכבר של microsoft האופטי אם אני אוציא את הלייזר \לד האם זה יהיה מסוכן לעניינים לעשות בו שימוש ?וחתכתי חלון במארז שלי יצא בסדר רק שהחיתוך לא מאה אחוז ישר באיזה כלים ניתן לתקן את זה ומה מומלץ לעשות?בתודה מראש.
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים יש שם סתם מנורה צהובה ללא צבע ועם הגופה באדומה של העכבר זה נרא כמו ליזר והוא לא מזיק
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים כדי לישר את החיתוך ולתת לו מראה מגומר אני ממליץ לך לשייף אותו עם נייר זכוכית עבה וגס ואז עם נייר זכוכית יותר דק כדי לעדן את הפינות
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים יש שם סתם מנורה צהובה ללא צבע ועם הגופה באדומה של העכבר זה נרא כמו ליזר והוא לא מזיקממש לא נכוןיש שם לד אדום מאד חזק וצינור פלסטיק שקוף שממקד את האורזה לא מנורה צהובהזה ממש לא מזיק לעיניים זה סה"כ אור שמיקדו אותו עם צינור פלסטיק
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים מחבר גם לי זה היה נראה שזה לד אבל פעם אמרו לי שלהסתכל על זה כן מזיק לעיינים
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים אבל עצם הצבע האדום של הלד אומר משהו? כי ראיתי הרבה אנשים שהחליפו אותו לאחד כחול. או שזה היה הלד השני כמו בעכברי מיקרוסופט?
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים לא נראה לי שזה לדאני יודע שזה לדאפשר להלחיף את זה לצבע אחר אבל זה פוגע בביצועים של העכבר כי הלד האדום הוא הלד הכי חזק שיש ככה שאם שמים לד אחר יש פחות תאורה והדיוק של העכבר יכול להפגע
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים מחבר לגבי החלון, אתה יכול להשתמש בדרמל כדי לתת לו גימור ממש יפה.הבעיה שאיין לי דרמל :'( אני אקנה בקרוב
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים מחבר אכן כן אני יכול לאמת את העובדה שזה אחושקלוקה לד שמאיר כמו 3 לדים ושיש עוד אחד שפונה לכיוון לאחור רגיל פירקתי לעכבר את הצורה לפני כמה דקות... :asthanos:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.