פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים אני אוהב את הגישה שלפנטקס לאפשרות להוציא את המקסימום מהחישן אפילו עלחשבון האיכות מעניין איך זהלעומת הווידאו ב D90 ....[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים מה יעזרו ביצועים גבוהים אם האיכות ירודה. המטרה של התמונות היא להיות באיכות הגבוהה ביותר שאפשר.
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים הווידאו של ה-D90 יותר שימושי, אבל גם עם ה-Burst Mode של ה-K20D אפשר לעשות דברים מעניינים:התנגשות אווירית
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים מחבר דבר ראשון המטרה בצילום היא ממשלא האיכות הטכנית אלה התוכןאני מעדיף שתהייה לי את האפשרות לעשות עם החיישן מה שאני רוצהולא להיות מוגבל על ידי קושחה....נכון אין הרבה פיקסליםונכון היא לא מפקסת במצב הזה ביןתמונה לתמונה ולוקח לה שבועלעבד את רצף התמונות אבל אפשר להוציא ממנו תוצאות יפות ואני מתכוון להשתמש בו יותר...
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים בגדול אני מסכים איתך. למרות שהאיכות חשובה מאוד, השורה התחתונה היא אכן התוכן. והתמונה השניה שהבאת פשוט מדהימה. אבל מצד שני, העובדה שהיא קטנה יחסית מאוד פוגעת בה. תמונות ברזולוציה גדולה מרשימות הרבה יותר, רק בגלל העובדה שאתה רואה הכל בגדול - לפעמים הגודל כן קובע צריך למצוא את האיזון. השאלה היא אם זו הרזולוציה המקסימלית שאפשר לצלם בה ואם אי אפשר להשיג את אותה תמונה גם בלי הפיצ'ר הזה. אין ספק שזה יהיה הרבה יותר קשה, והרבה יותר קל כשיש 20 תמונות כדי לבחור מהן את זאת שיצאה הכי טוב. אבל בסופו של דבר צריך רק תמונה אחת, ואם אפשר להשיג אותה ברזולוציה גבוהה ובאיכות יותר טובה אז אולי זה עדיף... בכל מקרה, אני לא חושב שזה פיצ'ר שמטרתו לצלם וידאו טוב יותר, כי זה גם ככה יפגם בקידוד. ובכל מקרה, בשביל לצלם וידאו יש מצלמות DV שכמעט תמיד יהוו פתרון עדיף.
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים מחבר הגודל המקסימלי הוא1534X1024שזה פחות מ HDFULLלמרות שלפי דעתי עדיףלבצע הקטנה ל 1000 על משהוכדי להשיג איכות טובה לפידעתי שמיש מאוד... כאשר אתה רוצה לתפוס רגע מסוייםהתמונות לאחר קרופ קטן...
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים הגודל המקסימלי הוא1534X1024זאת הרזולוציה בתאוריה, אבל בפועל קורה שם משהו אחר. שווה קריאה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.