פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים היום עברתי בעיתון על המדורים השונים וניתקלתי במודעת פירסומת של IVORY קראתי את כל ההצעות למערכות מחשב שם ועשיתי חשבון שאם לוקחים מערכת מחשב שהם מציעים עם מעבד Q9650 ומשדרגים כימעט את כ ל שאר המרכבים עדיין מערכת כזו תיצא זולה בהרבה !!!! מכל החנויות המפורסמות פה באתר ,WHATS THE CATCH???חייב להיות כאן טריק או בעיה או שאני סתם לא מוכן לקבל את העובדה שיש אנשים שמוכרים בזול ? HELP PLEASE אני על סף קניית מחשב . :s05: :s05:
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים היום עברתי בעיתון על המדורים השונים וניתקלתי במודעת פירסומת של IVORY קראתי את כל ההצעות למערכות מחשב שם ועשיתי חשבון שאם לוקחים מערכת מחשב שהם מציעים עם מעבד Q9650 ומשדרגים כימעט את כ ל שאר המרכבים עדיין מערכת כזו תיצא זולה בהרבה !!!! מכל החנויות המפורסמות פה באתר ,WHATS THE CATCH???חייב להיות כאן טריק או בעיה או שאני סתם לא מוכן לקבל את העובדה שיש אנשים שמוכרים בזול ? HELP PLEASE אני על סף קניית מחשב . :s05: :s05: הם עושים את זה על חשבון השירות הגרוע. לא משנה כמה אתה רוצה מעבד Q9650, אני מציע לא לקנות מהם.
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים מארז זול, ספק כוח זול, לוח אם זול, קירור זול, זכרונות זולים.המעבד הוא הרכיב היחיד שאתה לוקח כגורם השוואה.
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים המחיר הזול נובע מהכמויות הגדולות עליהם הם עובדים. הם מוכרים פי כמה וכמה מכל חנות מחשבים שאתה מכיר. אבל אם אתה מכיר חנות שהשרות שלה מצוין (ראה פורומים) עדיף לשלם אפילו כמה מאות שקלים יותר. על תשכח שמחשב זה לא מוצר שאתה רוכש למס' חודשים אלא למס' שנים. אם תחלק את ההפרש במס' השנים שאתה מתכנן שהמחשב יהיה ברשותך לדעתי לא תקבל סכום גבוה במיוחד.
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים מארז זול, ספק כוח זול, לוח אם זול, קירור זול, זכרונות זולים. המעבד הוא הרכיב היחיד שאתה לוקח כגורם השוואה. כרטיס מסך מובנה בלוח... :xyxthumbs: במקרה הטוב איזה נעל עם 5804752MB.
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים מחבר כל מה שאתם אומרים ידוע וגם אני אמרתי -אבל האם לא כדאי לקחת את הצעת הבסיס שלהם ולשדרג אותה למה שאני רוצה ---->עדיין יוצא אצלהם הרבה יותר זול,האם המוצרים לא מקוריים או לא מהקופסא או ממוחזרים ??
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים זה כבר מאוד תלוי בדיוק איזה רכיבים קונים. יש לאייבורי רכיבים שהם אכן מוכרים ביותר זול אבל כמו שכבר אמרו פה משלמים מחיר על הקנייה הזולה הזאת.
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים סיבה נוספת למחירים הנמוכים היא שכמעט כל החלקים באייבורי מיובאים על ידם ביבוא אפור. כלומר, לרוב המוצרים אין אחריות של יבואן רשמי ואתה תלוי אך ורק באייבורי ובטוב ליבם במידה ומתגלה תקלה באחד החלקים.
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים הם יותר זולים כי הספק עולה 50 שקל (באמת) המארז עולה כלום כסף והוא רועש מאוד, איכות הרכיבים נמוכה ביותר.שהלכתי עם חבר לקנות שם מחשב הם קיבלו את ההזמנה ואז הם התקשרו שהם יוכלו לספק את זה רק אחרי חודש (antec sonata 3), וחצי כי זה לא החלקים שהם מוכרים בדרך כלל, אייבורים מבססים את עצמם על קהל יעד שלא מבין כלום במחשבים וחושב שמה שמוכרים לו זה תמיד הכי טוב, הלקחות שלהם מה שהם עושים הם מתקשרים למישהו שקצת מבין אומרים לו את השם של המעבד והוא אומר להם שזה מעבד מצויין, והם חושבים שמה שחשוב זה רק המעבד.ערן.
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים הם מייבאים ביבוא אפור בעיקר את הדברים ברמה הכי נמוכה.אחרת איך אפשר להסביר שמחשב ללא הארד דיסק וכרטיס מסך,E2200Asus P5N-SLI (נלקח רק כי המוכר אמר שיש לו מחיר זהה ל P31 DS3L וזה למעשה הלוח הכי זול שיש לו 4 סטיקים של זיכרון שהוא לא של אם אס אי)2 סטיקים של ג'יגה של קינגסטוןCompucase 6A19Hec 300Wוקירור שניתן "במתנה" Alpine 7, שעולה שם 90 שקל לעומת סביבות ה 60 אם אני זוכר נכון בחנויות אחרות. (Freezer 7 עולה שם פאקינג 190 שקל)כל החרא הזה עולה 1500 שקל, שזה עוד אחרי זיכוי של בערך 100 שקל על איזה בדיקה שסבא שלי עשה שם למחשב הישן.לפי חישוב שלי זה אמור לעלות באיזור ה 1200 שקל, גג 1300.
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים מחבר וזה חוקי? האם אני נתון לטוב ליבם או לסחבת שלהם והכל חוקי? קחו את המיפרטים שלנו של DUAL 8400 וכ"ו תעבירו לאיבורי ועדיין אנו אמורים לצאת ברווח.אלא אם יש איזה טריק בדרך . אני כבר לא מבין כלום עם ככה .בקיצור דעת הרוב אומרת ---->לא. או שיש כאלה שטוענים אחרת ?
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים המארז שהם נותנים כסטנדרט זה מארז מיניהשדרוג למידי זה בסביבות 90/100 ש"חוהמארזים האלה הסטנדרטיים שלהם שקטים - מניסיוןחבר שלי קנה מהם לפני 3 חודשים בערך והוא מרוצהאני יכול לבקש ממנו את המפרט שלו ותשוו אתם את המחירים - רק שאלה אם זה יהיה רלוונטי (המחיר) לבדוק את זה עכשיווכל החלקים זה לא מפרט שהם נתנו אלא שהוא בנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.