עבור לתוכן

ניפלאות IVORY??

Featured Replies

פורסם

היום עברתי בעיתון על המדורים השונים וניתקלתי במודעת פירסומת של IVORY קראתי את כל ההצעות למערכות מחשב שם ועשיתי חשבון שאם לוקחים מערכת מחשב שהם מציעים עם מעבד Q9650 ומשדרגים כימעט את כ ל שאר המרכבים עדיין מערכת כזו תיצא זולה בהרבה !!!! מכל החנויות המפורסמות פה באתר ,WHATS THE CATCH???חייב להיות כאן טריק או בעיה או שאני סתם לא מוכן לקבל את העובדה שיש אנשים שמוכרים בזול ?

HELP PLEASE אני על סף קניית מחשב .

:s05: :s05: :nixweiss:

• תגובות 69
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היום עברתי בעיתון על המדורים השונים וניתקלתי במודעת פירסומת של IVORY קראתי את כל ההצעות למערכות מחשב שם ועשיתי חשבון שאם לוקחים מערכת מחשב שהם מציעים עם מעבד Q9650 ומשדרגים כימעט את כ ל שאר המרכבים עדיין מערכת כזו תיצא זולה בהרבה !!!! מכל החנויות המפורסמות פה באתר ,WHATS THE CATCH???חייב להיות כאן טריק או בעיה או שאני סתם לא מוכן לקבל את העובדה שיש אנשים שמוכרים בזול ?

HELP PLEASE אני על סף קניית מחשב .

:s05: :s05: :nixweiss:

הם עושים את זה על חשבון השירות הגרוע.

לא משנה כמה אתה רוצה מעבד Q9650, אני מציע לא לקנות מהם.

פורסם

מארז זול, ספק כוח זול, לוח אם זול, קירור זול, זכרונות זולים.

המעבד הוא הרכיב היחיד שאתה לוקח כגורם השוואה.

פורסם

המחיר הזול נובע מהכמויות הגדולות עליהם הם עובדים. הם מוכרים פי כמה וכמה מכל חנות מחשבים שאתה מכיר. אבל אם אתה מכיר חנות שהשרות שלה מצוין (ראה פורומים) עדיף לשלם אפילו כמה מאות שקלים יותר. על תשכח שמחשב זה לא מוצר שאתה רוכש למס' חודשים אלא למס' שנים. אם תחלק את ההפרש במס' השנים שאתה מתכנן שהמחשב יהיה ברשותך לדעתי לא תקבל סכום גבוה במיוחד.

פורסם

מארז זול, ספק כוח זול, לוח אם זול, קירור זול, זכרונות זולים.

המעבד הוא הרכיב היחיד שאתה לוקח כגורם השוואה.

כרטיס מסך מובנה בלוח... :xyxthumbs: :xyxthumbs:

במקרה הטוב איזה נעל עם 5804752MB.

פורסם
  • מחבר

כל מה שאתם אומרים ידוע וגם אני אמרתי -אבל האם לא כדאי לקחת את הצעת הבסיס שלהם ולשדרג אותה למה שאני רוצה ---->עדיין יוצא אצלהם הרבה יותר זול,האם המוצרים לא מקוריים או לא מהקופסא או ממוחזרים ??

פורסם

אחרי שתשדרג את המפרט אתה תראה שהוא לא יוצא זול בצורה משמעותית.

פורסם

הוא ממש לא יוצא יותר זול, להיפך.

איזה 20% יותר מבחנויות אחרות.

פורסם

זה כבר מאוד תלוי בדיוק איזה רכיבים קונים. יש לאייבורי רכיבים שהם אכן מוכרים ביותר זול אבל כמו שכבר אמרו פה משלמים מחיר על הקנייה הזולה הזאת.

פורסם

סיבה נוספת למחירים הנמוכים היא שכמעט כל החלקים באייבורי מיובאים על ידם ביבוא אפור. כלומר, לרוב המוצרים אין אחריות של יבואן רשמי ואתה תלוי אך ורק באייבורי ובטוב ליבם במידה ומתגלה תקלה באחד החלקים.

פורסם

הם יותר זולים כי הספק עולה 50 שקל (באמת) המארז עולה כלום כסף והוא רועש מאוד, איכות הרכיבים נמוכה ביותר.

שהלכתי עם חבר לקנות שם מחשב הם קיבלו את ההזמנה ואז הם התקשרו שהם יוכלו לספק את זה רק אחרי חודש (antec sonata 3), וחצי כי זה לא החלקים שהם מוכרים בדרך כלל, אייבורים מבססים את עצמם על קהל יעד שלא מבין כלום במחשבים וחושב שמה שמוכרים לו זה תמיד הכי טוב, הלקחות שלהם מה שהם עושים הם מתקשרים למישהו שקצת מבין אומרים לו את השם של המעבד והוא אומר להם שזה מעבד מצויין, והם חושבים שמה שחשוב זה רק המעבד.

ערן.

פורסם

הם מייבאים ביבוא אפור בעיקר את הדברים ברמה הכי נמוכה.

אחרת איך אפשר להסביר שמחשב ללא הארד דיסק וכרטיס מסך,

E2200

Asus P5N-SLI (נלקח רק כי המוכר אמר שיש לו מחיר זהה ל P31 DS3L וזה למעשה הלוח הכי זול שיש לו 4 סטיקים של זיכרון שהוא לא של אם אס אי)

2 סטיקים של ג'יגה של קינגסטון

Compucase 6A19

Hec 300W

וקירור שניתן "במתנה" Alpine 7, שעולה שם 90 שקל לעומת סביבות ה 60 אם אני זוכר נכון בחנויות אחרות. (Freezer 7 עולה שם פאקינג 190 שקל)

כל החרא הזה עולה 1500 שקל, שזה עוד אחרי זיכוי של בערך 100 שקל על איזה בדיקה שסבא שלי עשה שם למחשב הישן.

לפי חישוב שלי זה אמור לעלות באיזור ה 1200 שקל, גג 1300.

פורסם
  • מחבר

וזה חוקי?

האם אני נתון לטוב ליבם או לסחבת שלהם והכל חוקי?

קחו את המיפרטים שלנו של DUAL 8400 וכ"ו תעבירו לאיבורי ועדיין אנו אמורים לצאת ברווח.אלא אם יש איזה טריק בדרך .

אני כבר לא מבין כלום עם ככה .בקיצור דעת הרוב אומרת ---->לא.

או שיש כאלה שטוענים אחרת ?

:kopfpatsch:

פורסם

המארז שהם נותנים כסטנדרט זה מארז מיני

השדרוג למידי זה בסביבות 90/100 ש"ח

והמארזים האלה הסטנדרטיים שלהם שקטים - מניסיון

חבר שלי קנה מהם לפני 3 חודשים בערך והוא מרוצה

אני יכול לבקש ממנו את המפרט שלו ותשוו אתם את המחירים - רק שאלה אם זה יהיה רלוונטי (המחיר) לבדוק את זה עכשיו

וכל החלקים זה לא מפרט שהם נתנו אלא שהוא בנה

פורסם
  • מחבר

טוב מאוד -זה יתן לנו קנה מידה על המחירון חלקים שלהם .!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים