פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים היי. כנראה אחי הקטן אישר עידכונים של הווינדוס או משהו כזה חזרתי מהבסיס היום ואני רואה שכתוב לי שנשאר רק 5 ימים להפעיל את הווינדוסבבקשה חבר'ה קצת עזרה..
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מה הבעיה ? יש לך עותק לא חוקי ? יש לך 5 ימים לקנות אותו, וגם טעית בפורום, יש פורום Windows במיוחד לשטויות שקשורות (אבל לא דברים לא חוקיים כמו שאתה רוצה).
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מחבר מצטער על הטעות בפורום לא הייתי סגור איפה בדיוק לכתוב..לא ממש מבין במחשבים קנינו את המחשב לפני כמה שנים אין לי מושג איפה הדיסקהיה בעיה במחשב ואחי לקח אותו לתיקון פירמטו אותו וסידרואני מבין שיש מצב שזה לא עותק חוקי אבל חייב יהיות תוכנה כל שהיא,קראק,מדריך,לא יודעמישהו יכול לעזור לי ?(לשלוח לי הודעה,שם של התוכנה,לא יודע..) תודה
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים במקרה שלא הבנת, אסור לדבר כאן על תכנים לא חוקיים.קרא את חוקי הפורום במהרה.
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים אני לא חושב יש פה צורך להרחיב.אם יש בידך עותק חוקי ו/או רשיון למערכת ההפעלה אתה יכול לפנות למייקרוסופט ישראל כדי לבצע אקטיבציה.דרכים לעקוף את המנגנון אתה לא תמצא פה.כל ההודעות נערכו בהתאם לצורך.ננעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.