עבור לתוכן

שידרוג המחשב למטרת משחקים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מצטער, קודם לא הבנתי אותך נכון...

זה מה שאני הולך לקחת:

R9500P 128MB Power Colour

+

Micron 256 ddr pc2700

תודה לכם.

פורסם

אם אתה יכול להוסיף עוד קצת אז תקנה 9700 במקום 9500PRO (וגם 256MB)

הוא באמת הרבה יותר טוב ושווה את ההשקעה.

הכל ביחד יצא לך 1650 ש"ח אבל תקבל מחשב מצויין שיחזיק זמן רב.

פורסם

אתה בטח מתכוון ל1550ש"ח, במקרה והוא ירכוש את המוצרים מזיגזג, החנות אשר בה מומלץ לרכוש את כרטיס המסך מאז והוא במבצע אדיר. 1350ש"ח.

במקרה של חנויות אחרות, שני הרכיבים יעלו כ1750ש"ח, מאז ושברוב החנויות האחרות הR9700 עולה 1550ש"ח. והזיכרון, 200ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אני קונה את זה בחנות בעפולה, איפה שיותר זול (בטח איפה שקניתי ת'מחשב) ככה שזה יעלה הרבה הרבה יותר ממה שזה עולה בחנויות כמו זיגזג ופנדה שאפשר למצוא באינטרנט

פורסם

כן הכוונה ל 1350+200 = 1550 ש"ח.

מה עם KSP , זה לא באיזור שלך?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בסוף הצלחתי לשכנע את ההורים שיותר משתלם לקנות בחנויות כמו זיגזג עם משלוח...

אני אצטרך להרכיב ת'כרטיס מסך והזיכרון לבד...מה שבחיים לא עשיתי. הכי רחוק שהגעתי זה לחבר מאוורר או הארדדיסק.

אז אני אנסה, אציק לאנשים ב-icq/פורום ומקסימום אקח את זה לאיזה חנות פה ...

אמרתם שהכי משתלם לקנות כרטיסי מסך בזיגזג, אני לא סגור על זה...

מצאתי בזיגזג

9700 ב1524

ובפנדה 1496

ה-9600 עולה 1010. ה-9700 עולה 500 שקל יותר (50% יותר!) השאלה אם זה באמת שווה את זה...מה אתם אומרים? יהייה הבדל משמעותי? שווה את ההפרש?

פורסם

אין דבר יותר קל מלחבר זיכרון או כרטיס מסך...

זה פשוט מאוד, לוקח בדיוק דקה.

אני הייתי קונה 9600 PRO ועושה לו OC כאילו אין מחר ;D

פורסם

בתור בנאדם שלא יודע אפילו איך לחבר זיכרון, אז להגיד לך לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שזה יותר מסובך לא ניראה לי הגיוני במקצת.

אם אתה לא רוצה להתעסק עם OC אז תיקח את ה9700 בראש שקט, שווה כל שקל והרבה יותר טוב מה9600. לעומת זאת, אם אתה כן מוכן להתחיל OC לכרטיס מסל אז תקנה 9600 ותוכל להגיע איתו לביצועים כמעט כמו ה9700... אבל כמעט.

פורסם
  • מחבר

זיכרון אני חושב שלא יהייה לי בעיה לחבר זה רק להכניס אותו...וכרטיס מסך זה להכניס אותו, לחבר 2 ברגים ולהתקין דריבר נכון?

טוב אז אם לא תיהייה איזה בעיה של תקציב אני אקח את ה 9700...

פורסם

כשאמרנו לך שמשתלם לקנות את הR9700 בזיגזג, היה מבצע אדיר והכרטיס נמכר ב1350ש"ח. אפילו אנכי רץ ורכש את המוצר. עכשיו הדבר אינו כ"כ אקטואלי. אבל בכל זאת, קנה מה שהתקציב שלך מרשה, ואם בכלל קיים הצורך. ואגב, אם לדייק, זהו בורג (בודד) ובחלק מהמקרים חיבור המולקס של ספק הכח (במקרה של הR9700, למשל). הזיכרון? שני קליפסים.. דיי פשוט גם כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים