עבור לתוכן

מעוניין להדפיס Covers של סרטים/משחקים - איפה אני יכול להדפיס באיכות טובה ?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להדפיס Covers שהורדתי של סרטים/משחקים ולשים אותם בתוך אריזה כמובן,איפה אני יכול להדפיס אותם בצבע כמובן ובאיכות טובה ? (מחיר ??).

תודה.

פורסם

אני זוכר שראיתי אתר עם המון קאברים למשחקים מכול הסוגים וגם סרטים,אני מאמין שחיפוש בגוגל יפתור את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

יש לי את הקאברים אני פשוט לא יודע איפה אני יכול להדפיס אותם באיכות מקסימלית בכדי להכניס אותם לעטיפה של DVD.

פורסם

או במדפסת הביתית שלך,או בחנות דפוס,אבל הבעיה היא הכסף,ההחלטה היא שלך.

פורסם

יש לי את הקאברים אני פשוט לא יודע איפה אני יכול להדפיס אותם באיכות מקסימלית בכדי להכניס אותם לעטיפה של DVD.

דפוס דיגיטלי מיועד לג'וב הזה:

http://www.index.co.il/dfus/show_class.asp?category_id=1180&index1=3

פורסם

אני רואה שמישהו פה בעניין של להקים באסטה של צרובים... BUSTA... ;)

פורסם

מקוה שהוא ידאג למחירים טובים לחברי HWZONE. ;)

פורסם

יש כאלה שטוענים שלקנות מקוריים היום זה להיות פראייר. אני לא מסכים אם זה.

אבל לקנות צרובים? פראייר מאה אחוז.

לשלם כסף על הורדה שצרבו לך בדיסק, ושאתה יכול להוריד בעצמך? אם אתה קונה מקורי אתה לפחות משלם למי שבאמת מגיע הכסף (פחות או יותר).

פורסם

צודק, אבל יש מקומות שמוכרים ב 10 ש"ח.

בהחלט משתלם כדי לחסוך את הטרחה של הורדה שיכולה להמשך יום-שבועיים, צריבה, וחיפוש גרסה טובה...

פורסם

הוצאת לי ת'מילים מהמקלדת

פורסם

מה הבעיה להדפיס במדפסת בייתית, ולחתוך עם סכין יפנית וסרגל מתכת? אלא אם כן אתה פותח עסק...

פורסם

אני אף פעם לא מבין מה העניין של אנשים בלהוריד משחק\סרט, לבזבז על זה דיסק לצריבה(והיום ברוב המקרים זה כבר Dual Layer), קופסאת DVD, ועוד צבע צבעוני שזה בערך החומר היקר ביותר בעולם.

לא יותר פשוט לקנות וזהו?

::)

פורסם

כי את רוב המשחקים היום אתה יכול להפעיל מההארדיסק, וסרטים מן הסתם, כך שזה עולה לך 0 שקלים.

וגם אם אתה צורב לדיסק זה יעלה לך פחות מלקנות מקורי. אני לא תומך בפיראטיות (למרות שאני מוריד הרבה, וקונה רק משחקים שאני יודע שהולכים לתפוס אותי להרבה זמן, כמו למשל משחקים של בליזארד, valve, משחקים של סיד מאייר), אבל היא, ברוב המקרים, משתלמת יותר מלקנות מקורי, וזאת הסיבה שהיא משגשגת כל כך.

גשם שחור, אם אתה יודע מאיפה להוריד, ויש לך את התוכנה הנכונה, התהליך כולו לרוב יהיה פשוט יותר מללכת לחנות.

פורסם

בזבוז של זמן וכסף להדפיס COVERS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים