עבור לתוכן

כרטיס מסך 8800GT OC2 BFG גורם ריסט למחשב או תוקע אותו

Featured Replies

פורסם

האמת שאני לא בטוח מה הבעיה.

המפרט שלי:

ספק 600W טרמלטק

http://thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1207&ID=1499

מעבד Q6600

זיכרון DDR2 800MHZ OCZ פשוט

לוח אם: P5K-SE

כ.מסך: 8800GT OC2 BFG

בבדיקה של 3DMARK06 בדרך כלל המחשב יציב להרבה שעות.

בבדיקה של NTUNE יציבות מערכת גם אם אני בודק רק את הכרטיס מסך המחשב נופל בדרך כלל נמרח הצבע על המסך.

לפעמים רק במשחקים המחשב קורס מבצע כיבוי והדלקה... ולפעמים נתקע ומורח צבע ועושה מסך כחול וריסט.

מקווה לקבל פיתרון תודה לעוזרים.

המחשב בן 6 חודשים.

הספק בן 3 חודשים.

הכרטיס בן 9 חודשים.

כל חלק נקנה מימקום אחר - באיבורי טענו שהספק החדש שלי לא תקין.

ואמרו שאני יחליף את הספק. בנוסף הם אמרו שהספק הפשוט EZ-COOL 500W מפעיל את המחשב בלי בעיות.

קניתי מהם ספק כמו שהם טענו ובדקתי גם הספק שלהם מתחמם ומחמם את כל המחשב וגם המחשב נתקע וקורס.

את הכרטיס מסך שלחתי לחברה הם טוענים שבכל תקין.

מצין שכרטיס מסך פשוט 9600 לא מפיל את המחשב ועובד חלק.

והחברה שמחרה את הספק טוענת שהספק שלה תקין

בקיצור אני בפלונטר. ושילמתי הרבה כסף ותמורה עדין לא קיבלתי רוב הזמן המחשב מושבט והחומרה מתישנת!!!

תודה לעוזרים

פורסם

נראה לי שהכותרת שלך מסכמת את הבעיה...

אם הספק היה תקול, היית רואה זאת גם עם 9600 (ואגב, הספק של EZCOOL לא יכול להחזיק מחשב כזה... זה מה שקורה כשלוקחים ברצינות את העצות על עובדי אייבורי).

כרטיס המסך הוא הרי חלק קל מאוד לפרוק. קח אותו לחבר עם מחשב חזק מספיק לתמוך בכרטיס, ונסה אצלו. אם אצלו הכל בסדר, מומלץ לבצע אותה בדיקה עם הספק. לעולם על תסמוך על ה"בדיקות" שמבצעות חנויות סוג ז' כשמחזירים להם ציוד תקול במסגרת האחריות.

רצוי לציין שאם הכרטיס נמצא ב OC מעבר להגדרות היצרן, מן הסתם מומלץ לבטל אותו.

פורסם
  • מחבר

מדובר על הגדרות יצרן. מציין שאני מוריד את מהירות הכרטיס הכרטיס יותר יציב ולא נופל מהר.

אבל עדין החברה שמכרה את הכרטיס טוענת שבבדיקה אצלהם הכל בסדר בכרטיס.

פורסם

קח אותו לחבר עם מחשב חזק מספיק לתמוך בכרטיס, ונסה אצלו.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עכשיו אחרי בדיקה בחנות, מציין בדיקה שניה החנות מודה שהכרטיס לא תקין.

שאלה!! האם לטבוע אותם על הזמן שעבר מחיר הכרטיס ירד ב1000ש"ח החומרה של המחשב התישנה. קניתי ספק בעקבות זה שהם אמרו שכנראה הספק שלי לא מספיק טוב והצלהם הכל בסדר, אז אולי הבעיה בספק.

מוניות ששילמתי, זמן שהמחשב שלי היה מפורק, הרכבתי אותו ופרקתי את המחשב עד לרמה של לוח אם. בקיצור בזבוז של זמן יקר שלי.

כל זה היה נמנע עם בחנות הם היו עושים בדיקה כמו שצריך לכרטיס שלי!!

מה לעשות?? לפי דעתכם

פורסם

ומה המצב כרגע? הביאו לך כרטיס זהה ותקין?

אם הבעיה הייתה קיימת מהרגע הראשון שקנית את הכרטיס, וישנו פער משמעותי במחיר של הכרטיס בין יום הקניה ובין היום בו קיבלת לבסוף כרטיס זהה ותקין (אם קיבלת) לפי המחירון של אותה החנות, הגיוני לדרוש מהם שיחייבו אותך במחיר הנוכחי ולא במחיר הישן, או שיזכו אותך על ההפרש.

פורסם
  • מחבר

הפרש רק על הכרטיס 1000ש"ח

הכרטיס היה לא תקין מהתחלה. אני הרגשתי זאת רק אחרי 3חודשים כאשר שדרגתי את המחשב. בשידרוג הכרטיס היה שווה עדין 1800 ש"ח

ואז שלחתי את הכרטיס לבדיקה.

בסדר תודה!! האם משהו חושב שאני צריך לדרוש יותר על כל העבל שנגרם לי מהחלפת ספק בלי שהייתי צריך, ובכך שהמחשב לא היה תקין בערך חצי שנה בגלל שהם עמדו על כך שהכרטיס נבדק והכל תקין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים