פורסם 2003 ביוני 1722 שנים שלום חבר'ה,מישהו מכיר אפשרות לחבר 2 מקלדות ו2 מסכים למחשב אחר ולעבוד כאילו כל אחד מחובר למחשב שונה?(לכאורה זו לא אמורה להיות בעיה: שני כרטיסי מסך שונים 2 יציאות מקלדת שונות והמעבד הרי יודע לחלק משימות.)תודה.
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים תאורטית זה אפשרית בהרבה בסיסים בצבא עובדים כך אבל איני חושב שזה אפשרי למחשב הביתי נ.ב. הם נקראים מסופים ומשתמשים לכול הידוע לי במחשבי רשת...
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים אפשר לעשות דבר כזה בכל מחשב שיש לו יציאה לשני מסכים (שלכרטיס מסך יש חיבור ל-2 מסכים)פשוט מחברים סט אחד של מקלדת ועכבר ל-PS/2 ואת השני ל-USBמנחשבים שני מסכים ומגדירים בוינדוס שכל אחד מהם יעבוד בנפרד ויש לך 2 מחשבים
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים הרגע שמתי לב שפתחת את אותו ת'רד בשני פורומים זה אסור אם אתה לא בטוח איפה זה אמור להיות פשוט שים איפה שנראה לך הכי מתאים מקסימום יעבירו לפורום המתאים
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים אפשר לעשות דבר כזה בכל מחשב שיש לו יציאה לשני מסכים (שלכרטיס מסך יש חיבור ל-2 מסכים)פשוט מחברים סט אחד של מקלדת ועכבר ל-PS/2 ואת השני ל-USBמנחשבים שני מסכים ומגדירים בוינדוס שכל אחד מהם יעבוד בנפרד ויש לך 2 מחשביםבלתי אפשרי.אם אתה מחבר עכבר Usb או מקלדת שתיהם יעבדו באותו זמן כאחד. אם תזיז את העבר שמחובר בusb ימינה ואת השני שמאלה תראה ניגוד של העכבר לא תראה שתי סימנים של עכבר או מקלדת במחשב.עד כמה שאני יודע זה בלתי אפשרי.
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים זה אמור להיות אפשרי. פעם ראיתי קופסא כזו שמצד אחד מתחברת למחשב (לכניסות של המסך, העכבר והמקלדת), ומצד שני יש לה יציאות ל-2 מסכים, 2 מקלדות ו-2 עכברים, והיא מאפשרת עבודה ל-2 משתמשים על מחשב אחד.הבאנו דבר כזה לעבודה פעם, אבל בסוף לא יצא לנו לנסות את זה. אני גם לא זוכר מאיפה השגנו את זה ואיך קוראים לזה (ולא, זה לא ה-KVM הרגיל שכולנו מכירים). אבל אולי חיפוש רציני ברשת יוכל להניב כמה תוצאות.
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים לפי מה שאני יודע (שיעורי מערכות הפעלה)הדבר אפשרי רק במחשבים מיוחדיםולא מיועד למחשב הבייתי הרגילמדובר פה על מערכת הפעלה ומעבד שיודעים לעשות חלוקת זמן עבודה (Time sharing)עם כמה משתמשיםישנם מחשבים סרברים אשר בנויים בצורה כזו שיש לך מחשב ראשי (main frame) אחד עם הרבה עמדות עבודהשכולם מחוברים אליו
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים super man זה אפשרי על XPיש כל מיני התקנים (חומרה) שיכולים לפצל לך לשני מחשבים ראיתי כבר כאלהנקטע של חלוקת זמן עבודה קיים בצורה חזקה מאד ב-XP בחלוקת זמן לכל תהליך ותהליך ולכל חוט חוט (process and thread)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.