עבור לתוכן

מפרט לאינטרנט צפייה ועריכת וידאו hd תקציב 4k-6k ללא מסך

Featured Replies

פורסם

שלום.

תודה לחברי הפורום ממנו קראתי ולמדתי המון בעת האחרונה וכן גיבשתי דעה לגבי מה אני רוצה.

המחשב הנוכחי לא מספק והגיע הזמן לשדרג אחרי 7 שנים(כן כן p4 1.5 ... :-[)שימושי הם בעיקר גלישה באינטרנט צפייה בסרטים שחלק מהם hd וממש מקרטעים,ושימוש בהדבקות תרגום ועריכת וידאו.

לגבי חלק מהדברים גיבשתי דעה ולגבי השאר אני פתוח להצעות התקציב גמיש כמו בכותרת ולא כולל מסך.

1.מעבד -די נעול בכיוון q9550 בגלל ריבוי הליבות והשימוש התכוף בתוכנת winrar במקביל לגלישה,או בעריכת סרטים.

2.כרטיס מסך-מכיוון שמימי לא שיחקתי במשחק מחשב חשוב לי שלא יקרטע לי בצפייה בסרטי hd, לכן מהמלצות בפורום פה אני נוטה ל 9800-geforce באם יש הצעות אחרות עד לתקציב של 850 ש"ח אשמח לשמוע.

הסגות:

*חשוב לי שלוח האם יהיה תואם למעבד ומתקדם מספיק לשידרוגים עתידיים.

*מכיוון שאני light sleeper והמחשב נמצא בחדרי ודלוק תמיד -השקט הוא קריטי,מאוד חשוב לי מארז שקט וספק כח שיהיה שקט ואיכותי.

*אני אמשיך להשתמש בxp ולמרות זאת ארצה בזיכרון איכותי של 4 ג'יגה.

תודה מראש לחברי הפורום.

פורסם

הינה בדיוק מה שאתה צריך ובמחיר זול יחסית. אין טעם להוסיף שום דבר ולהשקיע אפילו עוד שקל אחד ואני אסביר ואפרט למטה :

מעבד:

Intel Core 2 Quad Q9400 2.66Ghz 6MB Penryn OEM

כמות: 1 - מחיר: ¤1375

קירור למעבד:

Thermaltake Big Typhoon VX

כמות: 1 - מחיר: ¤217

לוח אם:

Gigabyte GA-EP43-DS3L

כמות: 1 - מחיר: ¤495

מארז:

ANTEC P182 3x120MM Black

כמות: 1 - מחיר: ¤772

ספק כוח:

Corsair 450VX 33A @ 12V

כמות: 1 - מחיר: ¤398

זיכרון:

A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL5

כמות: 1 - מחיר: ¤348

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 500GB Sata II 16MB - אחריות 5 שנים

כמות: 1 - מחיר: ¤298

כרטיס מסך:

Sapphire HD 3650 512MB DDR3 Retail

כמות: 1 - מחיר: ¤380

כונן אופטי:

LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ¤130

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות

כמות: 1 - מחיר: ¤5

סה"כ: ¤4418

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤4330

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/jlngw3st

מעבד משתלם יחסית וכמובן חזק, לא שווה להוסיף עוד 200 ש"ח ל-9550 במיוחד בשימושים שלך (שבסה"כ לא כבדים יותר מדי)

4GB זיכרון

כונן קשיח של 500GB

כ.מסך שיהיה מעל ומעבר. לשימושים שלך שכוללת סרטי HD וכו' זה גם ככה כרטיס מעל ומעבר. בחרתי אותו מכיוון שהוא עדיין יריץ משחקים קלים בצורה יפה יחסית. אין שום צורך ב-9800GT שמיועד למשחקים כבדים יחסית וסתם יקר לצרכים שלך.

מארז השקט ביותר שקיים היום

ספק שנחשב לאחד השקטים שיש במחיר סביר (וכמובן ללא הספקים הפסיביים)

קירור נוסף למעבד כדי לשמור על הטמפ' נמוכה ועל השקט בעיקר

צורב DVD כמובן

ולוח עדכני ומשתלם מאוד

פורסם
  • מחבר

דור,

תודה על המענה.

לגבי המעבד בטוחני שגם ה-q9400 יהיה מספק. בחרתי ב-q9550 בגלל עודף ב L2 שהוא עם 12 mb בהנחה שזה מעבד שישמש אותי בשנים הקרובות ללא צורך בשידרוג ,לטעמי לפחות הוא מצדיק תוספת של 200 ש"ח אם הינך חושב אחרת אשמח להערה מקצועית לגבי כך.

לגבי הזיכרון תמהני למה בחרת בזיכרון כה פשוט(אני לפחות לא מכיר את החברה)לא שווה להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות משהו מוכר ומוכח כמו ה-ocz מסידרת הרפטור ?

תודה.

פורסם

A-data בסה"כ חבר מאוד מוכרת ובעלת 3 שנות אחריות בדיוק כמו כל הזכרונות האיכותיים. הביצועים יהיו זהים לחלוטין.

אם אתה רוצה בעוד כ-50 ש"ח יש G.skill (שאני מזכיר, זהים מבחינת ביצועים ותקופת אחריות).

לגבי המעבד, הזיכרון מטמון במקרה הטוב יתן לך 1-2% תוספת ביצועים וגם זה בממוצע (בהרבה מהתוכנות זה יכול להיות הרבה פחות) ואני האמת חושב שזה לא שווה עוד 200 ש"ח ובטח שלא יגן עלייך משדרוג בעתיד או ידחה אותו. מה כן יכול לדחות שדרוג מבחינת מעבד לפחות ?

אם בעוד שנה/שנתיים כשתראה שאתה זקוק ליותר כוח עיבוד פשוט לעשות אוברקלוק - גם לזה המפרט שלך מוכן ופתוח בסה"כ

פורסם
  • מחבר

אני כנראה אבחר באפשרות המהרה בחנות כשארכוש את המוצרים,האם זה לא מצריך שידרוג של ספק הכח ל550 מאותה סדרה?

אם תוכל במטותא להסביר למה בחרת דווקא את הקירור הספיציפי למעבד ?

פורסם

אין שום צורך בספק חזק יותר, ממילא על המערכת לא יושב כרטיס "זללני".

הקירור הזה איכותי במיוחד לאור העובדה שאתה מתכנן OC (אפילו אם הוא מגיע מהחנות).

פורסם
  • מחבר

לגבי כרטיס המסך מה עדיף hd3650 או ה -4670 hd שמצויין בת'רד כחדש ?

אני שואל כדי לכסות את האפשרות שהכרטיס לא יהיה זמין במלאי שתהיה לי אלטרנטיבה.

במידה ואף אחד מהם לא יהיה זמין ואצטרך לקחת את ה-9800 או דומה לו ולעשות המהרה,האם אז יהיה צורך בשידרוג הספק ?

מצטער על החפירה... :-[למרות גילי המופלג הידע הטכני שלי לא משהו בחומרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים