עבור לתוכן

ישראכרט "צעיר" - ניתן לבצע איתו רכישות באינטרנט ?

Featured Replies

פורסם

לא סתרתי את זה :nixweiss:

חחח הרגתם אותי אתה והשניצל הזה....

בכל מקרה, אנשים מה נסגר איתכם!??!?! תקנו אנטנה או משהו אתם כנראה לא קולטים...

יש כרטיסים של צעירים שאפשר לרכוש איתם בחו"ל ויש כאלו שאי אפשר. הכרטיס שפותח הת'רד דיבר עליו אינו כרטיס שמסוגל לרכוש מחו"ל. לעומת זאת ישנם כרטיסים של ילדים בני 15 שכן יכולים לרכוש בחו"ל.

מי יכול לרכוש בחו"ל אתם שואלים? כרטיסי ויזה\אמריקן XPRESS. כאן זה נגמר. זה לא מסובך!

בשביל להשיג כרטיס ויזה מתחת לגיל 18 צריך חתימה של ההורים על התחייבויות ולהראות תלושי משכורת ועוד הרבה דברים(בגלל העובדה שאפשר להיכנס למינוס עם ויזה).

אם עכשיו לא הבנתם, אז אתם באמת REFUBRISHED וצריך להחליף אותכם דחוף.

• תגובות 52
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וגם master card!

:)

פורסם

נכון גם מסטר קרד, חשבתי לתומי שזה כרטיס של ישראקרד. מסתבר שטעיתי זו חברה בפני עצמה.

פורסם

טוב אני פורש.

תתעסקו עם שירותי ישראכרט ושרותי 80 ספרות

פורסם

אומנם לא קראתי את כל התראד אבל ישנו סוג אחר של כרטיסי אשראי שרק בזמן האחרון הייתי מודע אליו.

כרטיסים נטענים, כלמר אתה רוכש כרטיס, מטעין אותו (באופן חד פעמי) בסכום מסויים של כסף (עד 1000 שח).

ויכול להשתמש בו בחול, קורא שפתיים וכו'.

למרות שיש מספר חסרונות לדבר (אי אפשר לבטל עיסקה / בתי מלון לא יקבלו אותו וכו') היתרון הגדול כמובן הוא שהפרטים האישיים שלך לא נמצאים ( שם ת.ז. ואם משהו משיג את המס' כרטיס אשראי הוא יוכל למשוך רק את הסכום הטעון בו - שקטן הרבה יותר מסגרת אשראי רגילה).

לדעתי זהו פתרון מצויין לרכישות מהאינטרנט.

(אני רכשתי את הכרטיס מהדואר, לא יודע אם יש עוד חברות שמציעים את השרות הזה)

פורסם

אם כבר, אז עדיף לקפוץ לסניף הדואר הקרוב עם עד 2000 ש"ח במזומן, ולעשות VISA נטען, הרבה פחות מוגבל מישרכארט..

פורסם

אני מתחיל להתעניין.

אשמח ליותר פרטים, כמה עולה השירות (של VISA) והאם אפשר לטעון את הכרטיס גם ב200 ש"ח (כלומר סכומים קטנים)?

האם ניתן לשלוח כסף לחשבון PAYPAL בעזרת הכרטיס הזה?

פורסם

כמובן.

אתה יכול להכניס לשם שקל או 2000, כמה שבא לך (עד 2000 כמובן)

אם אתה רוצה להכניס 30 שקל, תביא 60 שקל, 30 להכניס ו 30 לשלם על הכרטיס (בכל סכום אותו דבר, 30 ש"ח על כרטיס)

וכן, אתה יכול לבצע רכישות ב PAYPAL איתו.

פורסם

30 שקל על כרטיס? :kopfpatsch:

בישראכרט זה עולה 5 שקל ואבל אפשר לטעון את הכרטיס במדרגות של 50

וכדי לקנות בחול אתה פשוט בוחר באפשרות של master card!

פורסם

אוקיי נעשה קצת סדר.

אני הסקתי מראש שכשפותח הדיון אמר 'באינטרנט' הוא מתכוון לחול, כי זה מה שאני לרוב עושה.

אז ככה:

עם כרטיס עם 8 ספרות, אתה יכול להזמין באינטרנט מחנויות בארץ (אלא אם זאת חנות של דבילים או משהו מוזר אחר). אתה לא יכול להזמין בשום אתר מחול, ולא משנה מה יגידו לך כאן. בעסקאות בינלאומיות אתה חייב כרטיס בעל 16 ספרות, עם עוד שלוש ספרות שיש מאחורה.

לידע כללי: מס' הספרות בכרטיסים של אמריקן אקספרס ודינרס עומד על 15 בלבד- כך שחייבים כרטיס בעל 15 או 16 ספרות.

פורסם

נחמד לדעת, כעת נמשיך בבירורים לגבי הכרטיס הזה.

כל שאני צריך לעשות זה לגשת לסניף הדואר הקרוב לביתי ולבקש כרטיס אשראי? האישה נותנת לי את הכרטיס בצורה מיידית? או שהכרטיס יישלח אליי לאחר מספר ימים?

פורסם

אתה מקבל את הכרטיס באופן מיידי- בדיוק כמו כרטיסי תשלום מראש של חברות הסלולר.

פורסם

לידע כללי: מס' הספרות בכרטיסים של אמריקן אקספרס ודינרס עומד על 15 בלבד- כך שחייבים כרטיס בעל 15 או 16 ספרות.

תודה על העדכון.

בקשר לזה שאמר על ישרקארט ומאסטרקארד - לפי מה שאני יודע, ישראקט היא חברת בת ישראלית של מאסטרקארד העולמית.

פורסם

ישראכרט חברה בת של בנק הפועלים והיא היחידה שמנפיקה כרטיסים ישראליים בלבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים