פורסם 2003 ביוני 1722 שנים שלום חבר'ה,מישהו מכיר אפשרות לחבר 2 מקלדות ו2 מסכים למחשב אחר ולעבוד כאילו כל אחד מחובר למחשב שונה?(לכאורה זו לא אמורה להיות בעיה: שני כרטיסי מסך שונים 2 יציאות מקלדת שונות והמעבד הרי יודע לחלק משימות.)תודה.
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים יש דרך!!!יש דבר שנקרא KVM שהמטרה שלו היא לאפשר לאנשים להשתמש במסך אחד+מקלדת 1+עכבר 1 +רמקולים ל 2!!! מחשבים.אתה צריך משהוא דומה שנקרא KVM הפוך שיעשה את מה שאתה צריך
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים לא, אני לא חושב שקיים.קיימים סוויצ'ים כמו הKVM שדובר פה שיודע להשתמש במקלדת אחת לשני מחשבים ולהחליף ביניהם בלי להחליף פיזית כל פעם.
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים יש דרך!!!יש דבר שנקרא KVM שהמטרה שלו היא לאפשר לאנשים להשתמש במסך אחד+מקלדת 1+עכבר 1 +רמקולים ל 2!!! מחשבים.אתה צריך משהוא דומה שנקרא KVM הפוך שיעשה את מה שאתה צריךהוא עושה את מה ש KVM עושה בהפוכה: 2 מקלדות,2 מסכים... על מחשב[glow=red,2,300] 1[/glow]
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים לפי מה שאני יודע קיימת דרך לעשות את זה, אבל לצערי, אין לי יותר אינפורמציה.
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים ראיתי פעם פרסומת לדבר כזה!, לפני שנה שנתיים..זאת קופסא כזאת שמתחברת למחשב ויש לה יציאות של מקלדת מסך עכבר וכו' עליה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.