עבור לתוכן

Canon SD750 הלכה לעולמה.. מחפש תחליף, תקציב: 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לצערי המצלמה שלי הלכה קפוט (נשברה) וזאת לאחר חודשיים של שימוש.. (אין לי מושג איך זה קרה.. כל הזמן היא הייתה שמורה בתוך קייס, שמרתי עליה מאוד, השקעתי בעוד סוללות ומטענים.. והופ.. רגע אחד של חוסר מזל הרס את הכל..)

המצלמה די סיפקה אותי בכל מה שקשור לאיכות התמונות, לפשטות ולתפעול של המצלמה.

אני די מתלבט.. האם להמשיך עם הסדרה וללכת לכיוון הIXUS 90, או משום מה.. יש מצלמה אחרת שצדה את עיני והיא הDSC T700 של SONY

השאלה היא כזאת.. היכן ניתן להשיג אותה במחיר שפוי? והאם יש תמורה לכסף? (למרות שהיא חורגת מהתקציב)

במידה ולא.. האם T300 יכולה לעשות את העבודה, במחיר סלחני יותר?

אני מעדיף שלא ללכת לכיוון הNIKONים למיניהם.. מכיוון שאיכות ההרכבה והבניה , לא מספקת אותי. (המצלמה שלי יוצרה ביפן)

דעתכם בעניין?

פורסם

תן לי להבין... נשברה לך מצלמה של קנון מסדרה SD וזה מביא אותך לשקול קניה של אחת נוספת ולטעון שאיכות הבניה של ניקון לא מספקת? משהו כאן לא מסתדר לי.

פורסם
  • מחבר

המקרה שבו נשברה המצלמה היא די "מיוחד".. אני בספק אם יש מצלמות שהיו שורדות את גובה הנפילה והמכה שהיא חטפה.

בקשר לניקון.. עוד לפני הרכישה שקלתי לקנות את הS200 וכו'.. אבל פשוט לא אהבתי את הממשק, נוחות תפעול, איכות ייצור

פורסם

אוקי.

ובחזרה לנושא הדיון... אם אתה רוצה המלצה לדגמים ספציפיים שיתאימו לצרכים שלך, קרא את השאלות שבדף הבא וענה על כמה שיותר מהן:

http://boren.sent.com/photography/digicam-questionnaire.html

אם השאלות בחלק השני לא ברורות לך, אתה יכול לדלג עליהן, אבל חשוב שתענה על השאלות שבחלק הראשון (עשר השאלות הראשונות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים