עבור לתוכן

שידרוג מחשב למפרט שמנגן HD בלי בעיה + שקט, עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לשדרג את המחשב.

הורדתי SPEEDFAN והרכיבים ממש לוהטים, אז צריך גם קירור,

אולי ספק כוח שמרעיש לי, אבל בעיקר כוח עיבוד לניגון HD בלי בעיה.

לפני כמה חודשים החלפתי את הקירור של לוח האם ל thermaltake שקט

המחשב עדיין מרעיש, בעיקר מכיוון ספק הכוח כרגע. אני מאוד אשמח להשתיק אותו אחת ולתמיד, כמה שאפשר כמובן

זה המפרט כרגע:

לוח אם: p4 3.0G 775 pin prescott 1mb cashe fsb800

מעבד: abit aa8xe (intel 925xe) fsb 1066 s-775

זכרון: ddr 2 256MB vdata כפול 4(יש לי ג'יגה זכרון), אני אשמח להרחיב ל2 ג'יגה או יותר

כרטיס מסך: PINE XFX 6600 256MB pci-express - אני אשמח להישאר עם NVIDIA, אני כבר מכיר את המערכת כמו שצריך

3 הארד דיסקים. שניים של שמונים ואחד של 250, כאשר ווינדוס מורכב על דיסק של 80 וממש לא בא לי לפרמט הכל.

מארז: compucase (hec) CI-6A19 - midi tower. אם אני לא טועה הגיע עם ספק הכוח בפנים

תודה רבה

פורסם

אם כל מטרת המחשב היא להריץ HD ולא הרצת משחקים תוכל להסתדר עם רכיבי הליבה המרכזיים של המחשב כגון מעבד, לוח וזכרונות.

אתה יכול להוציא את כל הסטיקים שלך ולהכניס במקומם 1GBX2 בעלות דיי מצחיקה.

HD3450\3650 ייתן לך ניגוד HD חלק אבל שוב הכרטיסים הללו לא מיועדים למשחקים.

תוכל לקחת במסגרת התקציב את ה-FSP 400W NoiseKiller או לחילופין קיט של מארז+ספק שקטים יותר דוגמת ה-NSK4480.

פורסם
  • מחבר

בלי משחקים, רק ניגון HD. בשביל זה אני אקנה סוני 3...

לגבי הזכרונות - האם שידרוג שלהם לבד יעבוד, אפילו ל 4 גיגה? זה משהו שאני אעשה מחר בוקר.

אם תוכל להפנות אותי לסוג זכרון מסויים שמתאים לרכיבים שלי אני מאוד אודה לך, גם 2 וג 4 ג'יגה. אני מניח שלא כולם מתאימים.

עדיפות לחנות בתל אביב, גם לזכרונות וגם לספק.

כרטיס מסך אם אני חייב- אין משהו של NVIDIA? אני ממש התרגלתי לעבוד איתם כבר ואני מעדיף להישאר איתם.

תודה

פורסם

http://www.skypc.co.il/pl_product~EX2-1800P1-SK~15~0.htm X2

יעשו את העבודה מצויין.

אני לא מבין מה ההתעקשות על כרטיס של NVIDIA שה-3450 נותן לך יכולת לניגון HD ב-170 ש"ח.

אגב, בתקציב שלך אפשר לקבל לוח+מעבד+ זיכרון ואת ה-3450 אם אתה מוכן לזרוק את כל התקציב.

פורסם
  • מחבר

כוחו של הרגל. שנים אני עם כרטיסי NVIDIA בלבד, אז התרגלתי לממשק שלהם, זה הכל. כנראה אתה צודק. הממשק של ATI נוח? אני פשוט זוכר ששמעתי עליו דברים לא טובים.

אז אתה אומר שאני חייב להחליף כרטיס מסך בכל מקרה בשביל HD חלק? שדרוג זכרון בלבד לא יעבוד?

נראה לי שאני אשדרג זכרון + ספק בטוח, כרטיס מסך בהתאם לתשובה שלך

פורסם
  • מחבר

יותם?

פורסם

סביר שהספק הוא של HEC ככה שרק אם אתה בטוח שהוא מקור הרעש ואין ברצונך להתעסק עם ניקיון הספק והמאוורר שלו תקנה אחד חדש אחרת הקנייה מיותרת.

בכל אופן ה-3450 עולה "כלום" כסף במונחים של כרטיסי מסך ועדיין מאפשר ניגון HD חלק הודות להאצת החומרה שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים