עבור לתוכן

מה עדיף CORSAIR או GEIL בעניין הזכרונות הבא.

Featured Replies

פורסם

מה עדיף ה CORSAIR CAS LATENCY 2/PT שאילו הזכרונות החלשים של קורסאייר, או הג'ייל אולטרה?

(אני מדבר על זכרונות 400 מגה הרץ, וכמובן שדי די אר :))

או שיש משהו יותר טוב שניתן למצוא בפחות מחיר\אותו מחיר (שזה 700 שקל) לאובר קלוק, וכן, השאלה היא בנוגע לאובר קלוק.

ולא להעלות את המחיר מעל ל 800 אם יש יותר טובים, אני מבקש, באמת שאי אפשר.

אחרי שמציאים את ההצעה אז-

תגידו לי אם הזכרונות שהצעתם+אס קיי 7 עם מאוורר דלתא 5800 RPM ודחיסת אוויר חזקה+8RDA3 +מעבד AXP 2700+

לאיזו מהירות זה אמור להגיע באובר קלוק הכי מירבית.

בתודה ג'י ! :)

פורסם

מעבד 2700+ לא טוב באוברקלוק.

מאוורר דלתא 5800 ?

אתה כנראה לא ממש יודע על מה אתה מדבר...

CORSAIR עדיף !!!!!!!!!!

פורסם
  • מחבר

יש מאוורר דלתא בפנדס 5800 שבא עם SK-7 שזו אחת האפשרויות, יענו, אני מבין על מה אני מדבר........

בכול זאת, יש משהו יותר טוב מקורסאייר בתקציב הזה?

ולא שאלתי אם 2700 טוב או לא טוב לאובר קלוק, שאלתי לכמה אני אמור להגיע בערך איתו, לכמה מגה הרץ עוד......

פורסם
  • מחבר

מארז

Enermax CS-3181L-BBS Neon Lighting

שבא עם כמה מאווררים בפנים נידמה לי 3.

פורסם

לא מאוורר במיוחד , הייתי ממליץ על הגוף קירור AX משהו גם של THRMALRIGHT מצטער שאני לא זוכר את השם המדויק

נדמה לי AX7 גם...אבל יש עוד אחד לפנטיום 4 אז תשים לב כשאתה קונה , זה לפי שם הסוקט.

הוא עשוי מאלומיניום ולדעתי ייתן תוצאות יותר טובות במארז שלך !!!

קח אותו בשילוב עם מאוורר שקט יותר ותצא מסודר.

SK7+SF2 ייתן ביצועים טובים , אבל ירעיש הרבה יותר , ואני מדבר מניסיון אישי שלי.

פורסם

יש מאוורר דלתא בפנדס 5800 שבא עם SK-7 שזו אחת האפשרויות, יענו, אני מבין על מה אני מדבר........

בכול זאת, יש משהו יותר טוב מקורסאייר בתקציב הזה?

ולא שאלתי אם 2700 טוב או לא טוב לאובר קלוק, שאלתי לכמה אני אמור להגיע בערך איתו, לכמה מגה הרץ עוד......

עם ה-SK7 לא מגיע המאוורר הזה.

פורסם

קודם כל רק Corsair!!

AX7 יתן לך ביצועים מצויינים גם עם מאוורר עם דחיפת אויר נמוכה אך על תיתפשר על הSF2..

מניסיון כי יש לי המון גופי קירור ובינהם הAX7 ובימים שהמארז פשוט לא יכול להיתמודד עם החום הרב אני שם את הAX7..

פורסם

לדעתי יש לשקול את סדרת הGOLDEN DRAGON של GEIL חוץ מזה שהם נראים מצויין לא עולים מעל 700 שח וטכנולוגיה שלהם מאוד

מעניינת המבטיחה ניצול מירבי של הזיכרון ללא רעש סטאטי רב.

פורסם

בתיאוריה הם יותר טובים מקורסאיר !

במציאות ?

NOP :behead:

פורסם

עד עכשיו לא ראיתי על הדרקון שום ביקורת או מישהו שיש לו אז אתה אומר מניסיון או סתם מנחש

פורסם
  • מחבר

וואלה תודה על המידע+הסבר אחים שלי, במיוחד ל NUXER אח שלי 8) ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים