פורסם 2003 ביוני 1722 שנים יש לי ווינדוס XP PRO ואני רוצה להשתמש ב"משימות המתוזמנות" שלו אבל אני לא יכול כי לא שמתי סיסמא לחשבון שלי....כשמגיע הזמן של המשימה להתחיל הוא אומר:THE TASK DID NOT RUN BECAUSE NO USER PASSWORD WAS ENTERDמה שבקיצור אומר שלא הכנסתי לו סיסמא כי אין לי סיסמא לחשבון ואם אני אכניס לו סתם משהו אז הוא אומר שהסיסמא לא נכונה....מה עושים חברים?
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים בשביל להפעיל משימה מתוזמנת אתה חייב לרשום סיסמא ושתיהיה נכונה מה לעשות.1.קודם כל חשוב מאוד שתיהיה לך סיסמא שמורכבת מאתיות ומספרים.2.שים סיסמא לחשבון לפי 1.3.תתקין Tweak U ותכוון שם שיעשה חיבור אוטומטי ורשום את הסיסמא.4.תפעיל משימות מתוזמנות עם הסיסמא.
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים מחבר אם אין דרך אחרת חוץ מלשים סיסמא אז אני לא צריך את כל מה שאמרת כי זה סתם סיבוך יש לי דרך (עם סיסמא) הרבה יותר פשוטה אבל חשבתי שיש דרך גם בלי סיסמא....אם מישהו יודע על דרך שלא דריך בה סיסמא לווינדוס הנ"ל בבקשה שיגיד לי..גם אם צריך תוכנה מיוחדת..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.