פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים שלום,התקנתי speedfan, ולאחר הגדרה קצרה של הטמ', מאוררים,מהירות וסימון האופציה של מהירות אוטומטית המהירות של המאוררים לא יורדת בהתאם לטמפ'מה עשיתי לא בסדר.עזרה בבקשה, תודה
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים אם זה המואררים של המארז , והם מתחברים עם מולקס אז אתה לא יכול .אתה צריך שהם יתחברו ללוח אם - ואז תוכל לשלוט עליהם.
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים מחבר אז ככה, המאוררים מחוברים ללוח אם כ- 3 מאוררים.בעבר לפני שפרמטתי את המחשב היה מותקן speedfan והייתה שליטה על המאורריםעכשיו אחרי פירמוט אני לא מצליח לשלוט על המאוררים כנראה קינפוג לא נכון.אציין כי בגרסא שהתקנתי היא החדשה ולאחר ההתקנה יש הגדרות של מאוררים טמפ' ומהירותתודה,
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים מצתרף, גם אני התקנתי FANSPEED וזה בכלל לא מראה שיש מאווררים שניתן לשלוט בהם =\...
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים מחבר כפי שכתבתי לפני כן speedfan עבד לפני הפירמוט ועכשיו אני לא מצליח שלוט עליהם
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים על מה ? על ההגדרות של התוכנה ? כנס ותסדר את הלוח והציפים שלו בהגדרות שלה..
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים מחבר לא על המהירויות של המאוררים עושה רושם שהם לא מגיבים להגדרות בתוכנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.