עבור לתוכן

מה עדיף ? Spark 7 , Vantec AeroFlow, או AeroCool?

Featured Replies

פורסם

אני עומד לקנות מאורר חדש ל P4 2.66 Ghz שלי.. (כי היום הוא עומד על 50 מעלות ב IDLE)

אני מתלבט בין ה Spark7 (שנראה לי ממש טוב) לבין ה Vantec AeroFlow לבין ה AeroCool. איזה מאלו ייתן לי את הביצועים הטובים ביותר (ושאני יוכל גם לעשות OC) ?

ועוד שאלה קטנה .. : האם כל אחד מהמאוררים האלו יתאים למצעבד שלי (P4 2.66 Ghz)

נ.ב

---

האם PCH זה חנות שאפשר לסמוך עלייה ? כי עד היום הזמנתי רק מפנדה...

פורסם

AeroCool !

פורסם

איזה AEROCOOL ?

פורסם

לך על הspark7

פורסם

אני עומד לקנות מאורר חדש ל P4 2.66 Ghz שלי.. (כי היום הוא עומד על 50 מעלות ב IDLE)

אני מתלבט בין ה Spark7 (שנראה לי ממש טוב) לבין ה Vantec AeroFlow לבין ה AeroCool. איזה מאלו ייתן לי את הביצועים הטובים ביותר (ושאני יוכל גם לעשות OC) ?

ועוד שאלה קטנה .. : האם כל אחד מהמאוררים האלו יתאים למצעבד שלי (P4 2.66 Ghz)

נ.ב

---

האם PCH זה חנות שאפשר לסמוך עלייה ? כי עד היום הזמנתי רק מפנדה...

מאוורר ג'נרי לפנטיום 4 שעולה 47 שקל כמו כן תדאג שבמארז שלך תיהיה סירקולציה נכונה.

לגבי ה spark 7 לא ניתן כרגע להשיג אותו ולא ברור/ידוע עם הוא יגיע.

אני בדיוק ליפני שבוע רציתי גם לרכוש את ה SPARK מאחר והמעבד שלי נע כל הזמן באיזור ה 38 40 מעלות כשהוא במנוחה מה שלא בדיוק תקין וטוב ובהתחלה אמרתי אני כבר אקנה את הכי טוב את ה spark 7 אז הזמנתי ובסוף אמרו שחסר ליבואן במלאי ולא ברור מתי עם בכללל הוא יגיע. אז בסוף רכשתי את גוף הקירור הג'נרי ב 47 (מגיע עם גריז טרמי) וואלה ותאמין לי טפו טפו עובד מצויין אפילו המאוורר שלו עובר את ה 4000rpm אני לא יודע איך אצליך במארז אבל אצלי סדרתי סירקולציה יש לי 6 מאווררים שני 80 מ"מ ג'נרים בחזית שמכניסים אוויר אחד 80 מ"מ בחלון שמכניס אויר אחד 120 מ"מ של enermax בפאנל העליון של המארז שמוציא אויר ועוש שנים של 80 מ"N כאשר אחד מהם הוא ה smart fan 2 שמוציאים אויר והיום אני מגיע לטמפרטורות באיזור ה 34 לפעמים אפילו פחות וזה עוד בלי שאני מפעיל מזגן בחדר שלי כי אני אפעיל מזמגן אני אפילו יכול להגיע ל 29. לגבי OC עם המאוורר שמקבלים אם המעבד אומרים שאפשר לעשות איתו OC ולהגיע לרמות נכבדות אז אני מאמין שגם עם המאוור הזה ב 47 שקל גם ניתן להגיע אני אישית לא ניסתי לבצע כעת OC ואני גם לא מתכוון בזמן הקרוב אולי בעתיד מה גם אני מודה שאני לא בקיע בזה מספיק בשביל ללכת ולעשת את לא רוצה לגרום נזק למחשב שלי .

בקיצור לסיכום סדר סירקולציה כמו שצריך וכן מאוורר ג'נרי ב 47 שקל למעבד ואני מאמין שיהיה בסדר ולא תגיע לטמפרטורות האילו שהזכרת.

פורסם
  • מחבר

אם אני קונה כבר משהו , אז אני מעדיף לקנות את מה שהכי טוב.

אני מדבר על ה AeroCool Hercules.

אז איזה אחד הכי כדאי לי ?

פורסם

המלצה שלי מניסיון עם spark 7 הוא תותח אני הייתי הולך עליו

פורסם

אף אחד מאלה....

קח את ה ZALMAN CNPS7000-CU

לי יש ספארק 7 ואני ממש מרוצה ממנו (אני מפעלי אותו על 4500 סיבובים.. לא ממש רועש בהתחשב בזה שאני עם מוזיקה אז בכלל) אבל אם אתה רוצה את הכי שבהכי ועוד לאוברקלוק.. זה הכי תותח שיש בשוק

אגב הוא גם שקט יחסית לספארק.. שקצת רועש (או הרבה אם אתה שם אותו על 6000 תאמין לי הוא נשמע כמו מנוע של אופנוע)

פורסם

חנות שבהחלט אפשר לסמוך עליה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים