עבור לתוכן

מחליף את הRadeon 9500pro, וזקוק לעצות...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

כידוע, בכרטיס המסך שלי ישנה בעיית גלים, (sapphire radeon 9500pro), חשבתי שהספק לא מספיק טוב, החלפתי לספק איכותי של

ENEMARX, ועדיין יש גלים. התקשרתי לPCH, והם באדיבותם, הסכימו לקבל את הכרטיס ולהחזיר לי את הסכום ששילמתי בצורת זיכוי.

חשבתי להוסיף קצת כסף ולקנות את ה ATI Radeon 9700, ב1580 ש"ח, ורציתי לקבל דעות ממישהו עם ניסיון או שיש לו את הכרטיס.

האם בכרטיס הזה ישנה בעיית הגלים ברזולוציות גבוהות ותדר ריענון של 85 ומעלה? הבאנדל איכותי?

איזה כרטיס של nvidia בסביבות 1500 ש"ח נותן ביצועים כמו של R 9700?

סליחה על מטר השאלות, ואודה לכם אם תענו בהקדם כי אני צריך לשלוח את הכרטיס מסך בשביל לקבל זיכוי, ואני לא מוצא את הגיפה 2.

תודה!! :)

נ.ב

קניתי לא מזמן את סדרת Baldur's Gate, ויש בעיות בThrone of Bhaal, מסך הבחירה של התפריטים לא נראה, כל המסך שחור, ורק אם אני עובר מעל עם העכבר, ניתן לראות מששהו אבל רק בתוך ריבוע קטן. האם הבעיה היא בעיה שקשורה לכרטיס המסך, או לWin XP?

שוב תודה. ;D

פורסם

הם מסכימים להחליף? כי יש לי במחשב השני גם כזה כרטיס שקניתי מ-PCH...

אבל כבר ירדו שתי התשלומים.... אז הם יסכימו להחליף?

פורסם

הבעיה שאתה מתאר לא נראית קשורה בכלל לכרטיס מסך אלא למסך עצמו, לפני שאתה עושה שטות תבדוק אם המסך בסדר.

לבחור השני, מה זה "שתי תשלומים"? תשלומים זה צורת רבים של תשלום, תשלום זה זזכר ולא נקבה, איך יכולים לרדת לך שתי תשלומים?

וכן, הם יחליפו לך, אם יש תקלה ואם זה עומד בתנאי האחריות.

פורסם

הבעיה לא במסך אלא בכרטיס... כי לו יש LG ולי Samsung ובשני המחשבים יש בעיה.

פורסם

הבעיה לא במסך אלא בכרטיס... כי לו יש LG ולי Samsung ובשני המחשבים יש בעיה.

דריברים ניסיתם להחליף? בדקתם את כל האפשרויות כבר? אם כן, PCH חייבים להחליף ואם הם מספיק רציניים הם גם ישלחו את הכרטיסים לחברה לבדיקה.

פורסם

למה שלא תיקח 9600PRO ובהפרש תקנה לעצמך איזשהו מאוור טוב או משהו אחר שחסר לך?

פורסם
  • מחבר

הכרטיס נבדק באלף מחשבים, אלפיים מסכים וכל הדרייברים. למי ששאל אם יחליפו לו, יש לך את הבעיה? בכרטיס אני מתכוון. ולי ירדו יותר מ4

תשלומים, זה לא משנה, כי הכרטיס לא בשימוש רק בבדיקות. אני לא מעוניין בכרטיס יותר חלש מזה, אם כבר יותר מהיר. אבל איך הכרטיסים של ATI בכלליות, בסדר? אפשר לסמוך עליהם? אני מעדיף לקחת של ATI ולא של Powercolor...

פורסם

1000 תגובות ואף אחת לא קשורה לנושא ...!!

תראה , לא מנסיון אישי שלי, אלא של חבר, עדיף לך לחסוך עוד ולהוציא 1865 ש"ח על גרסת ה PRO של ה 9700.

ההבדל יהיה משמעותי. רק תדאג שיהיה לך מעבד מספיק חזק כדי להניע את המפלצת הזו (לא שמתי

לב איזה מפרט יש לך...).

רק שלפי דעתי, וכפי שכבר אמרו כאן, בדוק עם PCH את אפשרות ההחזרה של ה 9700.

תסביר להם את הבעיה, ערן הוא בחור סופר מקצועי, ותבדוק איתם לפני שאתה נכנס להרפתקאות כאלה (בסה"כ מדובר בהרבה כסף).

זו עצתי

HF

עריכה: אוקי, הסתכלתי על המפרט שלך, המעבד שלך זקוק ל OC רצי(ח)ני או להחלפה מיידית !!

פנטיום 4 1700 מגה"צ הוא חסר טעם לחלוטין עם 9700 ובטח ובטח שעם PRO. (אלא אם כן אתה משחק כל היום ב UT2003

ו אקוואנוקס...

אחי, אתה צריך לחפש פתרון אחר...sorry

פורסם

אם אתה לא רוצה של power color זאת כבר בעיה שלך...

ואתה עושה בטיפשות אם אתה לא תקנה 9700 ב 1350 שקל (הבנתי שיש תכסף)

פורסם
  • מחבר

קודם כל, אני לא נשאר אם המחשב הזיבלי הזה לאורך זמן מה, אני עובד בחופש בשביל להחליף את כל החומרה חוץ מהכוננים.אני יודע שהוא מחשב חרא, אבל כדי להשיג חדש, קודם כל אני אקרע את התחת בחופש.

אני מחליף את ה9500pro, לא 9700 לזה שלא הבין. אני לא מתנהג בטיפשות שאני לא קונה של Powercolor ב1350, מסיבה פשוטה,

אני לא יכול להשתמש עם הזיכוי בחנות אחרת, רק בPCH, וההבדל בין POWERCOLOR לATI שם הוא בערך 50 שקל, לא זוכר בדיוק.

פורסם

גם אני חושב שקניית הרדאון 9700 לא-פרו של פאוורקולר (או כל חברה אחרת - העיקר שזה עולה 1,300 ש"ח!) היא הבחירה הנכונה.

וד"א הבאנדל של ATi לא הרבה יותר טוב מזה של פאוורקולר.... (מילא הרקולס, אבל לא ATi)

פורסם

תראה , לא מנסיון אישי שלי, אלא של חבר, עדיף לך לחסוך עוד ולהוציא 1865 ש"ח על גרסת ה PRO של ה 9700.

ההבדל יהיה משמעותי. רק תדאג שיהיה לך מעבד מספיק חזק כדי להניע את המפלצת הזו (לא שמתי

לב איזה מפרט יש לך...).

תסביר להם את הבעיה, ערן הוא בחור סופר מקצועי, ותבדוק איתם לפני שאתה נכנס להרפתקאות כאלה (בסה"כ מדובר בהרבה כסף).

זו עצתי

HF

עריכה: אוקי, הסתכלתי על המפרט שלך, המעבד שלך זקוק ל OC רצי(ח)ני או להחלפה מיידית !!

פנטיום 4 1700 מגה"צ הוא חסר טעם לחלוטין עם 9700 ובטח ובטח שעם PRO. (אלא אם כן אתה משחק כל היום ב UT2003

ו אקוואנוקס...

ממש לא מסכים איתך. לא שווה לשלם עוד יותר מ300 ש"ח רק בשביל כמה פריימים שלא תמיד יהיו ההבדל המשמעותי. כשהמעבד חלש אז... מן הסתם משדרגים את הכרטיס מסף. הוא הרבה יותר משפיע מן המעבד ולכן יותר חשוב לקנות כרטיס מסך חזק מאשר מעבד חזק. מה גם שהוא לא כזה חלש ולא מהווה צוואר בקבוק של שום משחק

פורסם

R9700PRO זה אחד הכרטיסים שהחזיק את שוק הכרטיסים החזקים לאורך זמן.

אני הייתי הולך עליו.

או שאם לא אכפת לך לשלם עוד קצת כסף אז תקנה את ה GeForce FX 5900 128MB כרטיס מצויין (החזק ביותר בשוק כרגע) והוא עולה רק 2300 שח ;)

פורסם

גם אני חושב שקניית הרדאון 9700 לא-פרו של פאוורקולר (או כל חברה אחרת - העיקר שזה עולה 1,300 ש"ח!) היא הבחירה הנכונה.

וד"א הבאנדל של ATi לא הרבה יותר טוב מזה של פאוורקולר.... (מילא הרקולס, אבל לא ATi)

אל תהיה כל כך מאושר מבנדל עלוב

פורסם

לב איזה מפרט יש לך...).

זו עצתי

HF

ו אקוואנוקס...

אתה יודע מה אתה בכלל מדבר?

פנטיום 4 1700 "יספק" טוב מאוד את הR9700 אם זה פרו או לא.

עשיתי בדיקה עם חבר, יש לו R9700פרו, במחשב שלו 2.53 גיגההרץ, היה מספר פריימים גדול

בין 6-17 מהמעבד שלי 1.4, וגם ככה הפריימים היו בערך ב90 אז זה לא שיפור מורגש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים