פורסם 2003 ביוני 1622 שנים היי , זה התחיל לקרות לי רק מהיוםאני שומע מוזיקה דרך ה winamp ופתאום אחרי כמה שניות , הסאונד משתנה , זה כאילו שהוא פועל על 100 אחוז טרבל ו 0 אחוז באס.זה כזה מוזר , מעין צליל שכואב באוזניים.ואחרי דקה בערך שהוא ככה , הוא פשוט מפסיק לעבוד , וזהו , אין יותר סאונד ולא רק בwinampבכל המשחקים בכל התוכנות.ואז אני צריך להפעיל את המחשב מחדש , ושוב פעם זה קורה.הלוח באובר קלוק יחסית קטן של 170 fsbתודה מראש.
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים http://homepage.ntlworld.com/michael.mcclay/Drivers/5.10.2942.0.rarthe latest nforce 2 audio driver תנסה את זה ותבדוק אם זה מסתדר
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים מחבר שוב פעם...הצליל מתמלא בטרבל בלי באסים בכלל , ואחרי מספר דקות אין סאונד בכלל.(עד להפעלה מחדש של המחשב)
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים יצאו דרייברים חדשים ל-NFORCE2 מבית EPOX.http://www.epox.org/זה החדשה הראשונה.תתקין ותבדוק.חוץ מזה אולי עדכון ביוס יעזור.
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים גם לי זה קורה ...אני מציע לעדכן את הדרייברים האחרונים של nVidiaתעדכן את הביוס (יצא חדש אם אני לא טועה ) ואם זה ממש מעצבן אז פשוט כנס ל Task meneger ותסגור את ה וינאמפ לאחר מכן סגור את האקספלורר (האפלקיצייה הראשית של וינדוס) ואז תפעיל אותו מחדש (בTask פשוט תעשה File->new task ושם explorer
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים יצאו דרייברים חדשים ל-NFORCE2 מבית EPOX.http://www.epox.org/זה החדשה הראשונה.תתקין ותבדוק.חוץ מזה אולי עדכון ביוס יעזור.הדריברים החדשים כביכול כלהם הם ישנים והם כמו ה2.03והדריבר של הכרטיס קול הוא האחרון שיצאאולי עידכון ביוס יעזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.