עבור לתוכן

שידרוג המחשב למטרת משחקים

Featured Replies

פורסם

אהלן !

שנים שלא הייתי פה...זוכרים אותי?

פעם הייתי קונה מחשב חדש כל ארבע שנים אחרי שהמחשב שלי כבר לא היה שווה כלום.

בהתחלה היה לי איזה מחשב שבתקופה שלו צבי הנינג'ה ופקמן היו המשחקים הכי חמים, אחר כך איזה ניורון, ואז מה שאפשר לראות אצלי בחתימה, המחשב שיש לי כרגע ושקניתי רק בעזרתכם, אנשי הפורום.

עכשיו, בשביל לא להגיע למצב הקודם, נראה לי זמן טוב לשדרג ת'מחשב. השימוש שאני עושה במחשב הוא בעיקר משחקים/מוזיקה/אינטרנט דגש ענק על המשחקים. אני לא יודע במה כדאי להשקיע בכלל, במה יותר ובמה פחות. אני ממש חלש בתחום...

אין סכום מוגבל שעומד לרשותי, אבל עובדה שאני לא הולך לקנות מחשב חדש...כמה שצריך זה כמה שנשלם אבל חשוב שזה יהייה הדבר הנכון לעשות (שהמחשב יעמוד בדרישות שלי ממנו לטווח ארוך)

אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה מראש !

פורסם

כדאי שתציין את התקציב שלך ושתערוך את הכותרת שלך בהתאם. היא אינה אינפורמטיבית ואינה מכירה בסטנדרטים של כללי הפורום.

בעיקרון, הייתי מציע להחליף אך ורק את כרטיס המסך ולהוסיף 256MB של זיכרון.

פורסם

למשחקים באמת כל מה שצריך זה כ.מסך נורמלי. בגלל שאין תקציב מוגדר אני יכול להציע לך שלושה כרטיסים

Gigabyte RADEON 9500 64MB DDR - 730nis

ATI Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI 1113nis

power color 9700 לא זוכר בדיוק משהו כמו 1350ש"ח.

ולביצויעם כללים של המערכת שלך כדאי להוסיף 256MB, אבל לא קריטי. זה יעלה לך עוד 200 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

לא יודע למה אני זוכר את Nvidia כחברה חזקה, ATI אני לא ממש מכיר כרטיסים שלה, ואת power colour (בלי קשר) כמשהו זבל.

אני טועה? ATI עדיפים על Nvidia ?

אם היית מציע לי משהו של Nvidia הייתי מבין על מה אתה מדבר ומה זה ביחס לכרטיס שיש לי עכשיו...אבל ממש אין לי מושג מה אתה מציע.

כרטיס מסך וזיכרון זה באמת כל מה שאני צריך?

???

פורסם

אתה סגור בעולם שבו יש מושג כזה gf כרטיס חזק

ati פי אלף!

פורסם

כן המעבד לך מספיק.

בקשר לכרטיסי מסך אני יכול להתחלי להסביר אבל עדיף שתכנס לפורום המתאים ותקרא לבד..

פורסם

למשחקים באמת כל מה שצריך זה כ.מסך נורמלי. בגלל שאין תקציב מוגדר אני יכול להציע לך שלושה כרטיסים

Gigabyte RADEON 9500 64MB DDR - 730nis

ATI Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI 1113nis

power color 9700 לא זוכר בדיוק משהו כמו 1350ש"ח.

ולביצויעם כללים של המערכת שלך כדאי להוסיף 256MB, אבל לא קריטי. זה יעלה לך עוד 200 ש"ח.

הR9500 כלל אינו מומלץ. אכן, הR9700 הוא מאוד מומלץ ביחס לתקציב שלו. זוהי מציאה אדירה.

לגבי הזיכרון.. הוא אינו רק לשם ביצועיה הכלליים של המערכת אלא במיוחד למשחקים, והדבר מאוד קריטי.

פורסם

Nike- מה לדעתך יותר טוב למשחקים בלבד 9500PRO + 256MB או 9700 (שהם אותו מחיר)?

פורסם
  • מחבר

R9700 של איזה חברה וכמה זיכרון ???

זיכרון אני מבקש 256 ddr וזהו ?

שאלה מציקה אחרונה...לאיזה כרטיס של Nvidia אתם משווים את ה-R9700 ??

פורסם

ה9700 עדיף. הוא מציג ביצועים יותר טובים מה9500PRO אך עולה קצת יותר יקר ממנו (לא הרבה).

בלי קשר, לא בטוח שתמצא את הראדון 9500 כי הפסיקו למכור אותו.

פורסם

אז R9700כמה זיכרון בכרטיס מסך ושל איזה חברה?

זיכרון אני מבקש 256 ddr וזהו?

יש לו 128MB.

בביצועים אין הבדל בין בחברות (בכרטיסים באלו) ולכן כדאי לקנות את הזול ביותר שהוא power color (של חברה שלא תפחיד אותך עולה כ-1600).

ובקשר לזכרון, אני מנחש שמה שיש לך זה PC2100. לכן אם תקנה יותר מהיר זה לא יעזור לך.

אבל בכל זאת בגלל אותם מחירים בין 2100 ו-2700 תקנה 256MB PC2700 (בעתיד יותר קל יהיה למכור אותו ).

פורסם

אתם יודעים מתי תיהיה ירידה במחירים?

פורסם

Maxx- עדיף R9500P ו-512MB של זיכרון מאשר R9700 ו-256MB של זיכרון. שלא נדבר על 128MB.

S.m.F- הR9700 של ATi מקביל לFX5800U של nVidia. כמובן, במקרה והפילטרים AA ו-AF מופעלים.

פורסם
  • מחבר

מה לעזזאל אני יעשה עם 768 זיכרון ??

ולמה זיכרון צריך לבוא על חשבון הכרטיס מסך? זה באמת כ"כ חשוב??

פורסם

עד כמה שאני יודע, כתוב בחתימה שלך 256MB ולא 512MB. אז למה שזה יגיע ל768MB ולא 512MB? בכל אופן, קנה 256MB וזהו.

וכן, תוספת הביצועים היא כ"כ דראסטית שזה אפילו משתלם יותר מבחירת כרטיס מסך טוב יותר. ושוב, 256MB של זיכרון ו-R9500P.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים