פורסם 2003 ביוני 1622 שנים יש לי בעיה מוזרה שהתחילה בשבועיים האחרוניםלפעמים כשאני רואה סרט במחשב.....המחשב פשוט נתקע וקופא....ומחייב אותי לעשות ריסטואני עובד ב XPזה היה קורה לי פעם במשחקים....אבל מכיוון שאני כמעט לא משחק זה לא הפריע לי....אבל זה התחיל גם עם הסרטים ועכשיו זה מתחיל להציק.ויש בעיה נוספת שפעם בהרבה זמן יש קפיצה מוזרה כזאת.....שהמסך מתערבל לערבוב צבעים למשך של שבריר שניה וחוזר כאילו כלוםלמישהו יש רעיון מה יכול לגרום לזה????לפי דעתי זה הכרטיס מסך.......אבל כל עוד התקלה לא קשיחה לא יחליפו לי את הכרטיס.או אולי זה הגדרות בביוס??...מישהו מכיר תוכנה שיכולה לבדוק את הכרטיס מבחינת חומרה???בתודה מראשעידו
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים הבעיה היא בכרטיס מסך ב 100 אחוז !ידוע שלגירסת ה 128MB של INNOVISIOV GEFORCE 4 MX 440 יש המון בעיות !!!!!!
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים נראה לי שזה נובע מהתחממות איזה שהוא רכיב אצלך במחשב, תבדוק מה מתחמם, נסה לשים סינק טוב למעבד תראה אם זה ממשיך תנסה להחליף את הכרטיס באחריות.
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים מחבר דרייברים?!תתקין את ההכי חדשים.ניסיתי כבר להחליף כמה פעמים את הדריוורים
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים הכרטיס או הזיכרונות שלו מתחממים יותר מידי, לדעתי 90% שפה נעוצה הבעיה.יש מאורר על הכרטיס? הוא פועל?יש היטסינק על הזיכרונות?
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים מחבר יש מאורר על ההיט סינק והוא לא חם....גם הזכרונות לא חמים.....בחלונות הוא לא עושה בעיות בכלל.....לא נתקע לא כלום....רק בסרטים ומשחקים....כלומר זה קשור לביצועי התלת מימד/פריסת MPEG של הכרטיסהבעיה היא ...שאם אני אלך עם הכרטיס לחנות הם יבדקו אותו ויראו שהוא עובד...כי הוא לא תוקע את המחשב כל הזמן וגם לא מיד אלא לאחר זמן מה.....אין איזו תוכנה שיכולה לבדוק את תקינות הזכרונות שלו וכדומה?
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים מחבר הערה: התוכנה שמתיימרת להסיר לחלוטין את הדריוורים של NVIDIA דופקת את XP!!!!! אני נאלצתי להתקין מחדש בגלל שהמחשב טען שהקובץ c:\windows\system32\config\system דפוק, ולכן זהירות עם התוכנה הזו!!!! אם נסתכל על הצד החיובי נראה שבנתיים המחשב עוד לא נתקע לי מאז ההתקנה החדשה.....אבל אי אפשר לדעת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.