עבור לתוכן

המלצה לסדרה חדשה- True Blood

Featured Replies

פורסם

היא משודרת בארץ? אם כן איפה?

פורסם

הסדרה עדיין בעונה הראשונה, אני יכול לנחש שבסוף העונה yes/hot יקנו אותה וישדרו אותה בארץ עוד כמה חודשים.

פורסם

היא משודרת בארץ? אם כן איפה?

אתה מחכה עד שהסדרות יהיו משודרות בארץ? :screwy:

פורסם

טוב, יצרת אצלי התעניינות ומהINTRO שBENCO נתן, זה נראה מעניין. דומה קצת לאהבה גדולה (עוד יצירת מופת מHBO).

קראתי עכשיו שYES רכשו את הסדרה, אז בעצם אני אחכה, כי אם זה באמת טוב כל כך אני לא רוצה להרוס לעצמי את הצפיה (המחשב שלי לא מחובר לטלוויזיה, וסדרות טובות אסור לראות במחשב :P).

תודה!!!

פורסם

אתה מחכה עד שהסדרות יהיו משודרות בארץ? :screwy:

אבא שלי חייב שיהיה לו checkpoint כדי לתקשר עם המחשב שבעבודה, והfirewall המחורבן שלו לא נותן לי להוריד כלום! :s07: :s07: :s07:

פורסם

יצאה עוד סידרה מבית היוצר של הסופרנוס בHBO שנקראת easy money

ת'אמת ראיתי פרק ולא ממש התרשמתי לטובה. סתם סידרה על משפחה משעשעת/מוזרה שמנהלת עסק להלוואת, נשמע ונראה כמו קומדיה כשהציפיה לדרמה סוחפת...

פורסם

זה מהז'אנר של דרמה קומית. אני אוהב סדרות כאלו והתקציר בויקי נשמע מעניין.

אם אתה מחפש דרמה, אני מאוד ממליץ על 'שובר שורות'- BREAKING BAD. על מורה לכימיה שחלה בסרטן ונותר לו זמן קצר לחיות, כיוון שאין לו כבר מה להפסיד, והוא רוצה שמשפחתו לא תרעב לאחר מותו, הוא נכנס לסצינת הסמים.

מאוד מומלץ.

פורסם

לא יודע אני לא אוהב בדרך כלל סדרות דמויות באפי

שמנסות להכניס דרמה ויצורי אגדות בחבילה אחת

ואני לא מבין למה ערפד צריך להיות אנושי ?

לא מזמן קראתי את "יומנו של ערפד"

והיו חלקים פדופילים ובנפרד חלקים מתרוממים

שזה היה דוחה ואין לי מושג למה מבקרים אהבו את הספר

מבחינתי סרט\סידרת ערפדים צריכה להיות כמו בלייד

ערפד זה ערפד יצור אלים וחזק בלי הרבה רגשות ודרמות

ודבר דומה אם סדרות כמו הרקולס או הסרטים של RE

יש יצורים רעים הורגים אותם סוף הסיפור

נמאס לי שתסריטאי דרג ז מכניסים יצורים לעלילה ומנסים להכניס הרבה מאוד דרמה וממבו גמבו

לא כל סדרה צריכה דרמה וגם ככה זה יוצא מגוחך

אם כבר שיכניסו יצורים אנושים יחסית כמו STAR TRAK ויכניסו לזה עלילה

אבל ערפד? נו באמת

זה פשוט לא ניראה נכון ערפד רגיש

לא באפי, לא יומנו של ערפד, כן בלייד

תגיד בקיצור שאתה פשוט אוהב דברים גרועים

פורסם
  • מחבר

בלייד הסרט- סבבה

בלייד הסדרה- הי >:( לאן נעלם הסמיילי של הגייז?

פורסם

אין לי מושג למה הסדרה הזו מושכת כ"כ הרבה קהל. אני מבין את הקטע שהיא דיי מקורית ושזאת לא עוד סדרת דרמה רגילה, אבל מבחינתי זה נראה כמו שילוב מאוד גרוע בין קומדיה לדרמה. למרות שזה ישמע דיי שטחי, העובדה שכל הדמויות בסדרה מדברות במבטא דרומי-חקלאי, והעובדה שלדמות הראשית יש שיניים קדמיות עקומות פשוט היוו Turnoff רציני מבחינתי. אני לא אומר שכל הדמויות צריכות להראות כמו דוגמניות על, אבל מבחינתי לקחו קונספט מעניין ( עולם בו ערפדים "יצאו מהארון" ) ופשוט זרקו עליו את כל הזבל שיש.

אם היו מורידים את כל השטויות שהם הוסיפו בסדרה והיו הולכים על סדרת דרמה-מסתורין עמוקה, בכיף הייתי זורק עליה 45 דק' כל שבוע. לצערי, כרגע אני מעדיף לשבת בשירותים עם שלשול כבד מאשר לצפות בה.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

לאור התפתחות מעוד מעניינת בפרק האחרון (9) של הסדרה, פשוט לא יכולתי שלא לחזור על ההמלצה לטובת אלה שעדיין לא צופים בסדרה... עכשו התברר שערפדים זה לא הדבר הכי הזוי בסדרה הזו(!)

פורסם

לדעתי הם קצת נסחפו בפרק האחרון עם המקוריות :S

פורסם
  • מחבר

הי, זה סידרה על פאקינג ערפדים שמכריזים על קיומם לעולם, ועל ערפד אחד בעיירת דרנקים עם שדים שגורמים לאלכוהוליזם וסוציופאטיות.... הכלב הזה זה ממש לא הגזמה :smile1:

פורסם

כן, באמת הסדרה מתקדמת מצויין.

במיוחד כשרוב הסדרות מתחילות לאכזב השנה , אז טוב שיש מה לראות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים