עבור לתוכן

פלאפון מגע, מה כדאי?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

נהרס לי הפלאפון הקודם E250 של סמסונג שהיה דיי רע, יותר נכון מאוד רע.

אני מעוניין בקנייה של פלאפון מגע, סגנון האייפון, LG KU990, סמסונג וכו'. (N95 אני לא אוהב את הסגנון הזה, למרות שאני יודע שהוא מעולה מכולם)

איזה המלצות אתם יכולים לתת?

האייפון החדש 3G אין לי ממש אפשרות להביא כיוון שאין לי איזה דודים שטסים לחו"ל בזמן הקרוב או משפחה, או בכלל אני, וממה שהבנתי אין הרבה מה להתלהב ממנו.

תודה.

עריכה:

היי, השמטתי פרט חשוב לגבי מה יהיו השימושים, בכל מקרה אני משתמש המון באינטרנט, משחק לפעמים במכשיר ושימוש ב GPS ומוזיקה כמובן, מצלמה טובה גם יתרון.

לרוב מה שהאייפון מציע הכי טוב.

לחבר שלי למשל יש את ה KU 990 ומבחינת הפיצ'רים האלו הוא ממש נחמד, אך נראה שהמערכת שלו קצת "עייפה" וכבדה, אבל הייתי קונה אותו אם לא היו דברים חדשים יותר כדאיים.

• תגובות 58
  • צפיות 10.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חכה קצת לSony Ericsson Xperia X1

שבדיוק יצא לשוק כרגע...

הולך להיות מכשיר מ-ד-ה-י-ם

20080524-sony-ericsson-xperia-x1.jpg

sony-ericsson-xperia-x1-gamor.jpg

אתה יכול לראות hands on של המכשיר פה:

http://blog.se-nse.net/2008/10/07/new-x1-hands-on-video/

למפרט טכני [במידה ואתה מעוניין]:

מסך מגע ענקי 3 אינצ'

מקלדת QWERTY שלמה

מערכת הפעלה פתוחה

תמיכה בGPS וWIFI

BLUETOOTH 2 AD2P

מצלמה 3.2 מגה פיקסל עם אוטופוקוס ומצב מקרו

ולחלק הכי מרשים:

מעבד במהירות 528MHZ

ו256MB RAM

מה שמקנה למכשיר הזה את התואר של "הסמארטפון המהיר ביותר"

פורסם

אני בעד אייפון, או לפחות אייפוד טאץ' (ולקנות איזה פלאפון זבל כי כשיש טאץ' זה לא באמת משנה).

הרבה נאמר, אבל צריך לנסות. למרות שעל הנייר זה פלאפון של 2003, זה פשוט הרבה הרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

אה זה המכשיר שהראו נראה לי בעיתון "עסקים", לא??

מתי הוא אמור להגיע לארץ?...יש צפי למחיר וכו'?

תודה!

אגב המכשיר נראה מעולה...

עריכה: yonm13

האייפון אני שומע עליו המון אכזבות, ככה שהוא דיי יורד לי מהפרק...(הישן לא החדש, אין לי שכל כרגע לנסות להבריח לארץ איזה אחד כזה)

פורסם

אתה לא צריך להבריח... ב IPHONES.CO.IL יש פורום שלם שעוסק במכירה של מכשירים.

תסתכל שם..

פורסם

הסוני אריקסון הזה נראה מעולה!!

מעניין מה יהיה המחיר שלו בארץ?!

פורסם

אין על האיפון גם הישן וגם החדש (שניהם מעולים, אבל אם אתה מחפש גלישה סלולרית ו/או GPS מובנה אז כמובן שעדיף את החדש). יש בארץ שוק מכירות די חזק שלו, אבל כמובן במחירים מטורפים (דור ראשון אפשר למצוא בחצי מחיר מהחדש).

ה X1 כמובן יעלה מחיר אסטרונומי, במחיר שפויים יותר יש לך WM מסוג HTC DIAMOND ו SAMSUNG I900 (שאולי יושק בסלקום מתישהו).

לא תמצא פלאפון שיתן לך גלישה באינטרט יותר טוב מאיפון ולא תמצא פלאפון עם מערכת הפעלה שמגיבה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

שמע עד 500 $ זה מחיר סבבה נראה לי...משהו שכדאי להשקיע! זה לטווח של שנתיים לפחות...וכשאני אעבוד בעבודה נורמלית שיכולה לספק את הכסף, לא תהיה בעיה לקנות את המכשיר...

האקספריה הזה נראה ממש מטורף...

אייפון כבר ירד לי החשק ממנו אני שומע יותר מדי תלונות לגביו , וגם לגרסה החדשה, הסוללה חלשה מדי הספיק נמוך מדי נהרס בקלות..מוריד לי את הבטחון לקנות אותו!

פורסם

אפשר לבטל את ה 3G אם רוצים זמן בטרייה יותר טוב, נהרס בקלות אם אתה מדבר פיזית, זה אחד מהמכשירים היותר עמידים שיש בשוק ובמכינת תוכנה אם אתה לא משתולל יותר מדי אז לא אמור להיות יותר בעיה (לפחות לא יותר מאשר ב WM ודומיו).

ולא ידעתי שיש מחירים באחוזים, בכל מקרה, אם התכוונת לרשום למשל 500$ בשביל ה X1, אז זה הזהיה נחמדה... פלאפונים מתקדמים כאלו מתחילים בד"כ ב 800$ לפחות.

פורסם

איזה סוג מסך מגע יש לX1?

פורסם

החרא הרגיל שיש לכל אלו עם ה WM (גם יש לו כמובן סטיילוס בגלל זה), לפחות יש לו רזולציה גבוהה.

פורסם

לא מובן לי למה ממשיכים לייצר מסכים כאלו

זה פשוט נוראי

פורסם

יכול להיות שזה קשור גם למערכת ההפעלה, אולי שתצא WM7 יהיה איזה שיפור מסוים.

פורסם

נקווה

פורסם

HTC TOUCH PRO.

יותר טוב לדעתי מהX1. יצא לי לשחק איתו לשעה שעתיים, פלאפון מעולה, כשיהיה כסף קונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים