פורסם 2003 ביוני 1622 שנים Thermaltake Spark 7 Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 http://www.thermaltake.com/products/spark/spark7.htm או Thermalright AX-478 Cooler for Intel-478 עם Thermaltake 80mm Smart Fan 2 גם על הSpark 7 יש את ה Tt SF2 והSpark 7 כולו עסוי מנחושת וה AX לא !.. מה כדי לי לקנות אני מתלבט כי יש הבדל די גדול במחירים .. תודה
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים כולם פה כ"כ חכמים שזה ממש מדאיג...משיהו פה ראה השוואה ישירה בין שניהם?! אני מניח שהתשובה לכך היא לא. אם כך איך אתם כ"כ בטוחים?!למה לשלוח את הבחור להשקע מעל 100 ש"ח יותר ללא שום ביסוס?!
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים אם אתם לא מכירים את הביצועים של סדרת הAX אז ניתן לכם טעימה מהם "על קצה המזלג" ;D(הAX7 והAX478 הם אותו הדבר חוץ מהבסיס של הAX478 שמותאם לP4)
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים מצטער, כל מה שאני רואה פה זה השוואה בין סידרת הטרמלרייט לבין עצמה, שום דבר שיכריע בין שני גופי הקירור בשאלה של הבחור.עד שלא תשווה אותם "ראש ברראש" על אותה מערכת לא תוכל לדעת איזה מהם ייתן ביצועים עודפים - במיוחד שבהשוואה שהבאת השתמשו ב AMD.
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים ROTFL, זה שאתה לא מפעיל את ההיגיון ואת האינטיליגנציה שלך ש..הכל מבחינת ביצועים כללית ויחסית:נצא מנקודת הנחה שהSLK800 הוא לא רואה את הSPERK7 מבחינת ביצועים!!אז הAX "רחוק" מהSLK800 רק ב0.4 מעלות.שוב המבנה של הAX7 והAX478 הוא אותו הדבר חוץ מהבסיס..ואיך אתה משווה בכלל גופי קירור של TR שנחשבים רב הפעמים הHigh-End לTt?!
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים מחבר נצא מנקודת הנחה שהSLK800 הוא לא רואה את הSPERK7 מבחינת ביצועים!!איך אתה יודע ?
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים ROTFL, זה שאתה לא מפעיל את ההיגיון ואת האינטיליגנציה שלך ש.. הכל מבחינת ביצועים כללית ויחסית: נצא מנקודת הנחה שהSLK800 הוא לא רואה את הSPERK7 מבחינת ביצועים!! אז הAX "רחוק" מהSLK800 רק ב0.4 מעלות. שוב המבנה של הAX7 והAX478 הוא אותו הדבר חוץ מהבסיס.. ואיך אתה משווה בכלל גופי קירור של TR שנחשבים רב הפעמים הHigh-End לTt?! תסביר לי איך אתה משווה SLK לספארק? זה לAMD וזה לאינטל ועוד אף אחד לא ניסה לשבור את התופסנים של הספארק בשביל שיכנס לAMD :
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים תסביר לי איך אתה משווה SLK לספארק? זה לAMD וזה לאינטל ועוד אף אחד לא ניסה לשבור את התופסנים של הספארק בשביל שיכנס לAMD : עזבו לא תבינו כי אתם תישתגעו איזה חישובים עשיתי.. בכל זאת אני יחפש השוואה ישירה בין הspark7 לax478..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.