פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים וכעת כבר נמאס לי להכניס ציטוטים. אז ככה - לגבי כביש 6 : אין מניעה לבצע אכיפה ואכן זו מבוצעת מדי פעם. משתדלים לא להפריע יותר מדי. נא לזכור כי מנכ"ל חברת דרך ארץ יהודה וילק היה פעם קצין בכיר ומפכ"ל המשטרה וחברים לו רבים. כן, זכיתי כבר לקבל מתנה יפה עבור נסיעה במהירות 134 קמ"ש בכביש 6.
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים לא יאומן, מדובר במצלמה או ניידת ?חשבתי שהם לא אוכפים מתחת ל-25 קמ"ש הפרש
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים בתכ'לס היה לך מזל עוד 2 קמ"ש והיית אוכל אותה בגדול.טוב שפירסמת, מחר אני מתכנן נסיעה ארוכה עד מחלף מאחז.צריך להזהר
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים אני בד"כ מכיר את כל מקומות המחבוא של הכולירות, באותו יום פשוט שכחתי מהם.
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים כן, זכיתי כבר לקבל מתנה יפה עבור נסיעה במהירות 134 קמ"ש בכביש 6. בכביש 6!?!?? אחחחחחחחח אלוהים! הכביש היחיד שעוד הייתי מעיז לסוע עליו! ררררררר! אולי כבר יבנו איזה מסלול מרוצים בארץ ויעשו אותו חוקי!? ככה אפשר להגיע מידי פעם למסלול עם האוטו, לשלם איזה תשלום נחמד ואז להוציא את כל האגרסיות והאנדרנלין שהיום יוצאים על הכביש!
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים בתכ'לס היה לך מזל עוד 2 קמ"ש והיית אוכל אותה בגדול. טוב שפירסמת, מחר אני מתכנן נסיעה ארוכה עד מחלף מאחז. צריך להזהר או לדאוג לכמה טילי RPG מהאגזוז
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים בכביש 6!?!?? אחחחחחחחח אלוהים! הכביש היחיד שעוד הייתי מעיז לסוע עליו! ררררררר! אולי כבר יבנו איזה מסלול מרוצים בארץ ויעשו אותו חוקי!? ככה אפשר להגיע מידי פעם למסלול עם האוטו, לשלם איזה תשלום נחמד ואז להוציא את כל האגרסיות והאנדרנלין שהיום יוצאים על הכביש! כן - זה נקרא "יום מירוץ". לא קיים בארץ. ניסו מספר פעמים והאנשים היחידים שקיבלו היתר הם עובדים בHOT (בערוץ אגו)...
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים איך זה שלכל מדינה נורמאלית יש track day כזה ורק לנו אין?! זה כל כך מוצלח וכל כך כיף!.... אגב למי שלא מודע לעיניין מתקיימת פעילות בנושא ובונים מסלולים ומתחילים עם היתרים אבל יקח לזה עוד כמה שנים =\
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים יש גם מירוצים מסודרים ומאורגנים מדי פעם באישור המשטרה.כול 20 שנה?או שאתה מדבר על השטויות שהם עושים במנחת בערד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.