עבור לתוכן

זמינות חומרה - האם יש בבעלותך את אחד מרכיבי החומרה הנ"ל:

Featured Replies

פורסם

אבל הלוח הזה הוא לא בדיוק מיינסטרים ::)

פורסם

ואני באמת לא מבין מה הטענות שלך לגבי החנויות. תבוא בטענות לגבי היבואן שאמור להחזיק מלאי

פורסם
  • מחבר

ואני באמת לא מבין מה הטענות שלך לגבי החנויות. תבוא בטענות לגבי היבואן שאמור להחזיק מלאי

אף אחד מהם לא אשם,אני לא מחפש אשמים. פשוט,לכל בוני המפרטים המציעים חלקי חומרה כאלו או אחרים שבדיעבד בכלל לא קיימים בארצנו.

כי בתור פורום ואתר בכלל שידוע בתור ממליץ טוב אנשים נדבקים לדברים שנאמרו בפורומים או בכתבות.

אבל הלוח הזה הוא לא בדיוק מיינסטרים ::)

אבל גם לא לוח של סכומים מופרזים.

פורסם

ואיך אני אמור לדעת אם פתאום יגיע משלוח של הלוחות/ספקים/זכרונות הללו?

נניח שאני עכשיו מפסיק להמליץ על כל החלקים שאמרת. עד מתי? מתישו יכנס משלוח של חלק אחד/שניים/כולם - שוב נופלת עלינו חובת הבירור וכו'? זה אבסורד.

אמרתי לך כבר, החלקים שהצגת, לדעתי אפשרל ספור על יד אחת כמה פעמים מוצעים - גם כשמדובר במפרטים יקרים מאוד. בדיוק מהסיבה הזו החובה היא על הקונה לברר זמינות וכו' ובמידת הצורך לחזור אלינו לקבל המלצה על לוח/ספק/זכרונות אחרים.

פורסם

זה לא מפרט חלומות,זה מפרט שאני מרכיב בשביל חבר:

Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn

Thermalright Ultra-120 Extreme

Asus Rampage Formula

OCZ 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) HeatPipes SLI CL5-5-5-15

Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 DDR5 Retail

Segate 150Gb Raptor 10000rpm

Seagate 500GB Sata II 32MB

LG GH22LP DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

Enermax MODU82+ 625W

Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS

סה"כ מפרט של9800ש"ח (בינתיים) ככה שלא נראה לי שאלו חלקים אקזוטים למדי.

OMRIJ - אני שולח לך את הטלפון שלי בפרטי, תשיג לי את הלוח ובמחיר סביר,אני אשלם לך עמלה.

והחבר שלך יודע שב-99% אתה זורק לו אלפי שקלים לפח סתם בשביל ה-SHOW? מעניין מה הצרכים שלו שבאמת מצדיקים כזה מפרט...

בכל מקרה ולעניין, אני מסכים לחלוטין עם Xtract ואין לנו את היכולת ו/או הכוונה להתחיל לבדוק זמינות ואמינות בפרסום, במיוחד של חלקים נפוצים.

אני מאמין שאפשר לספור על יד אחת את מספר הפעמים בה אני, Xtract או מומחים אחרים כאן המליצו על רכיבים כאלה.

אם יש בעיית זמינות אקוטית, המשתמשים מוזמנים ליידע אותנו ולא לשמור את המידע לעצמם ולהתשמש בו כקרדום לחפור בו.

זה לירוק לבאר ממנה אתה שותה :nono:. כפי שאמר Xtract, כולנו כאן בהתנדבות ועל זמננו החופשי (ובכיפור).

פורסם

OMRIJ - אני שולח לך את הטלפון שלי בפרטי, תשיג לי את הלוח ובמחיר סביר,אני אשלם לך עמלה.

תתקשר לסניפים של KSP שמופיע שיש בהם אותו ותראה שזה קיים במלאי באמת

פורסם
  • מחבר

ואיך אני אמור לדעת אם פתאום יגיע משלוח של הלוחות/ספקים/זכרונות הללו?

נניח שאני עכשיו מפסיק להמליץ על כל החלקים שאמרת. עד מתי? מתישו יכנס משלוח של חלק אחד/שניים/כולם - שוב נופלת עלינו חובת הבירור וכו'? זה אבסורד.

אמרתי לך כבר, החלקים שהצגת, לדעתי אפשרל ספור על יד אחת כמה פעמים מוצעים - גם כשמדובר במפרטים יקרים מאוד. בדיוק מהסיבה הזו החובה היא על הקונה לברר זמינות וכו' ובמידת הצורך לחזור אלינו לקבל המלצה על לוח/ספק/זכרונות אחרים.

אין ולא תהיה זמינות,כמו שאף פעם לא הייתה, זה מה שאתה צריך להבין בכל העניין הזה...

אני לא מדבר ספציפית על החלקים האלו.. ישנם עוד המון סוגים של חלקים שהזמינות שלהם היא אפסית.

tmpusr

לגבי המפרט,זה מ ה שהוא ביקש,הוא בדק ומצא לנכון שזה מה שהוא רוצה,יש לך ספקות,לא יזיק לשמוע...

לגבי המקרה הספציפי הזה אני לא מאשים אף אחד,אני רק מחפש פתרון,קורה לי הרבה שפונים אליי לקוחות,גם כאן מהאתר כדי שאני אשיג להם חלק מסויים שלא הצליחו להשיג בשום מקום, ולפעמים אני נכנס לויכוחים שפשוט אין זמינות לחלק,אבל התירו. שאני מקבל זה "בHWZONE אמרו שיש,יש שם המון אנשים שיש להם מפרט כזה"

OMRIJ - עכשיו אתה מבין על מה אני מדבר?

"תתקשר לסניפים של KSP שמופיע שיש בהם אותו ותראה שזה קיים במלאי באמת"

אין להם,והם גם לא ישיגו!

זאת הבעיה,כולם מדברים באויר,לפני 3 חודשים פנה אלי מישהו כאן באתר כדי להשיג לו לוח לשרת מסויים,לוח שאין ולא יהיה ואף אחד לא מוכן להזמין.

יומיים והשגתי לו,פירקו ממערכת מורכבת את הלוח,ים של טלפונים,וזה היה רק בתור עזרה...

אבל בסוף,הוא לא קנה.

פורסם

האתר של KSP מושך נתונים ממערכת המלאי שלהם

אם זה מופיע זה קיים

פורסם

ולא הבנתי איזה לקוחות פונים אלייך? לאיזה חנות אתה מקושר?

ועדיין, אתה בא בטענות כלפי לא יודע מי ולא נותן שום פיתרון. וודאי שב-Hwzone הציעו לו, כי חלק X הוא חלק טוב. אנחנו לא אמורים/יכולים לבדוק מלאי של חלקים בחנות! אם יש חלקים מסוימים שהם חסרים במלאי באופן "כרוני" - כבר אמרו לך מה לעשות, לידע אותנו ולא לשמור את זה לעצמכם כי זה לא עוזר וכמובן לפנות לחנות/יבואן. כך תפתור את העניין ולא ע"י פתיחת דיונים פה.

אתה אומר שלא רק החלקים הללו חסרים באופן קבוע מהמלאי אלא עוד המון. אני אישית לא נתקלתי באנשים שחוזרים ואומרים שאין את החלקים במלאי וכאמור אני בניתי אלפי מפרטים ואני לא מגזים. לא יודע על מה אתה מדבר, לא שמעתי אנשים מתלוננים על כך וגם אני לא יודע איך אתה מצפה ממני לדעת אילו עוד חלקים לא נמצאים במלאי בכל רגע נתון, ולהזכירך - מלאי זה דבר משתנה. חודשיים אין את חלק X במלאי וחודשיים אחרי זה חלק Y חסר.

פורסם

מה אתם מאכילים את הטרול הזה? הוא לא מבין דברים בסיסיים במכירת מוצרים און-ליין,

נושאים של הצע וביקוש ועוד דברים אלמנטריים נוספים, כמו למשל שזה שאפשר להזמין משהו

בחנות און-ליין לא אומר שהוא יהיה במלאי בחנות או אפילו בייבואן, אבל הוא יגיע אליך

אחרי תקופה כי אם הוא מפורסם באתר כמוצר להזמנה, אז החנות תזמין מהיבואן

היבואן יזמין מהיצרן והמוצר יהיה אצלך.

זה לא פירסום שקרי, אין פה שום אלמנט של חוסר-חוקיות אז אין מה להאכיל

את הטרול ופנייה לטרול, ביום כיפור צמים לא רק באוכל אלא גם בתשומת-לב.

פורסם
  • מחבר

פניתי לKSP,אין להם,וגם אחרי מספר שיחות טלפון הם לא חזרו אלי עם תשובה.

Xtract

לא מקושר לשום חנות,אני עוזר לאנשים להשיג מפרטים מסוימים במחירים מסוימים,וככה זה עובר מפה לאוזן..

Lev0

מה נשמע?

לא מבין דברים בסיסיים במכירת מוצרים ?,לא רק מוצרים,גם אותך אני יכול למכור..

יגיע אלי לאחר תקופה...

אם כן זה יהיה במחיר רחוק בהרבה מהמחיר המפורסם...

שום יבואן לא יזמין פריט אחד ויקבל את אותו המחיר,אם בכלל יקבל.

אני קצת הרבה יותר מבין ממך בכל התחום הזה..

ותשמע,אם אין לך מה להגיד אז אל תגיד,אלמנט של חוקיות... פרשום שקרי.. אתה מתנסח כמו איזה עו"ד וחושב שמה שאתה אומר זה חכם.

ילד!

במקום לנסות להישמע כאחד שמבין.. בוא ותנסה להשיג את מה שאני מבקש,הרי אתה יודע הכול ובטח תצליח להשיג הכול בשיטות שלך ועם הידע הרב..

אז בוא תעשה מזה כסף,אתה תשיג,אני אשלם,גם לך...

להאכיל את הטרול.. תשומת לב... בלה בלה........... קופיף קטן.

פורסם

אוקי זה כבר מספיק.

אף אחד לא עושה משום דבר פה כסף, עמלות ושאר שטויות.

הבנו את הטענות שלך - הסברתי לך שאין מה לעשות, שזו לא הבעיה שלנו ואנחנו אלו שצריכים לקבל מידע בקטע הזה מהקונים ולא ההפך.

שחבר שלך יתחדש ואם תרצה לעשות באמת שמהו פנה לחנויות/יבואנים. שלום.

פורסם

Lev0

מה נשמע?

לא מבין דברים בסיסיים במכירת מוצרים ?,לא רק מוצרים,גם אותך אני יכול למכור..

מה קורה?

כן, אתה לא מבין באיך חנויות און-ליין עובדות וחסר לך היגיון בסיסי,

בנוסף אתה גם מתנסח כמו עבריין מקלדת מחוצ'קן בן 13.

ותשמע,אם אין לך מה להגיד אז אל תגיד...

יש לי מה לומר, בגלל זה גם אמרתי.

זה שאתה עדיין, אחרי ההסבר שלי עדיין לא קולט, זאת כבר בעיה שלך.

להאכיל את הטרול.. תשומת לב... בלה בלה........... קופיף קטן.

img3.jpg

פורסם
  • מחבר

חחחחח

באמת השקעת זמן בלחפש תמונה.. חח

עזוב נו.. זה כבר גולש לכיוונים לא רלוונטיים,בגלל אחד כמוך שבאים להביע דעה כדי הראות שגם אתה כאן ..

לא ייצא מזה כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים