פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים אני רוצה להדפיס Covers שהורדתי של סרטים/משחקים ולשים אותם בתוך אריזה כמובן,איפה אני יכול להדפיס אותם בצבע כמובן ובאיכות טובה ? (מחיר ??).תודה.
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים אני זוכר שראיתי אתר עם המון קאברים למשחקים מכול הסוגים וגם סרטים,אני מאמין שחיפוש בגוגל יפתור את הבעיה.
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים מחבר יש לי את הקאברים אני פשוט לא יודע איפה אני יכול להדפיס אותם באיכות מקסימלית בכדי להכניס אותם לעטיפה של DVD.
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים יש לי את הקאברים אני פשוט לא יודע איפה אני יכול להדפיס אותם באיכות מקסימלית בכדי להכניס אותם לעטיפה של DVD.דפוס דיגיטלי מיועד לג'וב הזה:http://www.index.co.il/dfus/show_class.asp?category_id=1180&index1=3
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים אני רואה שמישהו פה בעניין של להקים באסטה של צרובים... BUSTA... מקוה שהוא ידאג למחירים טובים לחברי HWZONE.
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים יש כאלה שטוענים שלקנות מקוריים היום זה להיות פראייר. אני לא מסכים אם זה.אבל לקנות צרובים? פראייר מאה אחוז.לשלם כסף על הורדה שצרבו לך בדיסק, ושאתה יכול להוריד בעצמך? אם אתה קונה מקורי אתה לפחות משלם למי שבאמת מגיע הכסף (פחות או יותר).
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים צודק, אבל יש מקומות שמוכרים ב 10 ש"ח.בהחלט משתלם כדי לחסוך את הטרחה של הורדה שיכולה להמשך יום-שבועיים, צריבה, וחיפוש גרסה טובה...
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים אני רואה שמישהו פה בעניין של להקים באסטה של צרובים... BUSTA... הוצאת לי ת'מילים מהמקלדת
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים מה הבעיה להדפיס במדפסת בייתית, ולחתוך עם סכין יפנית וסרגל מתכת? אלא אם כן אתה פותח עסק...
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים אני אף פעם לא מבין מה העניין של אנשים בלהוריד משחק\סרט, לבזבז על זה דיסק לצריבה(והיום ברוב המקרים זה כבר Dual Layer), קופסאת DVD, ועוד צבע צבעוני שזה בערך החומר היקר ביותר בעולם. לא יותר פשוט לקנות וזהו? :
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים כי את רוב המשחקים היום אתה יכול להפעיל מההארדיסק, וסרטים מן הסתם, כך שזה עולה לך 0 שקלים.וגם אם אתה צורב לדיסק זה יעלה לך פחות מלקנות מקורי. אני לא תומך בפיראטיות (למרות שאני מוריד הרבה, וקונה רק משחקים שאני יודע שהולכים לתפוס אותי להרבה זמן, כמו למשל משחקים של בליזארד, valve, משחקים של סיד מאייר), אבל היא, ברוב המקרים, משתלמת יותר מלקנות מקורי, וזאת הסיבה שהיא משגשגת כל כך.גשם שחור, אם אתה יודע מאיפה להוריד, ויש לך את התוכנה הנכונה, התהליך כולו לרוב יהיה פשוט יותר מללכת לחנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.