עבור לתוכן

המלצה לסדרה חדשה- True Blood

Featured Replies

פורסם

כן, זו עוד סידרה על ערפדים- אבל קצת שונה, הזוייה ומצחיקה.

הסיפור מתרחש בעיירת רדנקים, שנתיים אחרי שהערפדים מודיעים לעולם על קיומם... זה מתחיל הזוי מידי, אבל מפרק שני~שלישי כשמתחילים להכנס לזה, זה מתחיל להיות די מעניין...

פורסם

ראיתי כמה פרקים ואני חייב להגיד שmoonlight שכנראה לא תמשיך היתה הרבה יותר מענינת...

פורסם
  • מחבר

כן, אבל אתה לא יכול להשוות... פה מדובר על יחסים שבין עיירת רדנקים לערפד מוצהר....

פורסם

כן, אבל אתה לא יכול להשוות... פה מדובר על יחסים שבין עיירת רדנקים "לערפד מוצהר"....

אתה רוצה להשלים את האנלוגיה לבד או שצריך עזרה?

פורסם
  • מחבר

האמת אני חושב על כמה אופציות, אבל לא מצליח לנסח אף אחת בצורה ברורה :P

יש לי קצת כאב ראש כל היום :badhairday:

פורסם

כן דובי צודק פה לא ראיתי אף פרק אבל התיאור של זה נישמע מה זה -

BigGayAl.png

פורסם

סתם דפוקה

מה אנחנו באפי עכשיו..

פורסם

רפרפתי קצת בויקי, זו סדרה של HBO, מה שכבר מעלה את הסיכוי שהיא טובה, כמו כן הבחור שיצר אותה, עבד על יצירת המופת- SIX FEET UNDER ,כך שזה נשמע מבטיח.(אגב לבחור קוראים אלאן בול, ולחברה שלו קוראים BALLS PRODUCTION...(בהמשך להודעות הקודמות ;D).

אתה יכול לפרט קצת, איזו סדרה מקבילה אתה יכול לתת שדומה בסגנון שלה? (בסגנון, הנושא לא חייב להיות קשור).

זו סדרה מציאותית? או שזו קומדיה? (בויקי רשום דרמה).

פורסם
  • מחבר

סידרה דומה בסגנון?

לא יודע... מונלייט נראה לי הכי קרוב, אבל גם זה די רחוק... מדובר על ערפד רגיל (לא איזה נפש מעונה שמנסה לחזור בתשובה) ועל עיירה של רדנקים (ארה"ביים דרומיים כבדים), ובחורה אחת שיכולה לשמוע מחשבות של אנשים אחרים...

זה דרמה, אבל עם הרבה (מאוד) סקס וקטעים קרועים לגמרי... ואיך מצואותית? זה עם פאקינג ערפדים :P (למרות שחוץ מזה הכי די רגיל...)

פורסם

לא יודע אני לא אוהב בדרך כלל סדרות דמויות באפי

שמנסות להכניס דרמה ויצורי אגדות בחבילה אחת

ואני לא מבין למה ערפד צריך להיות אנושי ?

לא מזמן קראתי את "יומנו של ערפד"

והיו חלקים פדופילים ובנפרד חלקים מתרוממים

שזה היה דוחה ואין לי מושג למה מבקרים אהבו את הספר

מבחינתי סרט\סידרת ערפדים צריכה להיות כמו בלייד

ערפד זה ערפד יצור אלים וחזק בלי הרבה רגשות ודרמות

ודבר דומה אם סדרות כמו הרקולס או הסרטים של RE

יש יצורים רעים הורגים אותם סוף הסיפור

נמאס לי שתסריטאי דרג ז מכניסים יצורים לעלילה ומנסים להכניס הרבה מאוד דרמה וממבו גמבו

לא כל סדרה צריכה דרמה וגם ככה זה יוצא מגוחך

אם כבר שיכניסו יצורים אנושים יחסית כמו STAR TRAK ויכניסו לזה עלילה

אבל ערפד? נו באמת

זה פשוט לא ניראה נכון ערפד רגיש

פורסם

סידרה מצויינת

הולכת להיות להיט

פורסם
  • מחבר

קרירין, וואו כמה אתה חופר...

לא כתבתי שזו דרמה בין ערפדים באופן כללי לבין אנשים- ולא כתבתי שזה דומה לבאפי (וזה אפילו לא קרוב).

דווקא רוב הערפדים בסדרה לא כאלה טובים...

אגב, למי שרואה את הסידרה- מה לעזאזל קורה עם הכלב המוזר הזה שמסתובב שם כל הזמן?

פורסם

לא, לא. 'מציאותית' ז"א עם כל מציאות, גם עם זבובים מדברים, העיקר שהיא תגרום לי להאמין בעולם הזה (בעולם, בדיאלוג, במערכת היחסים בין הדמויות, במעשים ובלוגיקה).

דוגמא לסדרה מציאותית : חוק וסדר. באטל סטאר גלקטיקה. קרניבל.סופרנוס. שובר שורות.

דוגמא לסדרה לא מציאותית: CSI-מיאמי. דר' הו.התגלות.' הבן הרכה'. 'העשב של השכן'(נכון, הדוגמא האחרונה היא קומדיה ואי אפשר להשוות אותה לדרמה של שובר שורות, אבל עדיין, יש לא מעט סדרות קומיות מציאותיות, הכל עניין של פרספקטיבה ואחרי העונה הראשונה ציפיתי ממנה ליותר).

באפי לדוגמא לא הייתה מציאותית, אבל היא עדיין קלאסיקה, בגלל המקוריות והצחוקים.

אני אתן לך מספר סדרות, תגיד לי למה זה דומה ביותר (את מונלייט אני לא מכיר). (דומה לא מבחינת עלילה או דמויות או מציאות או מקום, אלא התחושה שאתה מקבל. יש הרי הבדל בתחושה בין סדרה דוקמנטרית לבין סדרת דרמה לבין אופרת סבון, אפילו באותו נושא, ובין ניפ-טאק לבין ER).

הרשימה:

אנג'ל. באפי. דקסטר. ניפ - טאק. אבודים. SIX FEET UNDER, המפענחת, להציל את גרייס, המרגלים (של הBBC), כל סדרה שבה השוטר לוקח את החוק לידיים, לגדול בלי בושה , סופרנוס, שושלת טיודור, קרניבל, מכושפות, מדיום, 4400. דר ג'קיל, חוקי מרפי.

אני בטוח שיש עוד הרבה סוגים של דרמות שלא חשבתי עליהם, אבל בנתיים זה מה שיש לי.

פורסם
  • מחבר

לא יודע... אין זבובים מדברים- יש אנשים וערפדים.

מהסדרו תשאני מכיר מהרשימה- זה כמו אנג'ל רק בלי כל היצורים והמימדים וכל שאר השטויות... הכול רגיל חוץ מזה שיש ערפדים ששותים דם :nixweiss:

FFS, תראה איזה פרק ~2 ותבין :nixweiss:

פורסם

סידרה מצויינת

הולכת להיות להיט

:hizuk: :hizuk: :hizuk:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים