עבור לתוכן

אפשר להחליש את רעש המאוורר בעזרת פוטנציוצטר?

Featured Replies

פורסם

יש לי שני חוטים שיוצאים מהמאוורר אדום וכחול ולפוטנציומטר יש 3 רגליים...

פורסם

אתה צריך לחבר את הפוטנציומטר כך שאחד החוטים יחובר לרגל ימנית\שמאלית והשני לאמצעי. שים לב שאתה לא לוקח אחד בעל התגנדות גדולה מדי שבסיבוב קל יגרום למאוורר לא להסתובב בכלל

פורסם

רגע רגע רגע, ניתן לעשות זאת בכל מאוורר? ואת איזה חוטים אני מחבר - שהולכים למולקס?

פורסם

ניתן .

כן את החוטים שיוצאים מהמאוורר למולקס...

פורסם

כן אבל אז איך הם מתחברים למולקס?

פורסם

אם זה מה שאתה רוצה לעשות אז אתה חותך באמצע, חושף ותוקע את הפוטנציומוור באמצע ומלחים. ככה נשאר החיבור

פורסם

למה לחתוך? לא צריך רק לחשוף ולהלחים? ואם צריך לחתוך אז לאן אני מחבר את ההמשך של החוט מהפוטנציומטר שהולך למולקס?

פורסם

למה לחתוך? לא צריך רק לחשוף ולהלחים? ואם צריך לחתוך אז לאן אני מחבר את ההמשך של החוט מהפוטנציומטר שהולך למולקס?

אתה לוקח את המאוורר, לא משנה איזה מהחוטים אתה חותך באמצע - קצה אחד לרגל שמאלית או ימנית (רק אחת מהן) של הפוטנציומטר ואת הקצה השני של החוט אל הרגל האמצעית של הפוטנציומטר.

פורסם

לא בדיוק.

בתמונה שהוספתי: יוצאים החוטים השחור והצהוב (אם זה חיבור 3 פינים אז האדום הוא החשמל ולא הצהוב). אתה חותך אחד מהם ומחבר לפוטנציומטר באחת מהרגלים הקיצוניות. את החלק השני אתה מחבר לרגל האמצעית (בציור הזיגזג הוא הפוטנציומטר והחיבור לאמצע הוא לרגל האמצעית שלו)

פורסם

סבבה, אתה בטוח בציור שלך? i can count on it?

פורסם

כל עוד יש לך נסיון בזה ואתה יודע שלא תעשה איזה פאשלה. תציג כאן את הציוד, שם המאוורר מעבד\מארז וחיבור למתח שלו

פורסם

תחתוך את אחד החוטים שיוצאים מהמאוורר....תחבר קצה אחד לרגל האמצעית של הפוטנציומטר , ואת המשך החוט לאחת הרגליים בצדדים , כך שרגל קיצונית אחת נשארת חופשי.

עכשיו , סיימת !

פורסם

זה חייב להיות החוט האדום או השחור, הצהוב הוא מד סל"ד אז זה לא ישפיע על המאוורר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים