פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מחבר kombi, באת לפה כדי לפרסם את החנות שאתה הבעלים שלה?אז לפי חוקי הפורום זה אסור, ולא תורם לנושא הזה, אז בלי ספאם
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים אין בעיה אני אקטין עוד את התמונות-בכל מקרה פשוט ללחוץ עליהם והם יפתחו(לא עובד?)אולי הכי כדאי לתת קישור לאתר איחסוןמ של תמונותבכל מקרההכוונה שלי היתה(בנושא הכמות-להראות את המצלמה במצבי תאורה שונים)
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים בזמן שפחות או יותר החלטתי כבר שאני הולך לקנות את המצלמה הנ"ל החלטתי לקרוא עוד קצת ביקורות בשעת לילה מאוחרת שכזו...ניתקלתי בביקורת הבאה:http://www.cameralabs.com/reviews/Panasonic_Lumix_DMC_TZ5_TZ15/verdict.shtmlבקצרה, היא מומלצת שם מאוד אבל אומרים שם משהו שנתן לי קצת חומר למחשבה.אומרים שהTZ5 היא העתק של TZ3 מבחינת עדשה, מייצב, בנייה ותפריטים.ההבדלים באים לידי ביטוי בכל מיני פיצ'רים חדשים כגון סרטי HD, זיהוי פנים וכל מיני דברים כאלה...ונשאלת השאלה, האם כדאי לי לחסוך 300 ש"ח ולקנות את הTZ3 או שלצלם החובב הפיצ'רים האלה הם שימושיים??נ.ב.השאלה מופנית הפעם "לשני העמים"- לחובבנים שיתנו את התשובה הפרקטית- האם משתמשים באמת בתוספות?ולמומחים- האם זה לא "להשאר מאחור" כשקונים דגם קודם כאשר הדגם החדש כבר קיים בשוק לא מכבר?
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים ונשאלת השאלה, האם כדאי לי לחסוך 300 ש"ח ולקנות את הTZ3 או שלצלם החובב הפיצ'רים האלה הם שימושיים??ה-TZ3 היא מצלמה די טובה, אבל איכות התמונה שלה נופלת בבירור מה-TZ5 וה-TZ4 שמשתמשות במעבד ה-Venus 4 המצויין. ההבדלים בולטים במיוחד ב-ISO גבוה.אם אתה רוצה לחסוך כמה מאות שקלים, קנה את ה-TZ4. בשום מקרה אני לא רואה טעם ללכת על ה-TZ3.
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים אוקיי, ירדתי מהTZ3... אבל אני מסתכל במפרט של TZ4 למול TZ5 ואני לא רואה הבדל למעט המגה פיקסל... אז מה ההבדל בין הדגמים?? ואריאל... *שיעול* תמונות לדוגמא? *שיעול* הצלחתי סופסוף להבין איך משווים בין המצלמות בdpreview ואני רואה את ההבדלים בוידאו HD, גודל חיישן וגודל מסך. למען האמת אפילו TZ4 לוקחת בצילום רציף של 3FPS לעומת 2.5FPS בTZ5. הנתון היחיד שמטריד אותי זה החיישן הקטן יותר, מה המשמעויות של זה??
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים מחבר אני דתי אז לא היה לי זמן לעלות, הנה כמה תמונות:תמונה בנסיעהתמונה בנסיעהתמונה רגילה בלי זוםתמונה עם זום 10תמונה זום 10 כדי לראות את רמת דיוק הפרטיםתמונה רגילהתמונת מקרו עם זום 10[br]פורסם בתאריך: 18.10.2008 בשעה 18:16:24..[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים תמונות נוספות מהTZ5 ללא עיבוד רק הקטנה(אני מקווה שהגודל עכשיו טוב )[br]פורסם בתאריך: 23.10.2008 בשעה 22:50:00 עוד כמה[br]פורסם בתאריך: 23.10.2008 בשעה 22:54:46אחרון חביב של ברק מהשלשום-צולם במצב רצף תמונות מהיר לתפוס את הברק [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.