פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים היי אני מחפש משהו נחמד שאוכל לעבוד איתו בנוחות רבה ולאורך זמן על הDESKTOP (כלומר לא משחקים וכו') משהו שיהיה גדול, שכל היד יושבת בנוחות עליו. אפשרי גם אלחוטי (אין לי בעיה ואולי אף רצוי כזה!) מה דעתכם? מה יש שאפשרי לשקול? ולגבי מחיר - נראה לי כל דבר מ200 ועד 400 (גבול עליון סביר, לא?!) יהיה בסדר רק שיהיה איכותי מאוד וטוב מאוד.
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים אם העכבר מיועד רק לאינטרנט ואופיס ולא למשחקים, אז הLogitech MX Revolution מאוד מומלץ!
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מחבר אהה עוד דבר, מכיוון שיש לי משטח בד (אוהב אותם מבחינת נוחות)נראה לי שאעדיף לייזר, כי לעיתים אופטי עושים בעיות על כאלו (LIFT OFF גבוהה מידי שמעצבן אותי)
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מחבר ראיתי שבחול יש כבר MX1100 שיש לו כל מיני שיפורים לעומת ה1000יש אותו בארץ? או שידוע מתי יגיע?אוקייראיתי שיש אותו בנועה.ויש גם את הMX REVOLUTIONשניהים בערך אותו המחיר.מה עדיף לדעתכם?ואיך הם מבחינת אמינות? כי אלחוטיים לעיתים עושים בעיות.
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מבחינת אמינות אני חושב שאין שום בעיה גם יש לך שנה אחריות על שניהםאבל תחכה לתגובה ממישהו שיש לו את אחד מהעכברים האלו
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים העכברים שהמלצתי לך עליהם הם המובילים בשוקתסתכל כאן ותראה איזה עוד עכבר נראה לך מתאיםhttp://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/&cl=us,en&page=1&filter=360&sort=6
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים אם העכבר מיועד רק לאינטרנט ואופיס ולא למשחקים, אז הLogitech MX Revolution מאוד מומלץ!גם במשחקים אתה יכול להיות רגוע, עבדתי איתו ועם MX518 ההבדל לא משמעותי למי שלא עושה קריירה מלשחק...
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים גם במשחקים אתה יכול להיות רגוע, עבדתי איתו ועם MX518 ההבדל לא משמעותי למי שלא עושה קריירה מלשחק...הכפתור האמצעי שלו מתאים לאינטרנט ולאופיס - לא למשחקים!
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים הכפתור האמצעי שלו מתאים לאינטרנט ולאופיס - לא למשחקים!בגלל זה אפשר לתכנת את אחד הכפתורים האחרים שלו שיתפקד בתור כפתור אמצעי
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים הגלגל האמצעי של העכברים האלו הוא לפי דעתי הדבר הכי מעצבן שהומצא וגם אני לא יודע עד כמה הוא נתמך בלינוקס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.