פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים אני צם רק כדי לבדוק איך זה ולא מסיבות דתיותכנ"ל, זה דווקא ממש קל לי עד עכשיולמרות שאני בתת משקל של 3 ק"ג אני קצת חושש מהתוצאות של זה :s05:
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים חבר'ה... בשביל מה סתם לענות את עצמכם אני לא מבין! :s05: אם זה מסכן אתכם אז סלחו לי על הביטוי אבל זובי, פאק איט... תעשו לעצמכם איזה סאנדוויצ' טוב וזהו ;D
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים כרגיל משעמם ואין מה לעשות..אז סתם משחק the witcher ושותה אקסלים כמו מטורף יש לי הרגשה כאילו שאני מסוגל כל היום D: נ.ב את כל זה שתית?!?!?! אתה חולה נפש, כדאי לך להפסיק ומהר.
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים sorry guys my keybord is broken.... i ment that i am siting near the window eating pigs (those pink balls with nose that make "OINK!" sounds) and listening to music.... hhh my friend called me a few minutes ago... he went fishing! damm i dont understand how he still alive oh yeah my english is not good enought :'(
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים כמו שכבר ציינו אתה מתכוון לPORK ולא לPIG יא מצחיקומכור אמיתי למחשב לא צריך עברית במקלדת בשביל לרשום בעברית
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים מחבר את כל זה שתית?!?!?! אתה חולה נפש, כדאי לך להפסיק ומהר. נשארו עוד 3 פחיות אני לא מצליח להירדם D: נ.ב הבחור עם החזיר תקרא את החתימה שלי הרגת אותי
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים אני חושב שעשיתי משהו כמו 40 קילומטר בהליכה, ותחשבו שמתוך זה אני מתכופף ושובר את הגב בשביל ללמד את הילד לרכב על האופניים. אז יום כיפור זה בעצם מסע כומתה לאבות שרוצים ללמד את בנם לרכב על אופניים. עריכה: ולחשוב שחשבתי שהכיפור הזה אני הולך לסיים כבר כמה משחקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.