עבור לתוכן

טיפ YouTube קטן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כבר כיסינו את הנושא הזה אם לא שמת לב...

• תגובות 34
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז פתחת דיון על משהו שלא עובד.. אין צורך להיות עויין.

המטרה של הפוסט שלי היתה בעיקר בכדי להפנות לסקריפט המעולה הזה. (שאגב עושה הרבה יותר מלתת "יותר איכות")

פורסם
  • מחבר

1. זה כן עובד, רק לא בכל המקרים, אתה מוזמן לעבור על הדיון מההתחלה ולקרוא היטב הפעם.

2. לא הייתי עויין...

3. מה עוד הסקריפט עושה, מעבר ל"לתת יותר איכות" אם מותר לשאול?

פורסם

אני סתם צוחק :)

יש כל מיני תוספות, אבל מה שהכי משמש אותי לדוגמא זה ה - Resize (למספר גדלים שונים, לדוגמא fill שממלא את המסך מבלי לעבור למסך מלא שזה המועדף עליי) בנוסף גם העפתי את הצעות הסרטונים בצד ועוד כמה דברים בדף של Youtube

yousabletubefixconfov8.png

5566ss9.png

כשגיליתי את הגליטצ' המדובר ניסיתי הרבה תוספים \ סקריפטים שיוסיפו את השורה לכתובת בצורה אוטומטית וזה ללא ספק הטוב מבינהם.

פורסם

3. מה עוד הסקריפט עושה, מעבר ל"לתת יותר איכות" אם מותר לשאול?

בעיקר תקיעות של הוידאו כל חצי שנייה

לפעמים אני משתמש באיכות גבוהה אבל זה נורא! איטי. אולי ה1.5 מגה שלי לא מספיק ואולי זה בגלל שהשרת מרוחק, אבל ברוב המקרים ממש אין לי סבלנות לחכות לאיכות גבוהה

עריכה:

פשש הדבר הזה למעלה נראה נחמד ביותר.

פורסם

בעיקר תקיעות של הוידאו כל חצי שנייה

לפעמים אני משתמש באיכות גבוהה אבל זה נורא! איטי. אולי ה1.5 מגה שלי לא מספיק ואולי זה בגלל שהשרת מרוחק, אבל ברוב המקרים ממש אין לי סבלנות לחכות לאיכות גבוהה

עריכה:

פשש הדבר הזה למעלה נראה נחמד ביותר.

דקה באיכות הכי גבוהה לוקחת בערך 3 מגה, אם יש לך חיבור איטי כנראה שתסבול מתקיעות..

אגב, וידאו באיכות גבוה לא עובד עם FLASH 10 בפעם האחרונה שבדקתי, אם אתם מקבלים הודעה שהסרטון לא נמצא זה כנראה בגלל זה.

פורסם

אני סתם צוחק :)

יש כל מיני תוספות' date=' אבל מה שהכי משמש אותי לדוגמא זה ה - Resize (למספר גדלים שונים, לדוגמא fill שממלא את המסך מבלי לעבור למסך מלא שזה המועדף עליי) בנוסף גם העפתי את הצעות הסרטונים בצד ועוד כמה דברים בדף של Youtube

[img']http://img397.imageshack.us/img397/8348/yousabletubefixconfov8.png

5566ss9.png

כשגיליתי את הגליטצ' המדובר האיכות ניסיתי הרבה תוספים \ סקריפטים שיוסיפו את השורה לכתובת בצורה אוטומטית וזה ללא ספק הטוב מבינהם.

התקנתי גריזמונקי והורדתי את הסקריפט הנ"ל, איך אני מגיע להגדרות הללו?

פורסם

Tools--> Greasmonkey--> user script command -->Yousable TubeFIxConfiguration

אתה צריך להיות בתוך Youtube כדי לראות את האפשרות הנ"ל.

פורסם

איך אני מתקין את זה בדיוק?

:-[

פורסם

כידוע YT היא בבעלות גוגל, ובארצנו יש גוגל ישראל (שאגב היא האחראית לקטע של הinteractive videos), בקיצור למה לא ממקמים שרתי YT גם בארץ?

יש סרטונים שאני משאיר את הטאב פתוח שיטענו עד הסוף ורק אז רואה אותם, ממש מציק.

פורסם

מה זה למה.. כי זה עולה כסף ואין להם שום סיבה ממשית לעשות את זה..

פורסם

It's all about the money

פורסם

מה זה למה.. כי זה עולה כסף ואין להם שום סיבה ממשית לעשות את זה..

כאילו שלתקציבים של גוגל יזיזו איזה 2 שרתים בארץ

פורסם

כאילו ששני שרתים יספיקו

פורסם

מה גם שאין טעם, הכל עובד נהדר עכשיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים