עבור לתוכן

עבודת הגשה באנגלית הקשורה בפיסיקה (טסלה)

Featured Replies

פורסם

קיבלתי עבודה שבה נשאלות השאלות:

1.___________ AC stands for

2. As a peson interested in Nikola Tesla, on visiting NEW YORK which places/sites would you visit?

what would you find at each?

בבקשה תעזרו לי לענות על השאלות [glow=red,2,300](באנגלית)[/glow] כי חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום דבר על האתרים בניו יורק שמזכירים את טסלה ולא את הייעוד של הAC

אני צריך את זה דחוף לפני יום כיפור... :please: :please:

פורסם
  • מחבר

נכנסתי לאתר אבל אני לא מוצא שום דבר שם.

תוכל לחפש גם את התשובה?

פורסם

:screwy:

ac stand for alternating current obviously :nixweiss:

על שאלה 2 אתה צריך לענות באופן אישי, אומרים לך שטסלה התעניין בעיר ניו יורק, ושאולים אותך אילו ערים\מקומות מעניינים אותך ומה תמצא ויעניין אותך שם :nixweiss:

מה הקטע בדיוק של הת'רד הזה?

לענות לך על השאלות או שמא לתרגם לך את השאלות כי אתה לא יודע אנגלית? :screwy:

פורסם

התשובה כתובה לך שם במודגש במשפט הראשון שבשורה הראשונה, זה לינק לויקיפדיה, כל הערך שם עונה על השאלה שלך (הרבה יותר בהרחבה ממה שאתה צריך...). פאק, היא מופיעה אפילו בסופו של הלינק.

הסיבה היחידה שבגללה אתה יכול לפספס את התשובה שם היא כדי שמישהו כאן יעשה לך את העבודה.

פורסם

:screwy:

ac stand for alternating current obviously :nixweiss:

על שאלה 2 אתה צריך לענות באופן אישי, אומרים לך שטסלה התעניין בעיר ניו יורק, ושאולים אותך אילו ערים\מקומות מעניינים אותך ומה תמצא ויעניין אותך שם :nixweiss:

מה הקטע בדיוק של הת'רד הזה?

לענות לך על השאלות או שמא לתרגם לך את השאלות כי אתה לא יודע אנגלית? :screwy:

right...

פורסם

זה מה שכתוב בשאלה מספר 2, מה שכן, הניסוח שם פשוט לא נכון, אבל לפי מה שהבנתי זה מה שאמור היה להיות כתוב.

פורסם

לא בדיוק. התרגום המדויק של המשפט הוא:

"כאדם המתעניין בניקולא טסלה, באילו אתרים תבקר כאשר אתה מבקר בניו יורק?"

פורסם

צודק, משום מה קראתי את sites בתור cities וזה הרס לי את כל המשפט :kopfpatsch:

בכל מקרה, זו שאלה מטומטמת :-\

פורסם

ממש לא... שאלה כזאת אמורה לגרום לך לפתוח את הערך של טסלה בוויקיפדיה האנגלית ולמצא מה היה הקשר שלו לניו-יורק, או במילים אחרות, לקרא את הביוגרפיה שלו.. ואז תגלה שזו העיר הראשונה שהוא הגיע אלייה בארצות הברית, איפה הייתה העבודה הראשונה שלו שם, איפה הוא הקים את המעבדה שלו וכדומה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים