עבור לתוכן

חוצפה ישראלית בלי גבולות בעת תיקון טלויזיה

Featured Replies

פורסם

לפני כמה שבועות נשפכו מים על הטלויזיה של הסלון מהאקווריום שצמוד אליה, וכחצי שעה אח"כ הופיעו כל מיני סימנים על המסך וקווים - הפאנל הלך בקיצור.

הטלוויזיה עדיין באחריות של ניופאן (טושיבה) אבל לדבריהם האחריות לא תופסת פה.

פסדר, הבית מבוטח והחברת ביטוח הסכימה לשלם את הנזק (שעמד במקור לפי המעבדה על כ 3000 ש"ח ואיכשהו תפח ל 4500 ש"ח).

הסיכום היה שהמעבדה (א. מ. אלקטרוניקה - ירושלים) מחליפה לנו מסך (ז"א פאנל) ומחזירה את אותו הדגם (37WL68E של טושיבה), שוב, בעלות של 4500 ש"ח!

ד"א הציעו לנו בהתחלה להחליף את זה לדגם 37AV500 - טלויזיה נחותה בהרבה שעולה חדשה 4200 ש"ח, כמובן שלא הסכמתי.

היום הגיעה הטלויזיה כשלא הייתי בבית, ואמא שלי קיבלה אותה.

כשהגעתי הביתה ישר משהו הרגיש לי לא בסדר - המעטפת כסופה ולא שחורה, הכפתורים למטה ולא בצד, רואים מוזר...

הורדתי אותה מהר מהקיר וגם את הזרוע - הביאו לנו את דגם 37WL66!!! ז"א 2 סדרות מתחת למה שהיה לנו!

בנוסף גם אמרו לאמא שלי שזו טלויזיה חדשה וכמובן כולה מלאה שריטות ופגמים - כנראה מעוד לקוח שבטח קיבל איזה ELECTRA במקום...

גם אמרו 3000 ש"ח והעלו ל 4500 ש"ח ברגע ששמעו שהביטוח מעורב,

גם הציעו טלויזיה נחותה במקום בטענה שזה דגם חדש ומתקדם יותר,

גם אמרו שיביאו טלויזיה חדשה ולא מתוקנת,

וגם גנבו את הדגם האיכותי יותר והביאו משהו נחות וגם שרוט ופגוע בטענה שזו הטלויזיה שלנו!!

תבינו שזו מעבדת שירות רשמית של ניופאן!!

חוצפה כזאת לא רואים כל יום ואני הולך לגרום להם לשלם על זה ביוקר, ועד שניופאן לא יתנתקו מהם אני לא אהיה מבסוט.

מחר הבנאדם מגיע והוא הולך לקבל ממני בראש - פשוט גונבים מאנשים שלא מבינים כ"כ ועוד גורמים לזה להיראות כאילו הם עושים לך טובה!!

פורסם

פשוט חוצפה.

אנשים יהרסו את כל המוניטין שלהם בשביל 300 שקל.

תתקשר אליהם אל תוותר!

פורסם

אני גם לא מבין איך הם קיבלו תפרס הזה של השרות.

אני זוכר הייתי צריך פעם להתקשר לתמיכה הטכנית בקשר לנייד שלהם אז השעות פעילות היו בין 8 וחצי ל3 או 4 וחצי

ממש הרבה זמן.

בהחלט שרות על הפנים-אל תוותר,ותמיד אפשר להגיש תביעה בבימה"ש לתביעות קטנות על הטעייה,ניפוח מחיר פתאומי ואני בטוח שאפשר למצוא עוד כמה דברים

פורסם
  • מחבר

נראה מה מחר יביא ונשקול צעדים בהתאם

פורסם
  • מחבר

עדכון:

התעמתנו טלפונית עם המעבדה וקיבלנו ותירוצים מהסוג של "הבאנו לכם טלויזיה עם מסגרת כסופה כי זה יותר יפה" ו- "זה דגם יותר טוב ואני מצ'פר אתכם".

לבסוף הם הסכימו ברוב טובם להחזיר לנו את הטלויזיה שלנו מתוקנת לאחר החג - היום.

למרות שהתיאום היה בין 11:00 ל 13:00 - הם לא הגיעו בזמן ואיחרו בשעתיים לאחר שאמא שלי כבר יצאה מהבית.

לאחר מס' שיחות התברר שהטלויזיה שלנו בכלל לא אצלם ושהם מתכוונים לקחת את הטלויזיה החלופית שהם הביאו (סדרה 66), ולהחזיר לנו בעוד מס' ימים את הטלויזיה שלנו לאחר שישתילו בה את הפאנל של הטלויזיה החלופית!! בטענה ש"נראה לך שאני אקנה עכשיו מסך חדש??"

בקיצור אין מנוס ואנחנו הולכים עם זה לבית המשפט בתקווה לקצת צדק.

פורסם

מאחל שתצליח ותוכיח לכולם מה זה צדק :yelclap:

פורסם

תיקחו עורך דין טוב ואני מאחל לכם מיכול הלב שתזמברו להם את הצורה !

:pissed:

פורסם

1. תשמור אותנו מעודכנים

2. תפנה לynet הם תמיד עוזרים בדברים כאלה.... תתנהג בידיוק כמו שההוא בלינק פה התנהג עובדה שזה עבד לו

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כן אבל HP לא ניסו לגנוב לו ת'מחשב ולהביא לו מחברת במקום.

עדכונים בקרוב

פורסם

אחי אני מציע שתתקשר לניופאן עצמה ותספר להם הכל או שתשלח להם מכתב אני בטוח במליון אחוז שהם יסדרו אותך..

פורסם

בהצלחה.

*מחכה לעידכונים*

פורסם

פעל באותה דרך שהבחור כאן פעל כנגד HP:

http://www.flashoo.co.il/community/index.php?act=ST&f=4&t=25226

אצלנו מחשב של לקוחה נתקע חודשיים במעבדה של בזמן כל מה שהם היו צריכים זה להחליף זיכרון פנימי. עכשיו זו חוצפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים