פורסם 2003 ביוני 1622 שנים אני מאמין שבעזרת דרמל חתכו תלהבות, וכך גם הורידו למארז תחלק האחורי, והשתמשו בפרספקס עבה (או חומר דומה) לחלק האחורי, שעליו "הלבישו" את החלק הקדמי. זה באמת יפה..
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים פלקסי בעובי סנטימטר ועליו מדבקת ניילון,נראה לי.תוצאה יפה.פרספקס רגיל בנו או קנו מארז שקוף ושמו עליו מדבקהאין פה שום עבודת דרמל
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים אני אומר שעשו את הכל חוץ מהפאנל מפרספקט, וחתכו פלסטיק שחור או משהו כזו, לצורה של הלהבות, והדביקו על המארז... כי השחור נראה יותר עבה מה שקוף... :
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים מחבר -CosmicFire אני מסכים האחרים, חתכו והוסיפו.תסתכל בתמונה לאזור של ה PCI זאת מתכת שנשארה מהמארז לפני המוד, וגם הפרונט נראה מקורי ולא עשוי.
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים תסתכל על החלק העליון של המארז,רואים שה"חלק" השחור בולט בכמילימטר מהפלקסי,שזה בערך העובי של מדבקה פלסטית רגילה.*זה לא יכול להיות פלסטיק כי הוא כ"כ דק שבלתי אפשרי לכופף או לחמם אותו בלי שהוא יהרס.
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים אני חושב שפשוט חתכו את המתכת של המארז כי תסתכלו למעלה יש שם להבה אחת שלא צמודה לפרספקס וכנראה לא הודבקה עם דבק כראוי, או שזה יכול להיות מדבקה שלא הודבקה כראוי.. לי זה נראה שקיצצו מהמארז
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים מחבר לא משהו אישי נגדך אבל מה לא קראתה את מה שכתבנו.זה לא מדבקה אלא משהו יותר חכם ומסובך, חתכו את המארז ואז החדירו פרספקס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.